Federacion Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, Ψάχνω το καλύτερο δυνατό ασύρματο ποντίκι, κάτω από 25 ευρώ για επαγγελματική βαριά χρήση σε προγράμματα της Adobe που απαιτούν σταθερό χέρι. Για χέρι αντρικό - μεγάλο. Πείτε προτάσεις γιατί έχω μπερδευτεί. Αν ήμουν πλούσιος θα έδινα 72 ευρώ για το Logitech MX Master και θα ησύχαζα, αλλά δεν έχω και χρειάζομαι βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
@topos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Χμ.. Περιπου την ιδια χρηση κανουμε(αν και εγω μπορει να ασχοληθω μια φορα την εβδομαδα κανενα 8ωρο συνεχομενο).Πιστευω πως το ιδανικο θα ηταν να εχει οσα περισσοτερα κουμπια γινετε. Αγορασα το logitech g602 προσφατα (καλυτερο απο το mx λογω κουμπιων) αλλα και παλι μου ελειπαν το δεξι-αριστερο κλικ της ροδελας και για να ειμαι ειλικρινης νομιζω πως προτιμουσα το πιασιμο του παλιου μου mx620(και γω μεγαλωπο χερι). Λεω να το δωσω και να δοκιμασω αυτο παρολο που ειναι ενσυρματο. Εαν θελεις οπωσδηποτε ασυρματο με max budget 25αρη μπορεις να δεις κ αυτο (μαλλων το ιδιο κ με αυτο) και εαν εχεις κοτσοβωλο κοντα να το δοκιμασεις στο χερι σου. Τελος εαν το μονο που σε απασχολει ειναι το εργονομικο πιασιμο αυτο πρεπει να ειναι καλο (αντιγραφη του αγαπημενου μου mx620). Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2017 από @topos 1
Federacion Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις και ευχαριστώ πολύ. Στο πιάσιμο του χεριού πως είναι; Θα ήθελα κάτι βαρύ, μεγάλο και με αίσθηση στιβαρής κατασκευής. Επίσης από Microsoft υπάρχει κάποια πρόταση; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2017 από Federacion
@topos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Πάρα πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις και ευχαριστώ πολύ. Στο πιάσιμο του χεριού πως είναι; Θα ήθελα κάτι βαρύ, μεγάλο και με αίσθηση στιβαρής κατασκευής. Επίσης από Microsoft υπάρχει κάποια πρόταση; Δυστηχως στα ποντίκια ότι κ να πούμε εάν δεν το δουλέψεις ο ίδιος δύσκολα μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.Μιας και πέρα από το μέγεθος του χεριού παίζει αρκετό ρόλο κ το πώς το πιάνει ο καθενας. 1
Federacion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Τελικά πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/4747847/Microsoft-Wireless-Mobile-Mouse-1850.html?keyphrase=MICROSOFT+WIRELESS+MOBILE+MOUSE+1850+FOR+BUSINESS+BLACK Θα γράψω εντυπώσεις.
Federacion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Το έχω παραγγείλει φιλαράκο και δεν έχει έρθει ακόμη.
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Τελικά πήρα αυτό https://www.skroutz.gr/s/4747847/Microsoft-Wireless-Mobile-Mouse-1850.html?keyphrase=MICROSOFT+WIRELESS+MOBILE+MOUSE+1850+FOR+BUSINESS+BLACK Θα γράψω εντυπώσεις. Προφανώς το επέλεξες λόγω τιμής, μιας και δε σε καλύπτει σχεδόν σε τίποτα απo αυτά που ζητάς. Eγώ θα πήγαινα εδώ https://www.skroutz.gr/s/4022164/Logitech-M560.html ή εδώ https://www.skroutz.gr/s/88404/Logitech-Marathon-Mouse-M705.html Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από Vassilis_24 1
Federacion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ΟΚ, αλλά και οι 2 προτάσεις είναι στα 35-36 ευρώ. Είναι πολλά για μένα. To ξέρεις αυτό το πήρα και λες πως δεν με καλύπτει; Αν ναι να ακυρώσω την παραγγελία.
Vassilis_24 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) ΟΚ, αλλά και οι 2 προτάσεις είναι στα 35-36 ευρώ. Είναι πολλά για μένα. To ξέρεις αυτό το πήρα και λες πως δεν με καλύπτει; Αν ναι να ακυρώσω την παραγγελία. Σκέψου π.χ. ότι η διάρκεια μπαταρίας αυτού που επέλεξες είναι μόλις 6 μήνες, ενώ σε αυτά που έβαλα είναι 3 χρόνια, που σημαίνει όταν θ'αλλάζει μπαταρία για πρώτη φορά στα άλλα, θ'αλλάζεις σε αυτό για έκτη φορά, είναι παραπάνω έξοδα. Από εκεί και πέρα, στο μέγεθος θα είσαι οριακά αν θες μεγάλο ποντίκι, είναι στα 100mm το μήκος, 58mm το πλάτος και 91 γρ. το βάρος του MS. Τα άλλα είναι 112*68 και 104 γρ. το m560,109*70 και 135 γρ. το m705. Και από άποψη στιβαρότητας και σταθερότητας δε σε καλύπτει... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από Vassilis_24 1
Federacion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ΟΚ, αλλά είναι ακριβά. Υπάρχει κάτι στα 25 ευρώ και κάτω;
stelios18120 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Κακώς Πιστεύω υπάρχουν με αυτά τα χρήματα μεγάλες ευκαιρίες Τσεκαρε το (θα έβλεπα εγώ αλλά είμαι στην δουλειά) Κάνε μία έρευνα αγοράς. Ότι γλυτώσεις καλό είναι. 1
Federacion Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) δλδ απο gearbest και ανάλογα site? (ακύρωσα την παραγγελία και ψάχνω από Κίνα αλλά βλέπω μόνο άγνωστες μάρκες... αν υπάρχει κάποια ακόμη πρόταση, καλοδεχούμενη!) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2017 από Federacion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα