imoaix Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 οσοι το εχετε το χρησιμοποιειτε πραγματικα η παιξατε λιγο κ τωρα απλα βαραινει το κινητο?
andreasmiky Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Έχω s7 edge απο Vodafone και την πήρα την αναβάθμιση πριν 3 ημέρες.το τηλέφωνο είναι εισαγωγή από ιταλια. το λογισμικό είναι πολύ πιο μοντέρνο και αραμετροποιήσιμο.εφαγε ένα κόλλημα και δεν κατέβαζε την ελληνικη γλώσσα στο πληκτρολόγιο Αλλά με ένα γρήγορο ψαξιμο βρηκα οτι θέλει ένα συγκεκριμένο τρόπο για να περαστεί.(μεσω προσβασιμότητας).
blaze71002 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 κ εγω το περιμενω. αντε να δουμε ποτε θα ερθει. λετε να ειναι καλυτερος ο βοηθος της samsung?
koutsis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Κι εγώ s7 edge πήρα την 7 πριν 3 μέρες. Ota και είναι περίπου 1.3gb Απλά το κινητό είναι από Ιταλία. Μάλλον αυτό παίζει ρόλο...
elteo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Είστε οφτοπικ. Μας πρήξατε με την αναβάθμιση του S7. 4
thomasG4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δηλαδη τι κανει ακριβως αυτο; Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις: https://www.youtube.com/watch?v=JFiu5rfnhzo
GioMak Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Έχω s7 edge απο Vodafone και την πήρα την αναβάθμιση πριν 3 ημέρες.το τηλέφωνο είναι εισαγωγή από ιταλια. το λογισμικό είναι πολύ πιο μοντέρνο και αραμετροποιήσιμο.εφαγε ένα κόλλημα και δεν κατέβαζε την ελληνικη γλώσσα στο πληκτρολόγιο Αλλά με ένα γρήγορο ψαξιμο βρηκα οτι θέλει ένα συγκεκριμένο τρόπο για να περαστεί.(μεσω προσβασιμότητας). Φίλε μου τώρα γίνεται κανονικά μόλις το δοκίμασα.
baiosss Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καλα ακομα με το s7 edge ασχολειστε και περιμενετε update? Εδω η One Plus το εχει δωσει εναν μηνα σχεδον και τωρα ετοιμαζεται για 7.1.1.
charlie_GR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ρε σταματηστε με το s7 egde ΔΙΑΒΑΣΤΕ τον τιτλο του θεματος βρηκατε ευκαιρια να πειτε τον πονο σας αραγε θα γινει port και σε παλαιοτερα λογισμικα?
LEFteriz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αφήσαμε το S7, πιάσαμε το S5 τώρα.. Ημαρτον ρε παιδιά. /report για να το δούμε θα πρεπει να γυρίσουμε την γλώσσα του κινητού σε USA λογικά;;..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα