Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ένα wordpress portfolio plugin (όχι theme, theme έχω ήδη στο blog μου) για να προσθέσω στο blog μου μια σελίδα με thumbnails από web sites που έχω φτιάξει.

Αν υποστηρίζει και animated gif στη θέση του thumbnail έτσι ώστε να φαίνεται κάποιος που δουλεύει το site για κάποια δευτερόλεπτα ακόμα καλύτερα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ναι μπήκα και στο envato market απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως χρησιμοποιεί κάποιος ήδη κάποιο από όλα αυτά για να γλυτώσω το ψάξιμο!

:-D

Δημοσ.

προσοχη στα δωρεαν ομως επειδη αμα ειναι κακογραμμενα ή καλογραμμενα (με μερικα ωραια backdoors..) τοτε την πατησες. Το εχω δει να συμβαινει αμετρητες φορες απο πελατες που σου λενε οτι η σελιδα τους εγινε αργη , το admin panel τους καταστραφηκε καθως και τους βγαινει ενα μηνυμα στυλ "hack3d by melomakarono" και 9 στις 10 φορες τα δωρεαν Plugins/themes ειναι η αιτια..

Τουλαχιστον αν πληρωσεις 10 ευρουλακια για μια επωνυμη εφαρμογη που την εχουν ελεγξει εστω αυτο το λιγο παραπανω τα ατομα της πλατφορμας πωλησης, θα εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο.

Δημοσ.

προσοχη στα δωρεαν ομως επειδη αμα ειναι κακογραμμενα ή καλογραμμενα (με μερικα ωραια backdoors..) τοτε την πατησες. Το εχω δει να συμβαινει αμετρητες φορες απο πελατες που σου λενε οτι η σελιδα τους εγινε αργη , το admin panel τους καταστραφηκε καθως και τους βγαινει ενα μηνυμα στυλ "hack3d by melomakarono" και 9 στις 10 φορες τα δωρεαν Plugins/themes ειναι η αιτια..

Τουλαχιστον αν πληρωσεις 10 ευρουλακια για μια επωνυμη εφαρμογη που την εχουν ελεγξει εστω αυτο το λιγο παραπανω τα ατομα της πλατφορμας πωλησης, θα εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο.

Αλλο τα "δωρεαν" plugins/themes και αλλο τα "σπασμενα". Ναι, σιγουρα αν βρεις πειρατικα ενα τετοιο plugin ή theme πιθανον να εχεις προβλημα, αλλα για αυτα που βρισκονται στο repository της Wordpress δεν θα εχεις προβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης μιας και θίξατε το κομμάτι της ασφάλειας, καλό είναι να χρησιμοποιούμε κάποιο security plugin.

Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ έπιασε έναν hacker από Ρωσία να προσπαθεί να κάνει login σαν admin!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...