Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσέκαρε Extensions, Home Page, βάλε default search machine τη Google και μετά σβήσε την 123.com.

Αν δεν λυθεί κάνε κι ένα scan με Malwarebytes.

• Like 1
Δημοσ.

Πως τσεκάρω extensions, home page

Default search machine δεν παιρνει, μου βγαζει αυτο το start που δειχνω στην foto σαν προεπιλεγμενο και δεν βγαινει με τιποτα

post-106565-0-13610400-1488711809_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στη συντόμευση του Chrome στην επιφάνεις εργασίας σου και δές στην καρτέλα Shortcut(ή Συντόμευση) το πεδίο "target" τί έχει στο τέλος(λογικά θα φορτώνει αυτό το luckystarting)

Σε εμένα με Windows 7 για παράδειγμα το καθαρό "target" της συντόμευσης είναι  "C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" ). Ότι υπάρχει μετά το chrome.exe το σβήνεις και αφήνεις τη συντόμευση όπως τη βλέπεις στο παράδειγμά μου(με τα " στην αρχή και στο τέλος).

Ελπίζω αυτό να είναι το πρόβλημα. 

Μετά όπως πρότεινε ο CheOnWeb, κάνε scan με Malwarebytes, Spybot και ότι άλλο διαθέτεις.

Επεξ/σία από ApolloRa
Δημοσ.

Πως τσεκάρω extensions, home page

Default search machine δεν παιρνει, μου βγαζει αυτο το start που δειχνω στην foto σαν προεπιλεγμενο και δεν βγαινει με τιποτα

Δεν σ' αφήνει να προσθέσεις τη Google και μετά να την κάνεις default? Αν όχι κάνε reset τον chrome (κάτω-κάτω στις Advanced ρυθμίσεις).

Το Home page το αλλάζεις απ' τις ρυθμίσεις.

Τα extensions είναι στο αριστερό panel πάνω απ' τις ρυθμίσεις.

Αν δεν στρώσει κάνε unistall και reinstall τον chrome αφού πρώτα τσεκάρεις αυτό που λέει ο ApolloRa.

Το scan με Malwarebytes κάντο ούτως ή άλλως.

Δημοσ.

φίλε μου είναι malwere εγώ το έλυσα κάνοντας φορματ, δεν γινόταν τίποτα δυστυχώς, και τα αποτελέσματα που σε βγάζει αυτό το πράγμα αν πχ γράψεις insomnia σε πάει σε κάτι ιστοσελίδες ότι να ναι άγνωστες μέχρι που ξανά έβαλα πάλι και firefox και chome τίποτα και επαναφορά δοκίμασα πάλι τίποτα, μακάρι να το λύσεις το δικό σου χωρίς να χρειαστεί φορματ άλλα και να λυθεί καλό είναι να γίνει φορματ

Δημοσ.

Καθαρισμός με το adwcleaner.

σε εμενα ουτε αυτο ειχε κανει τιποτα, νομιζω εσυ μου το ειχες προτεινει,  ενω ειναι κατι ευκολο μπωρει να βγει και τις 2 φορες που το κολησα απο χαζομαρα δικια μου δεν εφευγε με τιποτα μακαρι στο παιδι να φυγει

Δημοσ.

Αν δεν τα καταφέρει το adw και το malwarebytes (deep scan) ας ανεβάσει ο φίλος ένα Log από το hijackthis να το δούμε.

Επίσης ένα γενικό guide για malware/adware/spywares removal είναι παρακάτω.

https://www.bleepingcomputer.com/virus-removal/remove-startpageing123.com-hijacker

Αν και αυτό το zemana δεν το ξέρω, πρέπει να είναι new kid on the block, το bleepingcomputer το εμπιστεύομαι. Αν δε θέλετε να το χρησιμοποιήσετε βάλτε το malwarebytes στη θέση του.

Δημοσ.

ψαξε για το chrome reset tool.

Δε χρειάζεται να ανατρέχουμε σε tools για τέτοιες εργασίες. Μπορείς να κάνεις reset to defaults μέσα από τον chrome (ρυθμίσεις, κλικ στο 'Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων'->τέρμα κάτω 'Επαναφορά ρυθμίσεων').

Ή για τους ποιο... hard core, πας στον φάκελο google\chrome στον local app data και ή διαγράφεις τον user data φάκελο ή τον μετονομάζεις για σιγουριά.

Απευθείας πρόσβαση στον παραπάνω φάκελο έχεις δίνοντας εκτέλεση (windows+r) και με επικόλληση το παρακάτω path

%LOCALAPPDATA%\Google\Chrome

Ή με επικόλληση στη γραμμή διεύθυνσης του windows explorer

Εννοείται ότι πρέπει να είναι κλειστός ο chrome και στην επόμενη έναρξη του θα ξαναδημιουργήσει τον user data εντελώς καθαρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...