@ngelos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Γεια σε όλους! Σήμερα είδα στο πλαίσιο την συγκεκριμένη Turbo-X τηλεόραση. Μου φάνηκε αρκετά καλή για τα χρήματα της και η ποιότητα/χρώματα κλπ. ήταν όμορφα (τουλάχιστον στα μάτια μου).Θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας (αν την γνωρίζει κάποιος) γιατί είμαι λίγο άσχετος με τις 4k τηλεοράσεις. Γενικά δεν είχα εμπιστοσύνη στη Turbo-X αλλά ίσως η συγκεκριμένη είναι καλή αγορά.Ακόμα πιστεύετε θα αποδίδει καλά αν την συνδέσω στο pc για 4k gaming;
yositosi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 που την βρήκες αυτή την τηλεόραση;;; Δεν την φέρνει πλέον, ή τουλάχιστον δεν υπάρχει στον κατάλογο του, οπότε αν την είδες πουθενά τότε είναι στοκάκι! Vestel, αξιοπρεπής για entry level καταστάσεις αλλά όχι για πολλά πολλά από εκεί και πέρα. Τιμή δεν ανέφερες.
Melli Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 turbo-x ουτε χαρτι για εκτυπωτη, καθως μπορει να στον χαλασει... Με λιγα λόγια, μακρία απο κάτι που είναι no-name κινεζικο. Πάρε ο,τιδήποτε άλλο. Κάποτε δεν ηθελα να πιστέψω την χάλια ποιότητα, μέχρι που οι περιπτώσεις γνωστών μου αλλά και σε εμένα με προβληματικα προιόντα με επεισαν. (κινητα,πληκτρολογιο,τροφοδοτικα,ταμπλετ,λαπτοπ,τηλεοραση ειναι παραδειγματα που τα επιβεβαιωσα ο ιδιος οτι ειχαν προβλημα απο τις πρωτες εβδομάδες....) Καλή τυχη αν προτιμησεις Turbo-x! 1
@ngelos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 399 ευρώ έχει. Βασικά την έφεραν χθες... είναι καινούριο μοντέλο.Θα ακούσω την συμβουλή του Melli. Κι εγώ φοβάμαι τα Turbo-X απλά μου φάνηκε όμορφη/καλή.
fysikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 4 τηλεορασεις turbox και ειμαι υπερευχαριστημενος. Για την τιμη τους ειναι πολυ καλες και μια χαρα εικονα εχουν. Αν θελεις επωνυμη http://www.skroutz.gr/s/7050698/Samsung-UE40JU6000.html#reviews
yositosi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 399 ευρώ έχει. Βασικά την έφεραν χθες... είναι καινούριο μοντέλο. Θα ακούσω την συμβουλή του Melli. Κι εγώ φοβάμαι τα Turbo-X απλά μου φάνηκε όμορφη/καλή. αν γκουγκλάρεις είναι μοντέλο που είχαν στον κατάλογο τους το καλοκαίρι του 2016 (σε κατάλογο 6ος '16), στα 369€ http://catalogs.plaisio.gr/Media/Default/catalogues/23/Turbo-X-TVs-June16.pdf Συνήθως με το που φέρνουν κάτι τα ανεβάζουν απευθείας στη σελίδα τους, για αυτό σε ρώτησα που και την βρήκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα