SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, τελευταία παρατήρησα μερικά κολλήματα σε βίντεο στο youtube και είπα να ξαναδώ τα stats του ρουτερ.Και είναι αυτά που βλέπετε κάτω στην εικόνα που δεν έχει κουτάκια. Αυτή που έχει κουτάκια είναι παλαιότερη και νομίζω βελτιωμένη.Τότε πιάναμε και 14, τώρα στα 9-11 μας βλέπω με το speedtest. Όταν κατεβάζω τορρεντ με το ζόρι μένει για λίγο στο 1 MB/s και μετά πέφτει στα 900 +κάτι. Πριν δε συνέβαινε αυτό το πράγμα Τι λέτε να έγινε και να άλλαξε η ταχύτητα; Δεν κάναμε καμία αλλαγή. *Ερώτηση: το ρουτερ της cyta και όλων των παρόχων γιατί θεωρείται άχρηστο; Του λείπει κάτι ; Με ένα ακριβότερο κερδίζω τίποτα;
panos0100 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ναι μια χαρά μου φαίνονται εμένα, γιατί και εγώ cyta έχω άλλα εμένα μαζεύει και σφάλματα και η γραμμή άλλα η ταχύτητα είναι αυτή που υποσχετε η cyta 8mbps γιατί αυτό έχω βάλει
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μόλις έκανα ένα speedtest και λέει 9.7 στο down. Αυτό μου φαίνεται ολίγον κακό Επιπλέον, μπορείς να μου πεις αν ξέρεις και για τα ρουτερ;
panos0100 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 ναι δυστηχως το συγκεκριμενο το ειχα και εγω ειναι μηπως αυτο της thomson; αν ναι εχει παρα πολλα προβλημματα και χαμηλες ταχυτητες και με ειπε η cyta ειναι ασυμβατο με την κεραια του οτε με εφεραν ενα ZTE ρουτερ και ολα καλα τωρα, αλλα εγω ειμαι με 8mbps ταχυτητα
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ναι αυτό είναι. Άρα τι να κάνω; Να το αλλάξω; Να μου φέρουν άλλο ή να αγοράσω;
panossar95 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αν θελεις αλλαγη ρουτερ και στην καλυπτει η εταιρια να πιεσεις να σου φερουν αυτοι. Το ιδιο εκανα και εγω με ΗOL. Εκλεινε το wifi συνεχεια και ειχε ερθει ο τεχνικος 2 φορες ειχε κοιταξει τα παντα και παλι το ιδιο. Τους ειχα πει αλλαγη ρουτερ απο την αρχη ( ειχα το δικαιωμα για αλλαγη) αλλα αυτοι επεμεναν να το κοιταξει ο τεχνικος. Ωσπου τα πηρα μια μερα και τους ειπα αν δεν γινει αλλαγη αυριο φευγω. Μαντεψε τι εγινε την επομενη μερα. Αν σε καλυπτει αλλαγη απο την εταιρια να το ζητησεις, και να τους πεις οχι το ιδιο, οτι καλυτερο εχουν, τωρα αν θες εσυ να παρεις μονος σου κατι καλυτερο, οκ.
SuPerMaNrE Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μάλιστα, ομως εγώ δεν ξέρω τελικά αν φταίει το ρουτερ. Εσύ τι πιστεύεις με τα παραπάνω που αναφέρω;
panossar95 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αυτο δεν το γνωριζω. Γενικά την cyta. Παρε τηλ αν στελνουν τεχνικό και αν ειναι δωρεαν να το κοιταξει. Αμα σου πει οτι φταιει το ρουτερ, ζητα αντικατασταση. 1
panos0100 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μάλιστα, ομως εγώ δεν ξέρω τελικά αν φταίει το ρουτερ. Εσύ τι πιστεύεις με τα παραπάνω που αναφέρω; φιλε μου εγω λεω οτι ειναι το ρουτερ γιατι παρομοια προβλημματα ειχα και εγω με το thomson πηρα την cyta κανανε εναν μηνα μεχρι να το φτιαξουν ειμουνα στο 1Mbit δεν μπωρουσα τιποτα να κανω μεχρι που τους εβρισα στα μουτρα εστειλαν επιτελους τον τεχνικο τους αλλαξε το ρουτερ με ενα ZTE και τωρα εχει 2 χρονια περιπου ολα καλα, παλι μαζευει σφαλματα η γραμα αλλα δεν εχω ουτε αποσυνδεσεις ουτε τιποτα και αν ειχα 24mbit πατεκετο θα επιανα μεχρι και 12 1
panos0100 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ναι φίλε μου δυστυχώς έχεις πάρα πολλά σφάλματα και αποσυνδέσεις πάρε τηλέφωνο να σου αλλάξουν ρουτερ, πες να σε φέρουν το ZTE αυτά είναι δυστυχώς συμβατά και τις κεραίες του ΟΤΕ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα