Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα.Εχω συνδεση ote-cosmote.Ειχα το ZTE router αλλα τελευταια ειχα πολλες αποσυνδεσεις.Υστερα απο επικοινωνια με το τεχνικο τμημα ηρθε τεχνικος και μου εβαλε καινουργιο router το Speedport Entry 2i(cosmote-ote).Οι αποσυνδεσεις σταματησαν αλλα εχω μεγαλυτερο ping.Συγκεκριμενα σενα game που επαιζα ειχα παντα 45-60ms latency και τωρα μου βαραει 88-95.Τι μπορει να φταιει?Υπαρχει καποια ρυθμιση να το αλλαξω?Δοκιμασα να βγαλω το firewall του νεου router αλλα το ping παραμενει ιδιο.

Δημοσ.

Παρε το 13888 και πες τους να κοιταξουν αν η γραμμη σου είναι σε fast path, αν δεν είναι να στο αλλαξουν . Δηλωσε και μια βλαβη αν δεν δεις διαφορα, δεν νομιζω ότι μπορεις να κανεις κατι άλλο. Επισης το wireless εχει παντα χειροτερη επιδοση από το ενσυρματο ethernet οποτε ειδικα αν μιλαμε για games παντα με καλωδιο ethernet .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αλλαξα σε fastpath επεσα στα 67 ping απο 92 σενα συγκεκριμενο game.Υπαρχει τροπος να το κατεβασω και αλλο με τις voip ρυθμισεις που μου ειπες?

Επεξ/σία από Constantine_k
Δημοσ.

Μονο σε Fast path μπορεις να πας και να μην εισαι με ασυρματο.το voip εχει προτεραιοτητα αλλα αμα δεν μιλας δεν πρεπει να σου κοβει κατι.αν παιζεις και με voip γιατι μαλλον ουτεμε voip θα εισαι.οτι σoυ αλλαξαν ρουτερ δεν σημαινει οτι σε εκαναν voip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...