Προς το περιεχόμενο

activate Windows

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα! Μου εμφανίζεται από σήμερα το πρωί κάθε φορά που συνδέομαι στο ίντερνετ ένα παράθυρο που λέει "your windows license will expire soon", μετά με πάει στις ρυθμίσεις όπου λέει "change product key" και μετά με βγάζει στο παράθυρο της φωτογραφίας κάτω. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Μια φίλη μου με πληροφόρησε πριν από λίγο πως έχει σήμερα το ίδιο πρόβλημα.

post-410803-0-34660900-1488661958_thumb.png

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καταρχήν, μιλάμε για laptop;

Ναι
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποια windows είχε όταν το αγόρασες;

Δεν είχα, τα αγόρασα χωρίς λειτουργικό και κάποιος μου πέρασε τα 10 pro
Επισκέπτης
Δημοσ.

Είναι πειρατικά και τα βρήκε με το update.

Αγόρασε κάποια.

Δεν υπάρχει άλλη λύση; τουλάχιστον προσωρινή; Δηλαδή όταν λήξουν δεν θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω καθόλου;
Δημοσ.

Για 6 ευρώ εγώ σου προτείνω να πάρεις ένα κλειδακι δεν είναι δα και μία περιουσία. Από την άλλη βέβαια όχι ότι αυτά τα κλειδιά είναι 100% νόημα αλλά δουλεύουν

Δημοσ.

στο ebay εχουν 3.5 ευρω απο Αγγλους

αγορασα χθες και εκανα activate τα δικα μου Windows 10 home 

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο φθηνα ; Επειδη συνδεονται με την μητρικη και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις αλλου ; Καθαρα αυτος ειναι ο λογος;

Δημοσ.

η πιο φθηνή και σίγουρη λύση είναι εδώ:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/

έχουμε πάρει αρκετές φορές κλειδί για windows,το HRK προτείνεται!

Το κλειδιά αυτά κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι νόμιμα (εκτός τα standard προς το τέλος), τα μοιράζουν σε παραπάνω από έναν αγοραστή και φαντάζομαι είναι σηκωμένα από laptop/desktop/εταιρίες και δεν ξέρεις αν και πότε θα κλειδώσουν. Καλύτερα ένας activator που είναι τουλάχιστον τζάμπα και δεν κάνεις μάγκες κάτι τέτοιους τύπους.

στο ebay εχουν 3.5 ευρω απο Αγγλους

αγορασα χθες και εκανα activate τα δικα μου Windows 10 home 

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι τοσο φθηνα ; Επειδη συνδεονται με την μητρικη και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις αλλου ; Καθαρα αυτος ειναι ο λογος;

Ότι είπα και στον παραπάνω συμφωρουμίτη.

Δημοσ.

Καλύτερα ένας activator που είναι τουλάχιστον τζάμπα και δεν κάνεις μάγκες κάτι τέτοιους τύπους.

eehhh...computer says no!

NOPE! nope nope nope!

ΕΝΩ προτιμάς την σίγουρη κλεψιά εσύ..χχαχαχα! Κλαιω...ακτιβεητορ!

γιαυτό υπάρχει και το τηλεφωνικό activate,που σιγά το big deal που θα δώσεις 5-6€ να πάρεις κλειδί από το να βάλεις σπασμένα!

Έχουμε πάρει κάπου 20 κλειδιά για 20 pc,και τα 20 ζουν και βασιλεύουν με την μια και μοναδική φορά που έχουν γίνει activate,και δεν έγιναν καν τηλεφωνικά..

Στο μόνο που έκανα τηλεφωνική ενεργοποίηση ήταν τα office που χα πάρει για κάποιο pc..

ΚΛΑΙΝ

από κει και πέρα καλό σας βράδυ,δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο..

Δημοσ.

You missed the point. Το νόημα της πρότασης που παράθεσες είναι στο ότι να μη γίνεις κλεπταποδόχος και να πληρώσεις κάνοντας μάγκες του κλέφτες οι οποίοι βγάζουν τρελά λεφτά από την υπόθεση αυτή.

Τα κλειδιά που θα αγοράσεις είναι και αυτά παράνομα, γιατί oem κλειδί δεν πωλείται σε single user αλλά σε κατασκευαστές οπότε αυτό από μόνο του σε καθιστά επίσης παράνομο. Επίσης τα κλειδιά αυτά μπορεί να μη ξαναενεργοποιηθούν σε επόμενη εγκατάσταση γιατί πωλούνται σε πολλούς χρήστες και ενίοτε η ms θα τα κλειδώνει (ή μπορεί και όχι, who knows).

Τώρα αν μου πεις, ότι με 6-7€ παίρνεις κλειδί (ασχέτου προέλευσης και νομιμότητας) που το ενεργοποιείς και τελειώνεις αντί να βάζεις προγράμματα, τότε θα συμφωνήσω μαζί σου ότι είναι ποιο απλό έτσι. Αυτό όμως δεν σε κάνει νόμιμο, αν αυτό είναι το ζητούμενο.

Υπάρχει όμως και η άλλη λύση που λέγεται αναβάθμιση από 7. Μπορείς να πάρεις ένα φθηνό κλειδί για τα 7άρια και να το αναβαθμίσεις δωρεάν και με τις ευλογίες της ms σε 10άρια.

BTW, ακόμα και στα σπασμένα 7άρια η ms κάνει αναβάθμιση το κλειδί!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...