Andy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) update σημερα ουτε ενα κρασαρισμα και δεν αλλαξα κατι. :/ edit. τελικα ξαναφριζαρε απο το πουθενα το εψαξα και μονος μου και πηγα στο event viewer kai υπαρχουν απειρα λαθη με το ακολουθο μνμ The device, \Device\Harddisk2\DR2, has a bad block. επομενως αγοραζω καινουργιο? Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2017 από Andy
Alexlooker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 παιδες, καταλαβαινω οτι οι ssd εχουν θεματα (καποτε ειχα και γω ssd) εγω παντως προτεινω μηχανικο σκληρο δισκο Wd η Seagate.
panos0100 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 παιδες, καταλαβαινω οτι οι ssd εχουν θεματα (καποτε ειχα και γω ssd) εγω παντως προτεινω μηχανικο σκληρο δισκο Wd η Seagate. γιατι το λες αυτο, και ειμαι ετοιμος να παρω ssd σιγουρα οι μηχανικοι ειχαν και εχουνε αντοχες αν πχ ενας δισκος μηχανικος ηταν καλος απο την αρχη εβγαζε και 10 χρονια, αλλα λεω να δοκιμασω ssd μιας που εχω και καλο μηχανημα, εχω ακουσει και εγω για προβλημματα αξιοπιστιας αλλά ενταξει δεν ξερω αν βγαζουν 10 χρονια
Andy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 σχετικα με το θεμα μου παω για καινουργιο ετσι?ειναι 100% ο ssd να φανταστω
razorblade334 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 αυτο ειναι το συστημα μαζι με τον Kingston τον ssd που μαλλον εχει το προβλημα ,εναν σκληρο ακομα και εναν ssd samsung. overclock οχι δεν εχω κανει απο το bios χανεται μονο οταν φριζαρει και κανω restart.αμα τον κλεισω και τον ξανανοιξω υπαρχει κανονικα εχω την ιδια μητρικη. εχει επιλογη για ahci η raid. μηπως εχεις βαλει στο on το intel rapid storage? ειναι στην πρωτη σελιδα στο μενου του bios. αν οχι κανε ενα optimal defaults settings.
Andy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Οχι στο off ηταν.το κανα αυτο που ειπες και τωρα μου εμφανισε την επιλογη για ahci η raid.δεν ξερω γιατι. στο hd tune μου δειχνει αυτο βεβαια. αρα μαλλον νεκρος ο ssd.σωστα?
Alexlooker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 σχετικα με το θεμα μου παω για καινουργιο ετσι?ειναι 100% ο ssd να φανταστω απο οτι φαινεται ο σκληρος ειναι το προβλημα. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Πόσων χρονών είναι ο δίσκος ssd;;;; το 94% υγεία δεν είναι καλό!!! Αν είναι σε εγγύηση τρέχα να τον αλλάξεις. Όχι δεν ισχύει. Θέλει παρακολούθηση αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό. γιατι το λες αυτο, και ειμαι ετοιμος να παρω ssd σιγουρα οι μηχανικοι ειχαν και εχουνε αντοχες αν πχ ενας δισκος μηχανικος ηταν καλος απο την αρχη εβγαζε και 10 χρονια, αλλα λεω να δοκιμασω ssd μιας που εχω και καλο μηχανημα, εχω ακουσει και εγω για προβλημματα αξιοπιστιας αλλά ενταξει δεν ξερω αν βγαζουν 10 χρονια Είναι τρολ ο τύπος. Μην δίνεις σημασια. Το κάνει συνεχώς σε πολλά θέματα. 1
Andy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ειχε 8 bad blocks και απο οτι διαβασα ειναι αρκετα και γενικα τα φριζ που εκανε με ενοχλουσαν.δν εχει κανει κανενα αλλο φριζ αλλα ηδη πηρα αλλον.στην χειροτερη θα τον κρατησω για εφεδρικο να βαζω κανενα παιχνιδι κτλπ
Alex-V Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 ειχε 8 bad blocks και απο οτι διαβασα ειναι αρκετα και γενικα τα φριζ που εκανε με ενοχλουσαν.δν εχει κανει κανενα αλλο φριζ αλλα ηδη πηρα αλλον.στην χειροτερη θα τον κρατησω για εφεδρικο να βαζω κανενα παιχνιδι κτλπ και 1 bad sector μπορει να σου δημιουργησει προβληματα. Μπορει ομως και οχι. 2
Andy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 better safe than sorry λοιπον. ηταν και ο δισκος που ειχα ολο το συστημα επομενως δεν υπαρχει δευτερη σκεψη! ευχαριστω για τις συμβουλες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα