Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, τις τελευταιες δυο μερες (χωρις να εχω βαλει καποιο καινουργιο προγραμμα στο Pc) το pc μου ξαφνικα φριζαρει, δεν μπορω να κανω τιποτα(ουτε ctrl alt del) και απλα το κανω reboot. οταν το κανω reboot με πεταει στο bios και δεν αναγνωριζει τον ssd στον οποιο εχω πανω τα windows.οσα reboot και να τον κανω το ιδιο πραγμα.μονο αν τον κλεισω και τον ξανανοιξω αναγνωριζει τον ssd.

τι παιζει?

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που προτείνει απο πάνω ο KenJinx. Καλώδιο και άλλη Sata.

Επίσης προσπάθησε να προσδιορίσεις πότε συμβαίνει. Είναι τελείως τυχαίο;

Έχεις κάνει κάποια αλλαγή στο bios τελευταία; Εννοώ οποιαδήποτε αλλαγή, έστω και restore default settings.

Δημοσ.

τιποτα δεν ειχα κανει.το αλλαξα θυρα με τον αλλο σκληρο και προς το παρον δεν εχω φαει φριζαρισμα.γινοταν κυριως οταν ειχα ανοιχτες καρτελες σε chrome αλλα παιζει να ειναι και τυχαιο γιατι δεν εχω παιξει καποιο γκειμ για να το τσεκαρω

• Like 2
Δημοσ.

btw το καλωδιο ειναι το ιδιο, δεν το αλλαξα γιατι δεν εχω αλλο.ουσιαστικα εκανα ανταλλαγη στις θυρες μεταξυ των 2 ssd 

Δημοσ.

Πόσων χρονών είναι ο δίσκος ssd;;;; το 94% υγεία δεν είναι καλό!!!

Αν είναι σε εγγύηση τρέχα να τον αλλάξεις.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι καθολου να πω την αληθεια.1-2 χρονια?αλλα δεν θυμαμαι καν απο που τν εχω παρει :(

τελικα βρηκα απο που τν ειχα παρει και τον εχω 3.5 χρονια σχεδον

btw μολις μου ξανακρασαρε- φριζαρε και μ βγαλε παραθυρακι π ελεγε οτι τα windows δεν αποκρινονται κτλπ

Δημοσ.

Τσέκαρε στο bios αν είναι σε AHCI mode ο δίσκος. Αν και δεν νομίζω να έχει αλλάξει αυτό ξαφνικά. Απλά εκεί που πηγαίνει το μυαλό αυτή τη στιγμή αν αποκλείσουμε ότι δεν είναι αμιγώς θέμα δίσκου.

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να παραγγειλω νεο ssd btw η μπορει να μην ειναι στα τελευταια του αυτος?

Δημοσ.

Γράψε αν θέλεις αναλυτικά όλο το hardware σου για να βοηθήσεις τον κόσμο να σε βοηθήσει.

Έχεις κάνει κάποιο overclocking;

Δημοσ.

riEW8IV.png

αυτο ειναι το συστημα μαζι με τον Kingston τον ssd που μαλλον εχει το προβλημα ,εναν σκληρο ακομα και εναν ssd samsung.

overclock οχι δεν εχω κανει

απο το bios χανεται μονο οταν φριζαρει και κανω restart.αμα τον κλεισω και τον ξανανοιξω υπαρχει κανονικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...