Προς το περιεχόμενο

FX-83ΧΧ διαθεσιμοτητα

ASDIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στην τελικη ρε συ θα δεις αν σε καλυπτει ο FX πρωτα, μιας και δεν θα σου κοστισει τιποτα και μετα κανεις τις οποιες αγορες. Κριμα ειναι να σκασεις 300-350 ευρω ενω ισως υποθετικα θα σε καλυπτε και ο FX.

Στην τελικη και γω με τα οσα μυρια ειχα διαβασει για τους FX δισταζα να παρω και σκεφτομουν i5, αλλα λυπομουν το ολοκαινουργιο am3 mobo να το στειλω για πουλημα οποτε πηρα FX. Ε πηγαινε πολυ καλυτερα απο οτι γραφουν οι γνωστοι αγνωστοι στα διαφορα forums. 

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Asdic είναι και το άλλο όμως, ίσως ακουστεί κάπως συντηρητική η γνώμη μου, αλλά το να πουλήσεις ένα δώρο δεν νομίζω πως είναι και ότι καλύτερο ειδικά από την στιγμή που θα σου είναι άκρως χρήσιμο όπως τώρα ο 8350. Καλύτερα ψάξου με το θέμα δουλειά, κάνε λίγη υπομονή ακόμη, στην ανάγκη ρίξε settings και όταν με το καλό φέρεις βόλτα το οικονομικό κάνεις δωράρα στον εαυτό σου 4c/8t ryzen, τσιπάκι που θα σε βγάλει πολλά χρόνια χωρίς αναβάθμιση σε σχέση με το να βιαστείς με τον fx τώρα. Ο fx αν και βαστάει καλά σίγουρα θα σου είναι πρόβλημα σε παιχνίδια που θέλουν 1 ή 2 πυρήνες, ενώ με ryzen θα είσαι κομπλέ. Αυτή είναι μια ιδέα πάντα, εννοείται πως εσύ θα αποφασίσεις πως θα πράξεις.

• Like 3

και εγω αυτο σκεφτηκα φιλε, πολυ καλος συλλογισμος δεν τον ειχα σκεφτει να πω την αληθεια, αλλα σημαινει οτι πρεπει να περιμενω να βγουνε οι μικροι ΖΕΝ, πρεπει να πουλησω το συστημα ...... ειναι πολλα τα πρεπει... αλλα με εβαλες σε σκεψη το ομολογω !

Ultra το ξερω οτι θα καλυψει τις αναγκες μου ο 8350, αλλα ο φιλος απο επανω με εβαλε σε σκεψη.

bro !! ετσι ακριβως ειναι  το σκεφτηκα  και  εγω  και τα πουλησα ολα

αλλα  ειχα  κατι μνημες  ειχα και τον 8320 απο το 13  πηρα μονο την μητρικη στα 100 ευρο και αραξα περιμενω τις εξελιξεις

τα εχω τα λεφτα στη ακρη αλλα δε προχωραω σε αγορα ακομα δε βιαζομε να κατασταλάξει  λιγο το πραμα να δουμε και  λιγο  τα νουμερα  bench-games απο   4/8.... 6/12 σε ryzen  και τι  revision  θα  κυκλοφορησουν απο μητρικες  κλπ

την δουλεια μου την κανω  και τωρα και με το παραπανω οχι τελεια αλλα την κανω

υπομονη να κανεις δε εχασε κανεις

• Like 1

Μα και στους ryzen να πάει, στα σύγχρονα τουλάχιστον παιχνίδια δε θα δει μεγάλη διαφορά. Στα όρια του αμελητέου θα είναι (kαλά όχι πάντα). Η gpu είναι το βαρύ πυροβολικό κι έχει αρκετά καλή ~για τις προτιμήσεις του. 

Σημειωτέον, τελευταία παρακολουθώ το κανάλι του techdeals και τα benchmarks που κάνει με fx8300 4.5ghz / i7 7700 /ryzen

https://www.youtube.com/channel/UCCss3QxegBkF8BAetIo0qXA

κομπλεδούρα οι fxs ..αλλά ι γενικώς το ίδιο ισχύει για όλους τους cpus από 2012-σήμερα

Μα και στους ryzen να πάει, στα σύγχρονα τουλάχιστον παιχνίδια δε θα δει μεγάλη διαφορά. Στα όρια του αμελητέου θα είναι (kαλά όχι πάντα). Η gpu είναι το βαρύ πυροβολικό κι έχει αρκετά καλή ~για τις προτιμήσεις του.

Σημειωτέον, τελευταία παρακολουθώ το κανάλι του techdeals και τα benchmarks που κάνει με fx8300 4.5ghz / i7 7700 /ryzen

https://www.youtube.com/channel/UCCss3QxegBkF8BAetIo0qXA

κομπλεδούρα οι fxs ..αλλά ι γενικώς το ίδιο ισχύει για όλους τους cpus από 2012-σήμερα

Fx@ εγγυηση τα κανει ολα και συμφερει!!

• Like 3

τελικα μου παρρηγειλε τον 8350 απο το ιταλικο αμαζον 150 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.

Οταν ερθει θα ποσταρω τις εντυπωσεις μου !

review 5 ετους επεξεργαστη......  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

ψυκτρα πηρα αυτην http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-rock-p-PER.641611

• Like 4

Έχεις ωραιότατη μητρική, άμα σου κάτσει και ένα μέτριο τσιπάκι θα είσαι στα 4,7-4,8,

άμα είσαι λίγο πιο τυχερός θα πας στα 5. Όλα μια χαρά.

Για την ψύκτρα δεν ξέρω, υποθέτω δεν έχει κάποιο θέμα να κρατήσει τον 8350 κομπλέ μέχρι τα 1,4λίγο.

Όσο κοιτάζω την υπογραφή σου, μια χαρά setup θα 'χεις μπαγασάκο :-D.

• Like 1

τελικα μου παρρηγειλε τον 8350 απο το ιταλικο αμαζον 150 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.

Οταν ερθει θα ποσταρω τις εντυπωσεις μου !

review 5 ετους επεξεργαστη...... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

ψυκτρα πηρα αυτην http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-rock-p-PER.641611

Μία χαρά δωράκι είναι φιλαράκι :)

Άντε καλά κλοκια τώρα και όλα τα άλλα βλέπουμε :)

• Like 1

Εγώ πάντως το δίνω το μηχάνημα για να ξεκινήσω σιγά σιγά την αλλαγή. Όποιος ενδιαφέρεται ας δει εδώ είτε ως σύνολο, είτε ως κομμάτια. http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/842602-πωλείται-amd-σύστημα-8350-πύργοςνέα-τιμή/

Έχεις ωραιότατη μητρική, άμα σου κάτσει και ένα μέτριο τσιπάκι θα είσαι στα 4,7-4,8,

Για την ψύκτρα δεν ξέρω, υποθέτω δεν έχει κάποιο θέμα να κρατήσει τον 8350 κομπλέ μέχρι τα 1,4λίγο.

Όσο κοιτάζω την υπογραφή σου, μια χαρά setup θα 'χεις μπαγασάκο :-D.

Αν έχει κουτί με καλό airflow θα τον βοηθήσει αρκετά.

• Like 1

εεεε όχι και μέτριο το 4.7 - 4.8   :P

Miα χαρά και η ψύξη σου. Γενικώς οι 120αρες αερο-υδροψύξεις έχουν θέμα μετά τα 139-1.40 volts (+επιπεδο LLC). Με τον 8350 λογικά θα είσαι στα 4.5 με 1.35 + /- volts και θα έχεις καλές θερμοκρασίες σε αυτά τα επίπεδα .  

Αν προκύψουν απορίες oc, υπάρχει thread αφιερωμένο στους fxs.

Καλορίζικος και είθε να σε εξυπηρετήσει αξιοπρεπώς!!

• Like 4

παιδες ασχημα νεα, ηρθε σημερα ο επεξεργαστης απο το ΑΜΑΖΟΝ.it και δυστυχως ενω ελεγαν οτι ειναι καινουργιος σε κουτι, ουτε σε κουτι ηταν με μονο την πλαστικη του θηκη. Τον κουμπωσα επανω και ουτε ΠΟΣΤ ουτε στο ΒΙΟΣ μπαινει.

Ειπα τον φίλο μου τι παιζει και περιμενω να δω τι μπορει να γινει.

Παλι με τον Φενομ εμεινα.

Μεγαλη μ@λ@κια.....

ο πωλητης.

https://www.amazon.it/AMD-FX-8350-Processore-Socket-cache/product-reviews/B009O7YUF6/ref=dpx_acr_txt?showViewpoints=1

o φιλος μου εχει αμαζον Prime. μετραει πουθενα αυτο ?

παιδες ασχημα νεα, ηρθε σημερα ο επεξεργαστης απο το ΑΜΑΖΟΝ.it και δυστυχως ενω ελεγαν οτι ειναι καινουργιος σε κουτι, ουτε σε κουτι ηταν με μονο την πλαστικη του θηκη. Τον κουμπωσα επανω και ουτε ΠΟΣΤ ουτε στο ΒΙΟΣ μπαινει.

Ειπα τον φίλο μου τι παιζει και περιμενω να δω τι μπορει να γινει.

Παλι με τον Φενομ εμεινα.

Μεγαλη μ@λ@κια.....

ο πωλητης.

https://www.amazon.it/AMD-FX-8350-Processore-Socket-cache/product-reviews/B009O7YUF6/ref=dpx_acr_txt?showViewpoints=1

o φιλος μου εχει αμαζον Prime. μετραει πουθενα αυτο ?

Έβγαλες video το unboxing κτλπ;

Αν το έκανες δεν θα έχεις κανένα θέμα, διαφορετικά μπορεί να έχεις θεματακια.

Ελπίζω όλα τα πάνε καλά.

Ερώτηση... Δεν θυμάμαι ποιά μητρική έχεις τον βλέπει σίγουρα με το BIOS που έχεις;

ακυρο, δεν ξερω τι παιζει αλλα επρεπε να σπρωξω ελαφρα τον επεξεργαστη στο σοκετ και εκατσε μια χαρα. τον τεσταρα και λειτουργει. Δεν ξερω τι γινεται, μηπως ειναι λυγισμενο σε καποιο σημειο, τι να πω.

Παντως το διαφημιζουν σαν νεο σε BOX και μου ηρθε σε φακελο! και ουτε καν στην δικη του αυθεντικη πλαστικη θηκη γτ η θηκη εξωτερικα ηταν λερωμενη με παστες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...