Dinos_12345 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα! Έχει πάρει κανείς τον Google Assistant; Δεν λέω με build.prop edits και mods που θέλουν root. Στο Reddit της συσκευής μου (Nexus 6P) πολύ λίγα άτομα έχουν λάβει την δυνατότητα. Για όσους δεν ξέρουν, από προχθές (λέμε τώρα) γίνεται global rollout σε συσκευές με MM & N
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μπα τίποτα. Από χθες περιμένω και δεν. Έχω κάνει update το google app και google play services στις τελευταίες εκδόσεις αλλά πάλι τίποτα. Κάνει αργό rollout η Google. Nexus 5X σε 7.1.1 είμαι 1
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Update: Πριν απο λίγο εμφανίστηκε το Google Assistant στο κινητό μου. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές.
LEFteriz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 την γλώσσα του κινητού την έχεις γυρισμένη σε USA ή κανονικά στα Ελλήνικά;;
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 την γλώσσα του κινητού την έχεις γυρισμένη σε USA ή κανονικά στα Ελλήνικά;; USA έχω σαν γλώσσα Και επίσης στο Google App μόνο English USA. Αν και στο reddit ένας έλληνας με USA system language, αλλά και τις δυο γλώσσες στο Google App πήρε κανονικά Google Assistant. Οπότε στο Google App άμα έχεις και τις δυο, λογικά θα το πάρεις. 1
hamer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Google Assistant μπορει να βαλει ο καθενας στο κινητο με την εφαρμογη της google allo . Ειναι ο νεος messenger της google με την δυνατοτητα να μιλας με τον βοηθο σου χωρις την Ελληνικη γλωσσα ακομα . Εκτος και αν μιλαμε για τελειως διαφορετικο Google Assistant
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Google Assistant μπορει να βαλει ο καθενας στο κινητο με την εφαρμογη της google allo . Ειναι ο νεος messenger της google με την δυνατοτητα να μιλας με τον βοηθο σου χωρις την Ελληνικη γλωσσα ακομα . Εκτος και αν μιλαμε για τελειως διαφορετικο Google Assistant Το google assistant του Allo διαφέρει απο το Google Assistant που λέμε. Αυτο που λέμε αντικαθιστά το Google Now που είναι αυτό που εμφανίζεται όταν κάνεις φωνητική αναζήτηση σε ένα Android κινητό. Το Google Assistant μπορείς και του μιλάς αλλά σου μιλάει (όχι μόνο κείμενο) και επίσης έχει περισσότερες δυνατότητες απο του Allo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα