Προς το περιεχόμενο

MacBookAir διαχείρηση μπαταρίας

spirakosgeo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω από την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος διαχειρίσεις της μπαταρίας ?

Μόνιμα στο ρεύμα? Ξεφορτισμα σε μονοψήφιο νούμερο και μετά φόρτιση ?

Αν το χρεισιμοποιησω λίγες ώρες , μετά θα πρέπει να το φορτίσω ?

Δεν ξέρω πως να την διαχειριστώ ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δουλεψε το αναλογα με τις αναγκες σου φιλε μου. Εγω πχ. Οταν εχω προσβαση σε μπριζα το εχω συνδεμενο και οταν χρειαζετε να το δουλεψω με μπαταρια το δουλευω. Τωρα αν δεν το μετακινεις καθολου και το εχεις μονιμα στο σπιτι, μια φορα το μηνα καλο ειναι να το αφηνεις στην μπαταρια μεχρι το 40-50%

• Like 1

Δουλεψε το αναλογα με τις αναγκες σου φιλε μου. Εγω πχ. Οταν εχω προσβαση σε μπριζα το εχω συνδεμενο και οταν χρειαζετε να το δουλεψω με μπαταρια το δουλευω. Τωρα αν δεν το μετακινεις καθολου και το εχεις μονιμα στο σπιτι, μια φορα το μηνα καλο ειναι να το αφηνεις στην μπαταρια μεχρι το 40-50%

Κάπου μέσα στο forum , ένα παλικαρι έγραψε ότι κάθε φορά την άφηνε την μπαταρία να αδειάζει σε μονοψήφιο νούμερο και μετά την φόρτιζε, όποτε του χάλασε σύντομα ...!

Έτσι. Γενικώς, όχι υπερβολές. Ούτε μονοψήφια ούτε 3 μήνες στο ρεύμα. Επίσης, αν π.χ. είσαι με 80% αλλά θέλεις να βγεις για πολλές ώρες εκτός πρίζας, φόρτισέ το στο 100%. Ακόμα και στο 90% να είμαι, το φορτίζω ώστε να έχω το maximum. Γενικά οι λιθίου θέλουν να τις ταΐζεις ρεύμα αλλά θέλουν και να δουλεύουν. Αν δουλεύω συνέχεια ρεύμα το βγάζω πού και πού να "ξεπιαστεί". Όχι απαραίτητα στο μήνα, μπορεί και κάθε βδομάδα.

Εγω το εχω μονιμα ρευμα σπιτι, οταν ειμαι σχολη μπαταρια αλλα αν βρω πριζα το χωνω κατευθειαν, γενικα μην τρελαινεσαι με την μπαταρια και δε νομιζω να χαλαει τοσο ευκολα, καλο θα ειναι γενικα να μην πεφτει κατω απο 15% στο περιπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...