hellojim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ειπα κατι το οποιο ξερω οτι ισχυει γιατι εχω deathadder και το ειχα ψαξει μηπως γλυτωνα τοτε κανα φραγκο, αλλα ειχα δει οτι παιζει πολυ μουφα. Εχει βιντεο που δειχνουν τις διαφορες αναμεσα στα 2 αλλα σιγα μην καθομαι να γραφω σεντονι τωρα. Απλα το ειπα για να δωσει καποιος που θελει να το αγορασει προσοχη, γιατι τα περισσοτερα ειναι μουφα, δλδ να μην τρεξει καποιος με ανοιχτες αγκαλες να αγορασει την "προσφορα" και να το ψαξει λιγο.
sharkoulis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 καλα εγω για καλο το ανεβασα ειπα αν εχω κανει λαθος ειναι το πρωτο post στις προσφορες και μπηκε ο αλλος κ λεει εκανες λαθος ορθογραφικο.. ενταξει τι να λεμε τωρα..? λοιπον στο ποστ μεσα λεει ειναι original οποτε αν καποιος το παραγγειλει ειναι μουφα κ το αποδειξει παιρνει τα λεφτα του πισω απο ali.. επισης με λιγο ψαξιμο το πιο φθηνο στο ebay το βρηκα 30 ευρω.. ξανα λεω με λιγο ψαξιμο. δεν εχω να κερδισω κατι απο ali δεν μπορω να ξερω αν ειναι μουφα ανεφερα οτι το εχω κ προφανως δεν εκανα αγορα. απλα θα γουσταρα πολυ να κερδισουν παιδια του forum γιατι εχω τσιμπησει κ εγω προσφορες απο προσπαθειες συμforumητων. τεσπα αυτα καλο απογευμα
hellojim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 λοιπον στο ποστ μεσα λεει ειναι original οποτε αν καποιος το παραγγειλει ειναι μουφα κ το αποδειξει παιρνει τα λεφτα του πισω απο ali.. μονο για αυτον τον λογο μπορεις να το παρεις. Επισης εκτος απ'ολα τα εξωτερικα χαρακτηριστικα που διαφοροποιουν τα μουφα απο τα ευθεντικα, αλλο ενα χαρακτηριστικο που σου δειχνει αν ειναι αυθεντικο, ειναι αν μπορεις να κανεις register το SN στο synapse.
zakailiou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Το Deathader ξεκίνησε να παράγεται το 2011 και έβγαλε 4 εκδόσεις. 3G , το 3.5G είναι κορυφαία ποντίκια όπως και το 3500 , αλλά είναι διαφορετικά Το 2 φοράνε Avago sensor S3668 το άλλο S3888 και το άλλο PMW3320 1800DPi για τα 2 πρώτα και 3500 για το 3ο Χωρίς acceleration και prediction , ότι πρέπει για FPS Προσοχή πιο αγοράζεται και αν είναι γνήσιο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα