sharkoulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 καλησπερα παιδες ειναι το πρωτο μου post σε προσφορες οποτε αν κανω καπου λαθος συνχωρεστε με. <br> βρηκα αυτο εδω κ το θεωρω καλη προσφορα επισης επειδη το εχω εδω κ 3 χρονια το θεωρω και καλο mouse. <a data-ipb='nomediaparse' href='https://m.aliexpress.com/item/32785472947.html#autostay'>https://m.aliexpress.com/item/32785472947.html#autostay</a>βγαινει στα 21ευρω και κατι ψιλα
hara75gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το μαγαζί δεν έχει και πολλές κριτικές όμως... Στον τίτλο δεν έγραψες τιμή και στο 1ο ποστ, έπρεπε να βάλεις συγκριτικό τιμής με άλλα καταστήματα...
Striker4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 με καινουριο κωδικο εχεις κουπονι (-2 ευρω)+(-0,50ευρω για αγορα απο την εφαρμογη κινητου) οποτε η τελικη τιμη βγαινει στα 19,80ε επειδη σκεφτομαι να το αγροασω το θεμα ειναι το κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το site. εχει αγορασει κανεις απο εκει; σα ποντικι για τα λεφτα του θεωρειται σιγουρα προσφορα
mpokwsths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Και επειδή είναι Razer και θα χαλάσει σίγουρα, καλύτερα να μην αγοραστεί από Κίνα μεριά...
Striker4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Και επειδή είναι Razer και θα χαλάσει σίγουρα, καλύτερα να μην αγοραστεί από Κίνα μεριά... εγω εχω αγορασει φιλε razer το εχω 1 χρονο και 4-5 μηνες , το χρησιμοποιω καθε μερα και δεν εχει παθει το παραμικρο
ziaba Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 δεν υπάρχει προσφορά στο διπλανό μαγαζί στο αλί τόσα παίζει και στο ebay
sharkoulis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 εχω 5 χρονια το συγκεκριμενο mouse εχει φαει κοπανημα λογω online gaming δεν μ εχει παθει τπτ παντως. ψωνιζω πολυ καιρο απο ali δεν εχω χασει ποτε λεφτα παντως
koooleeek Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Στον τίτλο διάβασε κανείς άραγε ότι λέει "Without Retail Package";
hellojim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Να ξερετε οτι το deathadder ειναι το ποντικι με τις περισσοτερες απομιμησεις! Τα περισσοτερα απο κινα/χονγκ κονγκ ειναι μουφα... Υπαρχει τροπος να καταλαβεις αν ειναι original ή οχι αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Και επειδή είναι Razer και θα χαλάσει σίγουρα, καλύτερα να μην αγοραστεί από Κίνα μεριά... Ωραιο post , με επιχειρηματα και βοηθαει ολους τους συμφορουμιτες. *ΝΟΤ Να ξερετε οτι το deathadder ειναι το ποντικι με τις περισσοτερες απομιμησεις! Τα περισσοτερα απο κινα/χονγκ κονγκ ειναι μουφα... Υπαρχει τροπος να καταλαβεις αν ειναι original ή οχι αλλα βαριεμαι να γραφω τωρα Αλλο ενα ωραιο post. Οτι τα περισσοτερα ειναι μουφα ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα να μπεις να το πεις και μετα να αναφερεις οτι βαριεσαι να γραφεις δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν.
hellojim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ωραιο post , με επιχειρηματα και βοηθαει ολους τους συμφορουμιτες. *ΝΟΤ Αλλο ενα ωραιο post. Οτι τα περισσοτερα ειναι μουφα ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα να μπεις να το πεις και μετα να αναφερεις οτι βαριεσαι να γραφεις δεν νομιζω να βοηθαει κανεναν. Μηπως αγορασες απο Κινα?
PaokToTheBone Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Οχι, δεν αγορασα απο Κινα. Συμφωνω μαζι σου στο οτι τα περισσοτερα προοιοντα της εταιριας αυτης που κυκλοφορουν στο ebay/ali ειναι απομιμησεις.Απλα σε αυτο το topic και γενικοτερα στα fora μπαινουμε για να βοηθησουμε τους συμforumiτες μας και οχι να το παιξουμε εξυπνοι και να ειρωνευτουμε. Μπηκες εγραψες οτι ειναι μουφα αλλα μετα ειπες βαριεμαι να γραψω πως να καταλαβαινετε ποια ειναι αυθεντικα και ποια οχι. Αυτο δεν νομιζω να ειναι ωραιος τροπος για να βοηθησεις.Και οπως βλεπεις εγω ουτε σε ειρωνευομαι ουτε βαριεμαι να γραψω. Φιλικα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα