voltmod Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Η διανομή για την native υποστήριξη του Google Assistant από συσκευές Android Marshmallow ή Nougat ξεκίνησε επίσημα. Τώρα, για να απολαύσουν οι χρήστες του Android τις συζητήσεις καθώς και τις δυνατότητες του νέου ψηφιακού βοηθού της Google, δεν απαιτείται να έχουν στη διάθεση τους κάποια συσκευή Pixel ή το app Allo. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες ελάχιστες απαιτήσεις για να “τρέξει” ο Google Assistant. Έτσι, οι χρήστες θα πρέπει να διαθέσουν στο κινητό τους τηλέφωνο Android Marshmallow ή Nougat με Google Play services, και να διαθέτουν οθόνη ανάλυσης τουλάχιστον 720p και 1.5GB RAM για να απολαύσουν τα νέα χαρακτηριστικά του Assistant. Η διανομή ξεκίνησε πρώτα για τους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν την Αγγλική γλώσσα στα κινητά τους, και αργότερα η διανομή θα ξεκινήσει για τους χρήστες Android Marshmallow ή Nougat στον Καναδά και στην Αυστραλία. Οι Γερμανοί επίσης χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Google Assistant στην μητρική τους γλώσσα, αλλά άλλες γλώσσες δεν αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους πριν την επόμενη χρονιά. Site: Engadget
eri77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά..λίγο άσχετο. Γιατί δεν έχω λάβει ακόμα την αναβάθμιση για το s7 edge?? 1
Antretng Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά..λίγο άσχετο. Γιατί δεν έχω λάβει ακόμα την αναβάθμιση για το s7 edge?? Ματιασμενο θα ναι... 13
trelos1333 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 θα λαβουμε κ μεις με sansung s4 mini cyanogenmod 13???? 1
ares225 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Κι εγω το ιδιο περιμενω.νομιζω μονο τα s7 της cosmote πηραν το 7 μεχρι στιγμης
newton91 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Κι εγω το ιδιο περιμενω.νομιζω μονο τα s7 της cosmote πηραν το 7 μεχρι στιγμης s7 edge με cosmote εχω κ ακομα περιμενω σαν καθυστερημενος.
ares225 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 https://www.sammobile.com/firmwares/download/123915/G935FXXU1DQBQ_G935FCOS1DQB4_COS/ Για κοσμοτε υπαρχει παντως 1
newton91 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 https://www.sammobile.com/firmwares/download/123915/G935FXXU1DQBQ_G935FCOS1DQB4_COS/ Για κοσμοτε υπαρχει παντως οχι ΟΤΑ,πρεπει να τη φλασαρω με odin ,εγω αναφερομαι σε official update
ares225 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Oκ τώρα κατάλαβα.Λογικα το official θα αργήσει ακόμη. Το μόνο που ελπίζω είναι να έρθει μέσα στον μήνα.
newton91 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Oκ τώρα κατάλαβα.Λογικα το official θα αργήσει ακόμη. Το μόνο που ελπίζω είναι να έρθει μέσα στον μήνα. οι χειροτεροι. το ιδιο ελπιζω κ εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα