aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πως μπορω να φτιαξω τρωω πορτα. Εβαλα φυσικα την debit καρτα μου, σε αλλα shops εχω ψωνίσει παλαιοτερα, αλλα εφαγα ακυρο. Διαβασα οτι δεν πιανει η debit card (mastercard, εθνικης) στο itunes store. Eιδα επισης στο google πως μπορω χωρις καρτα να προχωρησω το βημα αλλα δεν εχει επιλογη "κανενα" ή "καμία". Τι κανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 το πρωτο βημα για να το κανεις αυτο ειναι, να πας στο app store, και να κατεβασεις μια free εφαρμογη, θα σου εμφανισει 2 επιλογες, μια να κανεις log in σε καποιο account σου, και η δευτερη να φτιαξεις account. Οταν φτιαξεις απο εκει δεν θα σου ζηταει debit card 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ωραίος ρε φιλε και εσπασα το κεφαλι μου. Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα