Jimmys_The_Technological Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Είχα πάρει ένα Lenovo A2010, έσπασε το digitizer, το αντικατέστησα μόνος μου καθώς ήξερα πώς να το κάνω, όμως εμφανίστηκε ένα πρόβλημα Το πρόβλημα είναι πως ενώ στην μέση η αφή ανταποκρίνεται πλήρως και υπάρχει υψηλή ακρίβεια, στην δεξιά άκρη όταν κάνω ταπ στην άκρη το εκλαμβάνει σαν να κάνω ταπ λίγο (ή και πολύ) πιο αριστερά... Σας μπέρδεψα το ξέρω οπότε βάζω κάποια screenshot Στο πρώτο screenshot (2017-03-05-04-59-04) φαίνεται στην άκρη το πώς ανταποκρίνεται η αφή όταν σέρνω το δάχτυλό μου στην άκρη της οθόνης. Ξεκινάει ακριβώς, και φεύγει προς τα αριστερά, κάνοντας μετά μία ευθεία σχεδόν γραμμή λίγα εκατοστά πιο αριστερά από εκεί που ήταν το δάχτυλό μου (το πού ήταν φαίνεται από το αρχικό σημείο) Στο δεύτερο screenshot φαίνεται η προσπάθειά μου να κάνω ευθεία γραμμή στην μέση, ανταποκρίθηκε πλήρως και ακριβώς χωρίς καμία μετατόπιση της αφής. Στην αριστερή πλευρά αν κάνω το ίδιο, δεν συμβαίνει το ίδιο, το αντιλαμβάνεται σωστά και ανταποκρίνεται σωστά. Πέρα από αυτό, ΥΠΆΡΧΟΥΝ κάποια προβληματάκια με την αργή ανταπόκριση της οθόνης αλλά αυτά υπήρχαν ανέκαθεν και ευθύνεται το ίδιο το κινητό. Ενδέχεται να είναι πρόβλημα με το digitizer που αγόρασα ή να έκανα εγώ κάποια λάθος τοποθέτηση; Ή είναι πρόβλημα software; Το κινητό είναι upgraded στην τελευταία έκδοση και έχω κάνει callibration την οθόνη. Είναι υπέρ εκνευριστικό το πρόβλημα, δεν μπορώ να γράψω σωστά, και είναι κρίμα για το ίδιο το κινητό γιατί για 70€ αξίζει πολύ...
panos- Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Βγαλε το digitizer και ξανα βαλτο, μηπως κατι δεν κανει καλη επαφη στην καλωδιοταινια του.
Jimmys_The_Technological Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Βγαλε το digitizer και ξανα βαλτο, μηπως κατι δεν κανει καλη επαφη στην καλωδιοταινια του. Το έκανα τόσες φορές πάλι τίποτα. Μάλιστα πρόσεξα ότι είχε πάει λίγη κόλλα από τα πλάγια πάνω στην οθόνη (το LCD), και την καθάρισα αλλά πάλι τίποτα... Σκέφτομαι απλά ότι το digitizer ήταν ελαττωματικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα