loupaki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 καλησπερα σε ολους , κανω ενα σιτε σε joomla το template που εχω ειναι αυτο http://demo.web-komp.eu/jmfinance εχω βαλει επισης το sp smart slider για να παιξει το slider ολα καλα ως εδω. το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω για να κανω τα slides ετσι οπως ειναι στο demo δηλαδη με ενα κειμενο πανω αριστερα και μια εικονα διπλα και να εμφανιζονται με αυτο το animation οπως στο demo. δοκιμασα καθε επιλογη μεσα απο το sp smart slider αλλα δεν το καταφερα. μηπως γινετε μονο με κωδικα;;;; το μονο που καταφερα ειναι αυτο που δειχνει η εικονα
dominotrix Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προφανως θα πρεπει να εισαγεις την εικονα και το κειμενο σαν διαφορετικα layers. Μεσα στο slider οταν δημιουργεις νεο slide, δεν εχει καποια επιλογη για layers;
loupaki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 οχι δεν μου δινει καμια τετια επιλογη :/ Source Type: ArticleK2Text Article : Select Pre Title : Title type : Default Custom Post Title : Image source : Default Custom Show link : Yes No Custom Text Limit : No limit Word Character Strip HTML : No Yes Readmore Text : State : Published Un Published αυτα μου βγαζει οταν κανω καινουργιο σλιντε
dominotrix Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 To θεμα δεν εχει καποιου ειδους demo content το οποιο μπορεις να εισαγεις; Βεβαια μην το κανεις στο live site γιατι ισως διαγραψει το περιεχομενο η τις ρυθμισεις.
loupaki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 οχι δεν μου δινει κατι τετοιο δυστυχως.τι μπορω να κανω;;;; αν γινετε μεσα απο τον κωδικα και ηξερε καποιος σιγουρα τα βηματα και τις εντολες θα βοηθουσε πολυ το demo content που λες μηπως πρεπει να το εγκαταστησω εγω σαν επιπλεον module;;;;;
dominotrix Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Οχι. Οταν αγοραζεις ενα νεο theme, πολλες φορες σου δινει και ενα αρχειο τυπου xml το οποιο το κανεις Import μεσα απο το admin του theme και εισαγει τα δεδομενα ετσι ωστε το site σου να γινει ολοιδιο με αυτο του demo theme που αγορασες. Αν το κανεις αυτο θα σου περασει λογικα και τα slides που θελεις. Ομως υπαρχει πιθανοτητα να σβησει περιεχομενο της σελιδας σου (αρθρα, σελιδες, ρυθμισεις του theme, κλπ.) Γι αυτο κατι τετοιο το κανεις στην αρχη μολις εχεις εγκαταστησει το theme.
loupaki Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 δεν το εχω αγορασει ηταν free. ειχα ενα αλλο αλλα ειδα αυτο και μου αρεσε περισοτερο και ειπα να το αλλαξω. μαλλον δεν υπαρχει λυση ε;;; :/
Tiphonas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλημερα, το template δεν το βλεπω να ειναι free..........προφανως η εκδοση που έχεις.....λείπουν κάποια πραγματα..... αγορασε το original για να μην έχεις προβλήματα και ακολούθα μετά τις οδηγίες του dominotrix. https://web-komp.eu/template/jm-finance
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα