Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως καλύτερα να τα κρατήσω σε δολάρια,; γιατί εκτός από το Low exchange rate παίρνει και fee.

Αν θελήσω να αγοράσω κάτι όμως από eshop στην Ελλάδα θα γίνει αυτόματα convert σε ευρώ? 

Δημοσ.

Αν εχω στο paypal 100$ και τα μεταφέρω στον τραπεζικό λογαριασμό, θα τα έχει ως δολάρια φαντάζομαι και πρέπει εγώ μέσω ebanking να τα μετατρέψω ε? δεν γίνεται αυτόματα (μπορεί να μην το θέλω κιόλας)

σε ατμ γίνεται? δλδ ο λογαριασμός να έχει 100$ και να βγάλω σε ευρώ.

Δημοσ.

Δεν μεταφέρονται δολάρια, το ππ θα τα κάνει πρώτα ευρώ και μετά θα στα μεταφέρει

Ενας μόνο τρόπος υπάρχει να ξεφύγεις απο τα δόντια του ππ, να τα αφήσεις στο balance και να αγοράζεις σε δολάρια μεχρι να τελειώσουν

Δημοσ.

Δεν μεταφέρονται δολάρια, το ππ θα τα κάνει πρώτα ευρώ και μετά θα στα μεταφέρει

Ενας μόνο τρόπος υπάρχει να ξεφύγεις απο τα δόντια του ππ, να τα αφήσεις στο balance και να αγοράζεις σε δολάρια μεχρι να τελειώσουν

για την ώρα το έχω να τα μετατρέπει αυτόματα σε ευρώ στο pp. κρατάει αρκετά αλλά τι να κάνεις.

γνωρίζεις μήπως έχει και fee για την μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό? γιατί αν είναι να σου κρατάει 5% στην μετατροπή και άλλα τόσα στην μεταφορά σε τραπεζικό λογαριασμό είναι λίγο ασύμφορο σε μικρά ποσά. δλδ θα τα αφήνω να φτάσουν 200$ ξέρω γω. δεν θα βγάζω 50$

You can withdraw money from your PayPal account to your bank account at no cost. If you prefer to receive a check, there is a $1.50 fee.
Δημοσ.
You can withdraw money from your PayPal account to your bank account at no cost. If you prefer to receive a check, there is a $1.50 fee.

Ναι αλλά η ελληνική τράπεζα χρεώνει +3€ σε κάθε τέτοια μεταφορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...