Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Αν δεν ειμαι στη σωστη εννοτητα ας το μεταφρει καποιος μιας και το θεμα ειναι για αυτοκινητο αλλα οχι μονο Για Citroen C1 του 2011 καποια προταση για οθονη 6-8 ιντσων που απαραιτητα να εχει συστημα πλοηγησης και οτι αλλο ...καλοδεχουμενο ? Για οθονη 2 din το βλεπω εως αδυνατον . Ειδα μια αναδιπλουμενη αλλα δεν ξερω αν μορει να μπει και αν μορει αν παρει συστημα πλοηγησης . Ευχαριστω.
spyrossss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μπαίνει κανονικά 2 din αλλά πρέπει να αγοράσεις πλαίσιο. Μια προταση είναι αυτή εδώ από εκεί και πέρα εάν θες κάτι πιο φθηνό πρέπει να ψαχτείς . http://www.studiosound.gr/Πλαίσιο-Πρόσοψη-Citroen-C1-2DIN-3-596 Κάπως έτσι θα είναι http://www.importplaza.ro/shop_seopic/7908/CT23TY23c_altpic_2/CT23TY23c_altpic_2.jpg?time=1467100419 1
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Κοιτάξτε. Από το μπαίνει κανονικά μέχρι το ότι θα το βάλει ο μάστορας υπάρχει μια απόσταση. Και εγώ έκανα μετατροπή σε 2 din αλλά π**ηχτηκε ο μάστορας για να το βάλει και έπεσε και σίδηροπριόνο σε δυο πλαστικά που είχε μέσα από το ταμπλό. Για εμένα προτού ανοιχτεί τέτοια δουλειά καλύτερα να ανοιχτεί το ταμπλό να πάρετε μέτρα. Κατά τα αλλά συμφωνώ απόλυτα με το 2 din και γενικά δε συμπαθώ τα 1 din αφενός γιατί βγαίνουν εύκολα από τους κλέφτες και αφετέρου επειδή τα κινούμενα μέρη χαλάνε. Κ Γιάννη δείτε για bezel και στο eBay AliExpress κλπ. Εγώ από εκεί το πήρα κ μάλιστα μισή τιμή από ότι είχε στην Ελλάδα. Επίσης προσοχή στις διαστάσεις της πηγής και του bezel. Τα 2 din έχουν διαφορά τα επώνυμα με τα κινεζικά (τα κινεζικά είναι κάποια χιλιοστά μεγαλύτερα). Πρέπει να είστε σίγουρος για τις διαστάσεις. Από εμένα πάντως προτείνονται τα κινεζικά ανεπιφύλακτα. Έχω ξαναγράψει σχετικά σε άλλο θέμα. Είμαι >95% ικανοποιημένος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Σα ςευχαριστω. Αυτες τις λεπτομερειες φοβαμαι και ασυμβατοτητες Δεν ξερω αν αυτος εχει και οθονες για το πλαισιο που δινει και κανει και τοποθετηση .
lary7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Γιαννη παρε μονος σου πλαισιο http://www.ebay.ie/itm/TOYOTA-Aygo-Radio-Blende-Einbau-Rahmen-Autoradio-Radioblende-Einbaurahmen-2-DIN-/401082412733?hash=item5d625feebd:g:RUoAAOSwwpdW2Ujy να μην πληρωνεις κερατιατικα και μετα πανε σε ενα μαστορα να σου βαλει το 2din. Επίσης μην παρεις κατι σαν την κινεζια που εβαλες πιο πανω, παρε ενα σωστο 2DIN καποιας γνωστης μαρκας γιατι τα aygo-c1 εχουν θεμα, ειναι ψηλα η πηγη και ψηνεται απο τον ηλιο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Οθονη επωνυμη multimedia εχω στο Honda CRV μια Kenwood 7029 απο το προηγουμενο Honda με navibox αλλα παει πολυ ακριβα μια τετοια λυση και το navibox δεν βγαινει πια .
paylidis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 και στα 2 χρονια να χαλασει η κινεζικη με τα λεφτα που εχει παλι πρεπει να παρει 4-5 για να φτάσει την τιμη της μιας επωνυμης... Επισης το θεμα της ζεστης με μια ηλιοπροστασια και ισως πλευρικα αντηλιακές μεμβρανες λυνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα