ASDIC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 οχι ! αυτο λεω ! διαφημιζουν οτι ειναι BOX και στελνουν μονο τον επεξεργαστη που προφανως ειναι μεταχειρισμενος. Δεν λες παλι καλα που λειτουργει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 ακυρο, δεν ξερω τι παιζει αλλα επρεπε να σπρωξω ελαφρα τον επεξεργαστη στο σοκετ και εκατσε μια χαρα. τον τεσταρα και λειτουργει. Δεν ξερω τι γινεται, μηπως ειναι λυγισμενο σε καποιο σημειο, τι να πω. Παντως το διαφημιζουν σαν νεο σε BOX και μου ηρθε σε φακελο! και ουτε καν στην δικη του αυθεντικη πλαστικη θηκη γτ η θηκη εξωτερικα ηταν λερωμενη με παστες.μαλλον μαλλον καποιο ποδαρακι ειταν λιγο λυγισμενο και εκατσε μεσα μετα τελος παντων ολα καλα αφου δουλεψε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ε καλά δεν θα το έλεγα αλλά τέλος πάντων. Η όλη διαδικασία και το ποστ έγινε για αγορά καινούργιου. Το ότι είναι εξαπάτηση δεν αλλάζει γιατί απλά παίζει ο επεξεργαστής. Το ποσό που δόθηκε αφορούσε ΝΕΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΈΝΟ ΠΡΟΪΌΝ όχι μτχ!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Λογικά ο φίλος σου παράγγειλε Tray/oem version που έρχονται χωρίς ψύχτρα και γενικώς minimum package(?). Αν πραγματικά έχει σημαδια χρήσης ~κι έχεις διάθεση για περιπέτειες~ επέστρεψέ τον. Μεταξύ μας, όπως είπες στον έκανε δώρo. Προσωπικά και μόνο από αυτό (και με δεδομένο ότι λειτουργεί) δε θα τον έβαζα σε διαδικασίες. Έλα καλορίζικος, κάθε αρχή και δύσκολη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 το λινκ που εβαλα με την αγγελια πωλησης λεει καθαρα BOX. Αλλα ναι χαζομαρα να τον βαζω σε διαδικασια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλορίζικο φίλε asdic, ταλαιπωρία που άλλο έγραφε και άλλο ήρθε αλλά αφού δουλεύει όλα κομπλέ, πάρα πολύ καλό δώρο και θα δεις διαφορά . Περιμένουμε εντυπώσεις από τον παππού που καλογερνάει, ποιος θα το περίμενε ότι 5 χρόνια μετά το launch της αρχιτεκτονικής αυτής της amd η απόδοση είναι ολοένα και καλύτερη στα παιχνίδια. Δεν λέμε ότι είναι τοπ αρχιτεκτονική, πάσχουν σε ipc και single threaded απόδοση σημαντικά, αλλά σε multi απόδοση σπέρνουν στα λεφτά που κάνουν. Είχα 8320 στα χέρια μου για καμιά βδομάδα και πραγματικά έμεινα όταν είδα πόση συνολική ισχύ έχει ένα τσιπ που έκανε τότε 140 ευρώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλοδούλευτος ASDIC!Για πες μας σε παρακαλώ... διέκρινες καμιά αισθητή διαφορά από τον phenom μέχρι τώρα; Ειλικρινά όμως, όχι placebo κτλ.Κάνα bench έτρεξες; Την vga την πουσάρει περισσότερο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλορίζικο φίλε asdic ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλοδούλευτος ASDIC! Για πες μας σε παρακαλώ... διέκρινες καμιά αισθητή διαφορά από τον phenom μέχρι τώρα; Ειλικρινά όμως, όχι placebo κτλ. Κάνα bench έτρεξες; Την vga την πουσάρει περισσότερο; ειναι οντως οπως τα περιμενα 20-30% παραπανω ισχυς σε μερικες περιπτωσεις απο τον Φενομ. το bench του CPU-Z εδινε πριν Φενομ 3,2 Ghz (στοκ) 650 Single Thread 2000 Multi 3,9 Ghz ( εδω λειτουργουσε τον περισσοτερο καιρο) 792 Single Thread 2574 Multi 4,1 Ghz (μονο για τεστ γτ χτυπουσε πανω απο 65 Βαθμους) 832 Single Thread 2746 Multi FX-8350 1155 Single thread 7565 Multi Unigine Valley (Extreme HD Ρυθμισεις) Σκορ με Φενομ στα 3,9---> 1912 Σκορ Με 8350---> 1967 οχι τρελη βελτιωση περιπου 5 frames παραπανω στα μαξιμουμ και 2-3 frames παραπανω στα average frames. Cinebench Phenom 3.9Ghz--->388 8350--> 642 Σε πραγματικες συνθηκες παιχνιδιων τα frames πρακτικα σταθεροποιηθηκαν κοντα στα 65+ frames, γτ πριν ηταν τραμπαλα, με ιδιες ρυθμισεις στα γραφικα εννοειται. Θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων ειδα μεγαλυτερες που σημαινει οτι λειτουργει περισσοτερο. Αλλα παρολο που στα bench η καρτα πιανει 100 μονιμη δραστηριοτητα με δραστηριοτητα επεξεργαστη 40%, στα παιχνιδια φαινεται να τρωει μπουκαλα γτ εχω απο 0% εως 100% δραστηριοτητα οπως και πριν με τον Φενομ. Στα Mutlitasking σαφη βελτιωση αφου μπορω και παιζω παινχιδια ακουω μουσικη ή youtube και δεν εχω "λοξυγγα". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αλλα παρολο που στα bench η καρτα πιανει 100 μονιμη δραστηριοτητα με δραστηριοτητα επεξεργαστη 40%, στα παιχνιδια φαινεται να τρωει μπουκαλα γτ εχω απο 0% εως 100% δραστηριοτητα οπως και πριν με τον Φενομ. Το 0% δεν είναι λογικό... Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο softawερικό θέμα? Αν και δεν είμαι θιασώτης του format κάθε τρεις και λίγο άμα έχεις πολύ καιρό να κάνεις, ίσως να το σκεφτόσουνα. Επίσης, σπρώχτονα τον μάστορα. Είναι πάνω στο m/b και παρακαλάει. Μην ξεχνάς ότι η βελτίωση του stp στους fx, είναι money in the bank που λένε κι οι amerikanoi. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλα σε multi σκοτωνει οπως και να χει.Αλλα οπως σου ειπα,, στα games που παιζεις δεν παει πανω απο 30% απτον phenom. Παντως μη σε ξενερωνει το GPU usage, σε αυτα τα games ουτε με i7 7700k δεν θα βλεπες σταθερο 100%. Δοκιμασε τιποτα πιο φρεσκο απο παιχνιδια να μας πεις διαφορεςΕπισης αν οι crucial μνημες που εχεις ειναι οι ballistix clockare τες στα 1866 με 9-9-9-27 timings. Δουλευουν ταμαμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 η αληθεια ειανι οτι εχω να κανω φορματ, ουτε και εγω δεν θυμαμαι απο ποτε...... φοβαμαι να τον σπρωξω, εχω θεμα με τις θερμοκρασιες γτ η ψυκτρα βλεπει προς τα κατω και ρουφαει ολη την ζεστη της 470, δεν ηξερα οτι δεν γυρνουσε αλλιως... τις μνημες τις εχω στα 1866 αλλα με 11 τιμινγκς ! θα το κοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αν δεν γυρνάει η ψύκτρα, γύρνα τον ανεμιστήρα της ψύκτρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-590? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hael Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ειναι οντως οπως τα περιμενα 20-30% παραπανω ισχυς σε μερικες περιπτωσεις απο τον Φενομ. το bench του CPU-Z εδινε πριν Φενομ 3,2 Ghz (στοκ) 650 Single Thread 2000 Multi 3,9 Ghz ( εδω λειτουργουσε τον περισσοτερο καιρο) 792 Single Thread 2574 Multi 4,1 Ghz (μονο για τεστ γτ χτυπουσε πανω απο 65 Βαθμους) 832 Single Thread 2746 Multi FX-8350 1155 Single thread 7565 Multi Unigine Valley (Extreme HD Ρυθμισεις) Σκορ με Φενομ στα 3,9---> 1912 Σκορ Με 8350---> 1967 οχι τρελη βελτιωση περιπου 5 frames παραπανω στα μαξιμουμ και 2-3 frames παραπανω στα average frames. Cinebench Phenom 3.9Ghz--->388 8350--> 642 Σε πραγματικες συνθηκες παιχνιδιων τα frames πρακτικα σταθεροποιηθηκαν κοντα στα 65+ frames, γτ πριν ηταν τραμπαλα, με ιδιες ρυθμισεις στα γραφικα εννοειται. Θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων ειδα μεγαλυτερες που σημαινει οτι λειτουργει περισσοτερο. Αλλα παρολο που στα bench η καρτα πιανει 100 μονιμη δραστηριοτητα με δραστηριοτητα επεξεργαστη 40%, στα παιχνιδια φαινεται να τρωει μπουκαλα γτ εχω απο 0% εως 100% δραστηριοτητα οπως και πριν με τον Φενομ. Στα Mutlitasking σαφη βελτιωση αφου μπορω και παιζω παινχιδια ακουω μουσικη ή youtube και δεν εχω "λοξυγγα". Μάλιστα, πολύ επεξηγηματικός και κατανοητός. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Νομίζω έλυσες σε αρκετούς από εμάς την απορία για την διαφορά των 2 cpu's. Χάριν της συζήτησης και προς σύγκριση να αναφέρω και εγώ, ότι ο δικός μου i7 860 στα 3.42GHz (18x190) core-uncore το ίδιο, όπως τον τρέχω 24/7 βγάζει: CPU-Z ~1250 Single Thread ~5100 Multi Cinebench (15) 543 (Stock δεν τον έχω δοκιμάσει αλλά φαντάσου αρκετά χαμηλότερα) Ευχαριστώ και πάλι φιλέ ASDIC, να τον χαίρεσαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα