Προς το περιεχόμενο

Secure tablet ( για παιδιά)

vairass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι στην μητρική μας γλώσσα αν υπάρχει;

Play Store -> Settings -> Parental Controls

Αν επισης φοβασαι μηπως κατεβασει απ' το νετ κανα .apk πηγαινε settings -> privacy -> και απενεργοποιησε το unknown sources (off by default)

Βασικα δεν θέλω να κατεβάζει καθόλου, θέλω ότι του έχω κατεβάσει εγώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνεις root device->Εγκαθιστάς το Su User from playstore->Περνάς Xposed Framework->Εγκαθιστάς μέσω αυτού το Maxlock module και πετυχαίνεις αυτό που ζητάς,μονο αυτή είναι η σίγουρη λύση σε όλα τα παραπάνω που ζητάς.

Plus νομίζω ποσταρες σε λάθος section.

Άλλαξε κωδικό στο wifi να μη μπορεί να μπει καθόλου ίντερνετ.

Ε βλέπει και παιδικά κάποιες στιγμές...

Βρέθηκε λύση με το Pegi 7 και τέλος τα κακά παιχνίδια.( ελπίζω)

Στο YouTube μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο;

Κάνεις root device->Εγκαθιστάς το Su User from playstore->Περνάς Xposed Framework->Εγκαθιστάς το Maxlock module και πετυχαίνεις αυτό που ζητάς,μονο αυτή είναι η σίγουρη λύση σε όλα τα παραπάνω που ζητάς.

Plus νομίζω ποσταρες σε λάθος section.

Ναι δεν ήξερα που να ανοίξω θέμα οκ..

Οδηγίες για root; χάνω εγγύηση; είναι καινούριο το μηχάνημα.

• Like 1

Αφήστε τα παιδιά σας ελεύθερα ρε κομπλεξικοί. Ώρες ώρες χαίρομαι που οι γονείς μου ήταν τεχνολογικά αναλφάβητοι όταν ήμουν μικρός. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσέχετε χρεωστικές/ πιστωτικές.

Αφήστε τα παιδιά σας ελεύθερα ρε κομπλεξικοί. Ώρες ώρες χαίρομαι που οι γονείς μου ήταν τεχνολογικά αναλφάβητοι όταν ήμουν μικρός. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσέχετε χρεωστικές/ πιστωτικές.

Ρέ μικρε είσαι καλά; δεν επιτρέπεται να παίζουν παιχνίδια με όπλα στα 5, ούτε στα 12 ακόμα.

Ε βλέπει και παιδικά κάποιες στιγμές...

Βρέθηκε λύση με το Pegi 7 και τέλος τα κακά παιχνίδια.( ελπίζω)

Στο YouTube μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο;

Ναι δεν ήξερα που να ανοίξω θέμα οκ..

Οδηγίες για root; χάνω εγγύηση; είναι καινούριο το μηχάνημα.

Αν γίνει κάποια "στραβή" πάνω στο root και σου μείνει στα χέρια ναι χάνεις εγγύηση εννοείται. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να αφαιρέσεις το root απο την συσκευή σου πολύ εύκολα όποια στιγμή το θες και έτσι δεν χάνεις καμία εγγύηση.

Πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε κατσε να διαβάσεις πως επιτυγχάνεται η διαδικασία αυτή, υπάρχουν αμέτρητα άρθρα στο Google.

Όσο για τις οδηγίες, χτύπα στο Google το μοντέλο της συσκευής σου και αυτό που θέλεις να κάνεις(root στην συγκεκριμένη) και θα σου βγάλει το αποτέλεσμα που ψάχνεις.

Είναι σπάνιο να παει κάτι στραβά αν έχεις "διαβάσει" καλά πρώτα.

Έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα και από την ηλικία που αρχίζουν να ασχολούνται; Δε μου φαίνεται και η καλύτερη ιδέα!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...