Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα το Asus WT465 και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Ναι μεν δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα το ήθελα αλλά δεν είναι και από αυτά τα μινι ποντικάκια που παίζουνε στα λάπτοπ.

Η ποιότητα κατασκευής αρκετά στιβαρή με τα λαστιχάκια του στα πλαϊνά να δημιουργούν πολύ ωραία αίσθηση.

https://www.skroutz.gr/s/6151590/Asus-WT465.html

Είχε και μια μπαταρία μέσα στη συσκευασία του. Δεν έχει καθόλου αποσυνδέσεις και πιάνει από τα 5 μέτρα σίγουρα, παραπάνω δεν δοκίμασα, ούτε μου χρειάζεται.

Το μόνο που έχω σαν απορία, είναι εφόσον δεν δίνει η asus κάποιο λογισμικό πως αλλάζεις τα dpi, αφού, διάολε, δεν έχει κουμπάκι πάνω στο ποντίκι. Λένε όμως "Switchable 1000dpi/1600dpi resolutions for flexible and accurate input".

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα το Asus WT465 και μπορώ να πω πως είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Ναι μεν δεν είναι τόσο μεγάλο όσο θα το ήθελα αλλά δεν είναι και από αυτά τα μινι ποντικάκια που παίζουνε στα λάπτοπ.

Η ποιότητα κατασκευής αρκετά στιβαρή με τα λαστιχάκια του στα πλαϊνά να δημιουργούν πολύ ωραία αίσθηση.

https://www.skroutz.gr/s/6151590/Asus-WT465.html

Είχε και μια μπαταρία μέσα στη συσκευασία του. Δεν έχει καθόλου αποσυνδέσεις και πιάνει από τα 5 μέτρα σίγουρα, παραπάνω δεν δοκίμασα, ούτε μου χρειάζεται.

Το μόνο που έχω σαν απορία, είναι εφόσον δεν δίνει η asus κάποιο λογισμικό πως αλλάζεις τα dpi, αφού, διάολε, δεν έχει κουμπάκι πάνω στο ποντίκι. Λένε όμως "Switchable 1000dpi/1600dpi resolutions for flexible and accurate input".

dpi μπες στις ρυθμισεις - ποντικι και θα δεις μεσα καπου ειναι οι ρυθμισεις για τα dpi

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...