Προς το περιεχόμενο

FX-83ΧΧ διαθεσιμοτητα

ASDIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιστευεις οτι δεν θα μπουκαλιαζει την 470 έτσι ? με την 212Χ τι θερμοκρασιες θα εχω υπερχρονισμενος ?

Mπα, μαλλον η 470 θα τον μπουκαλιαζει. Εξαρταται και τι games παιζεις βεβαια, στα περισσοτερα που εχω δοκιμασει με 1060 η 1060 ριχνει μπουκαλι στον 8350 (stock)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αυτο εννοω ! δλδ, ακομα και με 8350 θα εχω θεμα μπουκαλας ?

η ψυκτρα θα αλλαχτει θα παρω την 212Χ, η μητρικη εχει καλα VRM, οποτε ευελπιστω για το καλυτερο.

στην λοτταρια της σιλικονης πεφτει ο κληρος !

αυτο εννοω ! δλδ, ακομα και με 8350 θα εχω θεμα μπουκαλας ?

Οταν λεμε οτι η 470 θα ριχνει μπουκαλι στον fx σημαινει οτι η 470 ειναι αργη και θα κραταει πισω τον fx8350 και οχι το αναποδο που καταλαβες.

Επειδη παντως ειχα τον Phenom II που εχεις τωρα μαζι με 1060 (και 1070), τρομακτικες διαφορες δεν θα δεις με τον FX (σε stock), μιας και ειναι κυριως η καρτα που σε κραταει πισω. Εξαρταται βεβαια οπως ειπα απο το τι παιχνιδια παιζεις. 

Ο fx σε stock σε οτι παιχνιδι εχω δοκιμασει (dying light / doom / rotr / project cars και καμποσα αλλα) σε ολα low βγαζει minimum 80αρια και average πανω απο 100. Απο κει και περα ειναι θεμα καρτας γραφικων. 

• Like 3

απο παιχνιδια παιζω WoWarships, Eve Online, ROME 2 , Warthunder στα 1080p. Δεν με ενδιαφερουν οι τρελες επιδοσεις αρκει να εχω σταθερα 60-70 fps.

Πιστευω ενα 40% ειναι ποιο γρηγορος ο 8350 απο τον Φενομ.

Τρομακτικες διαφορες δεν θα δω αλλα, θα μπορω να ακουω ενα μουσικο βιντεο στο παρασκηνιο και να παιζω ενα παιχνιδι ταυτοχρονα χωρις να εχω πτωση καρε και ρεταρισματα στην μουσικη.

• Like 1

απο παιχνιδια παιζω WoWarships, Eve Online, ROME 2 , Warthunder στα 1080p. Δεν με ενδιαφερουν οι τρελες επιδοσεις αρκει να εχω σταθερα 60-70 fps.

Τρομακτικες διαφορες δεν θα δω αλλα, θα μπορω να ακουω ενα μουσικο βιντεο στο παρασκηνιο και να παιζω ενα παιχνιδι ταυτοχρονα χωρις να εχω πτωση καρε και ρεταρισματα στην μουσικη.

Χαχα, και γω γιαυτον ακριβως τον λογο τον αλλαξα. Σε καμποσα games δεν μπρουσα να εχω και video στο youtube να παιζει ομαλα XD

Παντως θα σε πικρανω λιγο, για τα games που παιζεις intel θα ηταν καλυτερα. Τωρα δεν τα εχω δοκιμασει να σου πω fps, αλλα χοντρικα να περιμενεις χοντρικα 20-30% πανω σε αυτα τα games (χωρις overclock). Για παραδειγμα dota 2 απο 60-80 του phenom πηγα 100-120 στον fx. 

• Like 2

Σε Ιντελ δεν παω, ασε που δεν εχω και λεφτα να αλλαξω πλατφορμα

τελεια ! αυτο ακριβως ψαχνω ! λιγο παραπανω επιδοσεις !

Αληθεια τι ψυξη είχες στον 8350 ?

Σε Ιντελ δεν παω, ασε που δεν εχω και λεφτα να αλλαξω πλατφορμα

τελεια ! αυτο ακριβως ψαχνω ! λιγο παραπανω επιδοσεις !

Αληθεια τι ψυξη είχες στον 8350 ?

Εχω την c14s της noctua. Αν και δεν ειμαι ο καταλληλος να σου πω για θερμοκρασιες, μιας και τον εχω stock και undervolted. 

Η αλήθεια είναι ότι έχει καλογεράσει ο 83ΧΧ...

Είχα καιρό να ασχοληθώ με το τι κάνουν οι fx και παρατηρώ τελικά ότι εδώ και δυο χρόνια δεν χειροτερεύουν...

Βέβαια στα παιχνίδια που παίζουν μονοδιπύρηνα πάντα θα τραβάνε ζόρι.

Φίλε asdic αφού δεν θες να πάρεις Intel, περίμενε τους μικρούς ryzen.

Να δώσεις λεφτά (εσύ ή ο φίλος σου δεν έχει σημασία) για να αγοράσεις fx το θεωρώ μεγάλο λάθος.

Άσε που ανεξάρτητα από τις επιδόσεις (αυτό μπορεί να το συζητάμε καιρό)

με την έλευση των 4c/8t ryzen εκτιμώ την πλήρη αγοραστική απαξίωση των fx.

Πιστεύω/ελπίζω ότι το m/b που έχεις + ddr3 + phenon + το 150άρι που θα τσοντάρει ο φίλος σου

σε βγάζουν για μια budget m/b μια 8άρα ddr4 και ένα 4c/8t ryzen.

• Like 1

1400Χ - ποσο 150 ευρω ?

Β350 μητρικη - 110 ευρω ?

8GB DDR4 - 70 ευρω ?

εαν πουλησω το συστημα που εχω τωρα το πολυ να παρω 180 ευρω. Δεν εχω να συμπληρωσω φιλε μου. ο 8350  ειναι δυστυχως μονοδρομος. Ειμαι τυχερος που μου κανει δωρο τον 8350. Ασε που εχω εδω και 6 μηνες ηδη σοβαρο προβλημα με τα παιχνιδια, δεν θα την παλεψω μεχρι τον Q2 .....

bro με τον fx 8xx σειρα δε εχεις να φοβηθεις τιποτε στα 4.5

παιζω εκει για καθε μερα και παιζω συνηθως με  την μια 290 στα 1050/5000  60 αρι σταθερο

post-238528-0-85539700-1489229597_thumb.jpg

post-238528-0-64634100-1489229674_thumb.jpg

post-238528-0-02127500-1489229739_thumb.jpg

post-238528-0-25074100-1489230087_thumb.jpg

• Like 6

1400Χ - ποσο 150 ευρω ?

Β350 μητρικη - 110 ευρω ?

8GB DDR4 - 70 ευρω ?

εαν πουλησω το συστημα που εχω τωρα το πολυ να παρω 180 ευρω. Δεν εχω να συμπληρωσω φιλε μου. ο 8350  ειναι δυστυχως μονοδρομος. Ειμαι τυχερος που μου κανει δωρο τον 8350. Ασε που εχω εδω και 6 μηνες ηδη σοβαρο προβλημα με τα παιχνιδια, δεν θα την παλεψω μεχρι τον Q2 .....

To σέβομαι, η υπόθεση που κάνω βασίζεται ότι θα σου κολλήσει ο φίλος το 150άρι, 180+150 δηλαδή...

Πάντως ρε φίλε να σου ευχηθώ να τη παλέψεις καλύτερα με μια δουλειά στο μέλλον και τα

τσιπάκια να τα χεις για τα αρχίδια σου.

• Like 2

To σέβομαι, η υπόθεση που κάνω βασίζεται ότι θα σου κολλήσει ο φίλος το 150άρι, 180+150 δηλαδή...

Πάντως ρε φίλε να σου ευχηθώ να τη παλέψεις καλύτερα με μια δουλειά στο μέλλον και τα

τσιπάκια να τα χεις για τα αρχίδια σου.

και εγω αυτο σκεφτηκα φιλε, πολυ καλος συλλογισμος δεν τον ειχα σκεφτει να πω την αληθεια, αλλα σημαινει οτι πρεπει να περιμενω να βγουνε οι μικροι ΖΕΝ, πρεπει να πουλησω το συστημα ...... ειναι πολλα τα πρεπει... αλλα με εβαλες σε σκεψη το ομολογω !

Ultra το ξερω οτι θα καλυψει τις αναγκες μου ο 8350, αλλα ο φιλος απο επανω με εβαλε σε σκεψη.

Σίγουρα στο multitasking θα τον ευχαριστηθείς τον 8350.

Εγώ κάνω back up τις ταινίες bluray και βλεπω ταινία ή σερφάρω ή ακούω μουσική η φτιάχνω τις φωτογραφίες μου. Δεν υπαρχει καμία καθυστέρηση πουθενά, εκεί τον χαίρεσαι πραγματικά.

Θα σου πρότεινα εφόσον ειναι δώρο ο 8350 να τον κρατήσεις για κανα 6μηνο και μετα τα πουλάς όλα. Θέλω να πιστεύω ότι τότε θα ειναι και πιο ώριμη απο θέμα bios η software bug οι ryzen. Θα υπάρχουν και περισσότερα μοντέλα έως τότε να επιλέξεις στα μέτρα σου.

• Like 2

αυτο !!!!!!!!

ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ !!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ! και ειχα ηδη να κανω σεναρια στο μυαλο μου του τι να κανω  ! αλλα αυτη η σκεψη δεν μου περασε ! σε υπερευχαριστω ! οποτε και κανονικα θα παιζω και οταν "ωριμασουν" (μεχρι τελος του ετους και σταθεροποιηθουν οι τιμες) δινω ολο το συστημα με εγγυησεις !!!

:-)  :-)  :-)  :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...