ASDIC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μετα την εναρξη διαθεσιμοτητας τον ΖΕΝ, ανακοινωσε η ΑΜΔ οτι η διαθεσιμοτητα των FX θα συνεχιστει σε χαμηλοτερες τιμες για καποιο διαστημα και μετα θα σταματησει. Επειδη ζαχαρωνω καποιο καιρο εναν νεο επεξεργαστη (8350-8370) μπας και σταματησει η μπουκαλα στην 470 και γνωριζοντας οτι κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον, αναρωτιεμαι ποιες ειναι οι αποψεις σας οσον αφορα το ποτε θα αρχιζουν να πεφτουν οι τιμες και κατα ποσο θα πεσει κουρεμα. Ρωταω γτ αναρωτιεμαι εαν με συμφερει να περιμενω ή μηπως σταματησει αποτομα η διαθεσιμοτητα και μεινω με τον Φενομ στο χερι. ΥΓ: Μην μου πειτε για αναβαθμιση σε ΖΕΝ, ουτε για αστειο σε Ιντελ, δεν υπαρχει σαλιο παρα μονο για νεο επεξεργαστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μετα την εναρξη διαθεσιμοτητας τον ΖΕΝ, ανακοινωσε η ΑΜΔ οτι η διαθεσιμοτητα των FX θα συνεχιστει σε χαμηλοτερες τιμες για καποιο διαστημα και μετα θα σταματησει. Επειδη ζαχαρωνω καποιο καιρο εναν νεο επεξεργαστη (8350-8370) μπας και σταματησει η μπουκαλα στην 470 και γνωριζοντας οτι κανεις δεν μπορει να προβλεψει το μελλον, αναρωτιεμαι ποιες ειναι οι αποψεις σας οσον αφορα το ποτε θα αρχιζουν να πεφτουν οι τιμες και κατα ποσο θα πεσει κουρεμα. Ρωταω γτ αναρωτιεμαι εαν με συμφερει να περιμενω ή μηπως σταματησει αποτομα η διαθεσιμοτητα και μεινω με τον Φενομ στο χερι. ΥΓ: Μην μου πειτε για αναβαθμιση σε ΖΕΝ, ουτε για αστειο σε Ιντελ, δεν υπαρχει σαλιο παρα μονο για νεο επεξεργαστη. πουλησε τον δικο σου 40 ευρω και αν βρεις με κανα 90 ρι τον 8350 αγορασε τον ειναι καλη ευκαιρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ναι, βρες μεταχειρισμενο θα σου πουλαγα τον δικο μου , αλλα τον θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 επειδη ξερω οτι οι περισσοτεροι κανουν υπερχρονισμο στους συγκεκριμενους, συν του οτι θα μου τον κανουν δωρο, αναγκαστικα θα παρω νεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 δεν συμφερει καινουργιος,ειναι στα 158 ευρω,ποσο να πεσει στα 130? Αστα θελω να στησω pc για φιλο και δεν βρισκω amd που να βολευει με τιποτα... επρεπε να εβγαζε τους μικρους ryzen πρωτα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δες 8320 εφόσον πας για καινούργιο. Είχα και 8350 και 8320 τα ίδια είναι απλά κάνεις οικονομία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Asdic ψάξου για 8350 από γνωστό ή πάρε τον 8300 καινούριο που έρχεται στα 115, μέχρι 4.4 θα κλοκάρει άνετα : http://www.skroutz.gr/s/7941635/AMD-FX-8300-Box.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ~130 έχει ο 8320/e πόσο πιο κάτω να πέσει αυτή την στιγμή, μιας και δεν έχουν βγει οι x6 και x4 ryzen να πεις ότι θέλουν να τους βάλουν στο ίδιο εύρος τιμών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Οπως σου ειπαν και οι υπολοιποι, δωσε τον δικο σου μια 40αρα και πηγαινε σε 8320 η 8300. Τον ιδιο επεξεργαστη ειχα και εγω και εκανα ακριβως αυτο, αν και εγω πηγα σε 8350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 επειδη ξερω οτι οι περισσοτεροι κανουν υπερχρονισμο στους συγκεκριμενους, συν του οτι θα μου τον κανουν δωρο, αναγκαστικα θα παρω νεο. και επειδη κανουν υπερχρονισμο τι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Scatman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ηδη σε πολλα καταστηματα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα FX οπότε είναι εύκολο να καταλάβεις πως σε λίγο διάστημα δεν... τίποτα. Εικάζω στο 4-5μηνο θα φτάσουμε στο σημείο πλήρης ελλειψης. Θα πας στον πιο οικονομικό ανάμεσα στους 8300,8320e,8350,8370e/8370. Τα χουμε ξαναπεί. Ο 8370 είναι η κορυφαία περίπτωση αλλά στα 100-120 ευρώ. Μέχρι εκεί. Παραπάνω πραγματικά δεν αξίζει να δώσεις. H μητρική σου είναι πολύ καλή κι εφόσον υποστηρίζει με update τους 83XX θα τον έχεις σταθερά πάνω από 4.2ghz. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο 8300 είναι η καλύτερη επιλογή. Θα έλεγα δώσε διορία στον εαυτό σου 1 μήνα ~μαξ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 και επειδη κανουν υπερχρονισμο τι? ξερουμε τι σημαινει αυτο... περισσοτερη ταση, περισσοτερη φθορα.... 21 κταστηματα εχουν ακομα FX-8350/8370 δεν βλεπω μειωση σε διαθεσιμοτητα μεχρι στιγμης. εαν πουμε οτι περνω 8300 και παω στα 4,4 ποσο παραπανω θερμοκρασια να περιμενω σε σχεση με εναν 8350 πχ στοκ ? στα υποψιν θα εχω 212X ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Στοκ όλα παίζουν 1.4V με αυτό το ρεύμα έχεις άνετα 4500-4600. Θερμοκρασία δεν έχεις πρόβλημα από τον επεξεργαστή, εκεί που πονάει η πλατφόρμα είναι τα vrm και το socket temp. Στο socket δεν θα έχεις ιδιαίτερο θέμα όμως σε αυτές τις συχνότητες, στα vrm είναι καθαρά θέμα μητρικής. Εγώ προσωπικά και με OC δεν έδωσα ποτέ πάνω από 1.45 (1.4125v έδινε μαμά όλα αυτόματα) οπότε δεν είχε και θέμα degrade που φοβάσαι. Βρες ένα 8320 κάνα 80αρι από αγγελία και θα είσαι άρχοντας. 8370 είναι τα καλά 8350 κομμάτια αλλά δεν αξίζει την διαφορά στα χρήματα. Γνώμη μου πάντα βέβαια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 επειδη ξερω οτι οι περισσοτεροι κανουν υπερχρονισμο στους συγκεκριμενους, συν του οτι θα μου τον κανουν δωρο, αναγκαστικα θα παρω νεο. δεν είναι απαραίτητο, εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κι έχω κλειστό και το turbo mode... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ναι αλλα εγω δεν ξερω ποιος εχει κανει υπερχρονισμο και ποιος οχι. Οπως ειπα εχω εναν φιλο που θα μου τον κανει δωρο απο το εξωτερικο και περιμενει να του δωσω το πρασινο φως. Για 8350 το βλεπω περισσοτερο, αλλα με τους ΖΕΝ ηλπιζα να πεσουν οι τιμες..... ο 8300 ποσο παραπανω ρευμα πρεπει να δωσεις για να φτασεις τα 4Ghz αναρωτιεμαι... τεσπα σας ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα