kounelos1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, οι πιο παλιοί από εσάς θα θυμούνται το συγκεκριμένο κινητό της κινέζικης αγοράς. Το θέμα μου είναι πως το έχουμε το κινητό αυτό αρκετό καιρό και λειτουργούσε άψογα, μέχρι πρόσφατα. Το πρόβλημα φαίνεται πως είναι στην οθόνη αφής. Ξαφνικά η οθόνη άρχισε να κάνει ότι θέλει, δηλαδή ανοίγει από μόνη της ότι θέλει όπως ρυθμίσεις, φακέλους, κατεβαίνει οι κουρτίνα που κανονικά κατεβάζεις με το δάκτυλο σου από μόνη της, δεν σου επιτρέπει να πατήσεις κανένα πλήκτρο, παρά μόνο μερικές φορές μπορεί να είσαι τυχερός και να λειτουργήσει για 1 ή 2 δευτερόλεπτα και μετά πάλι τα ίδια. Με λίγα λόγια φαίνεται σα να έχει τρελαθεί το κινητό. Ασχολούμαι αρκετή ώρα προσπαθώντας να το επαναφέρω στα συγκαλά του, μέχρι και τα πινάκια που ακουμπάει η μπαταρία έλεγξα μήπως και δεν εφάπτουν καλά αλλά μάταια. Παλαιότερα, πριν κάποιους μήνες δηλαδή, το είχε ξανακάνει, ασχολήθηκα πάλι, δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς έκανα, μπορεί και τίποτα και ξαφνικά επανήλθε. Μπορεί να που πεί κανείς τι θα μπορούσε να φταίει εδώ? Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2017 από kounelos1
amartolos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μάλλον κάτι το βραχυκυκλώνει.Ίσως ένας καθαρισμός θα βοηθούσε. Εγώ ψάχνω οθόνη αλλά δεν βρίσκω πουθενά.
kounelos1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 καθαρισμός τι εννοείς?το έχω επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια
amartolos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 καθαρισμός τι εννοείς?το έχω επαναφέρει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια καθαρισμος απο σκονες κτλ.ανοιγμα δλδ.
kounelos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια. Το άνοιξα το κινητό όπως είπε ο αμαρτωλος πιο πάνω, το φύσηξα,το καθάρισα, άλλα όταν το συναρμολόγησα ξανά και το άνοιξα να λειτουργήσει έκανε πάλι τα ίδια. Το παράτησα για 2 μέρες και μετά λειτούργησε κανονικά.X-files... Υποψιάζομαι πως πρέπει να έχει να κάνει με υγρασία, αλλά τεσπα αφού επανήλθε πάλι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα