Federacion Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Επειδή έχω παιδευτεί αρκετά και δεν μπορώ να βρω κανένα ποντίκι με τα χαρακτηριστικά που γράφω στην αρχή αν έχει κανείς σας καμία πρόταση σας παρακαλώ πολύ γράψτε την.
Federacion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν είσαι Αθήνα μπορείς να δοκιμάσεις και αυτό: http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/varioushardware/836377-gaming-mouse-hama-urage-unleashed-wireless/ Διαφορετικά στα 25ευρώ(μείον) που θες δύσκολα θα βρείς. Το είδα σήμερα στα public και είναι μικρούλι δυστυχώς.
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μάλλον θα πρέπει να ψάξεις να πάρεις κάτι από εξωτερικό.
Federacion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μάλλον. Πάντως έχω απογοητευτεί αυτές τις μέρες. Πήγα και έπιασα πολλά και διάφορα ποντίκια στις αλυσίδες καταστημάτων. Όλα ανεξαιρέτως μοιάζουν μικρά στο χέρι μου, είναι τα περισσότερα φοβερά ελαφριά και δεν δικαιολογούν με τίποτε τις τιμές τους άσε που σχεδόν όλα τα gaming μοιάζουν με τα παπούτσια που φοράνε τα δεκάχρονα που λάμπουν στο σκοτάδι. Δεν έπιασα το mx master αλλά έπιασα το πρώτεας της Logitech αλλά και το mx anywhere. Ίδια αίσθηση και εκεί. Μέτρια πράγματα για τα λεφτά τους και πολύ ελαφριά.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Άμα θες καλο ποντικι, αναγκαστικα mx master που εχει αριστες βαθμολογιες. Αλλα πρεπει να βαλεις βαθια το χερι στη τσεπη. Μιλαμε για ~70€. Αλλα ότι πληρώνεις δεν παίρνεις τελικά? Αλλιως απο εξωτερικο και υπομονη οποτε έρθει...
Federacion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Καμία καλη πρόταση από εξωτερικό; Απορώ δηλαδή με ποια ποντίκια δουλεύουν οι designers, οι φωτογράφοι κτλ; Γιατί αυτά που είδα στην αγορά είναι είτε διαστημόπλοια με 48 κουμπιά και λαμπάκια είτε μικρά για επαγγελματίες.
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Ε δεν είναι όλοι οι επαγγελματίες 2 μέτρα με χέρια τεράστια ρε συ Μάλλον θα βάλεις το χέρι στην τσέπη όπως το πας να σου φύγουν μερικά €€€ για το κατάλληλο 1
Federacion Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Πάω να πάρω δάνειο... Να σημειώσω επίσης ότι το μόνο που πραγματικά με ενθουσίασε και το δούλεψα σε ένα ίντερνετ καφέ στη Λάρισα για περίπου 2 ώρες ήταν το Razer deathadder elite, που όμως πρέπει κάπως να κλείσει κανείς τα λαμπάκια του και δεύτερον αλλά σημαντικότερο, είναι με καλώδιο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2017 από Federacion 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αν το καλώδιο είναι μακρύ δεν νομίζω να σε πειράζει. Αν σε ενοχλούν λαμπάκια κτλπ και δεν κλείνουν μέσω software περνά σε μία απλή λυση,βαλε μία σκούρα ταινία πάνω στα λαμπάκια και δεν τα βλέπεις καθόλου. 1
Federacion Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά παρήγγειλα το https://www.skroutz.gr/s/6151590/Asus-WT465.html?from=favorites_popup Asus wt465 κι ο θεός που δεν υπάρχει βοηθός... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2017 από Federacion
@topos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά παρήγγειλα το https://www.skroutz.gr/s/6151590/Asus-WT465.html?from=favorites_popup Asus wt465 κι ο θεός που δεν υπάρχει βοηθός... Για κοίτα τα χαρακτηριστικά στο skroutz->"Μέγεθος ->mini " Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ακόμα κ ανεξαρτητως budget είναι δύσκολο να βρεις κάποιο που να σε βολεύει 100%. Εγώ τα εσκασα για το g602 και τελικά το βαλα αγγελία γιατί με εξυπηρετούσε καλύτερα το mx620(το προηγούμενο μου). Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2017 από @topos 1
Federacion Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το προηγούμενο μοντέλο WT425 στο σκουτζ το γράφουν ως στάνταρντ μέγεθος. Αυτο που παρήγγειλα, το WT465 είναι λίγο μεγαλύτερο. Τους έχω στείλει mail να το διορθώσουν. Το περιμένω να έρθει, αλλά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Θα δείξει. Eπίσης λένε όλοι ότι είναι απολύτως αθόρυβα και τα δύο. Πείστηκα από το παρακάτω βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=697pfsg3eIA
kostasbm Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 εγω εχω το mx700 logitech το οποιο δεν ειναι ελαφρυ σιγουρα αλλα ειναι παλιο μοντελο αναμενουμε τις εντυπωσεις 1
@topos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Το προηγούμενο μοντέλο WT425 στο σκουτζ το γράφουν ως στάνταρντ μέγεθος. Αυτο που παρήγγειλα, το WT465 είναι λίγο μεγαλύτερο. Τους έχω στείλει mail να το διορθώσουν. Το περιμένω να έρθει, αλλά έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Θα δείξει. Eπίσης λένε όλοι ότι είναι απολύτως αθόρυβα και τα δύο. Πείστηκα από το παρακάτω βίντεο. https://www.youtube.com/watch?v=697pfsg3eIA Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά πιστεύω πως θα είναι μικρό γιατι-> Α)Παίρνει μόνο μία ΑΑ μπαταρια(δεν έχω δει κανονικού μεγέθους ασύρματο που να μην παίρνει 2 ΑΑ και για τον ίδιο λόγο εκτιμώ πως θα είναι και σχετικά ελαφρύ). Β) Όταν τα διπλα-διπλα με τα Logitech m185/m705 δεν έχει ιδιαίτερη διαφορά στο μέγεθος κ τα συγκεκριμένα είναι αρκετά μικρά. Μακάρι βέβαια να κάνω λάθος κ να σε βολεψει τελικά.. 1
Federacion Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Μπορεί να έχεις δίκιο. 18 ευρώ το πήρα αν δεν βολέψει το στέλνω στο λαπτοπ κ τελείωσε. Φαίνεται πολύ ωραίο πάντως στο σχήμα, απορώ γιατί δεν βγάζουν κάτι οικονομικό σε μεγάλο μέγεθος, θεωρώ ότι θα είχε επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα