xristossl2000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλημέρα σε όλους Έχω την συγκεκριμένη οθόνη http://www.e-shop.gr/othoni-lg-27mp68hm-p27-led-full-hd-black-p-PER.155886 τους τελευταίους μήνες την οποία και δούλευα με μια ati 5850. Να αναφέρω οτι η οθόνη δέχονταν σήμα μόλις άνοιγα το pc αλλά δεν έδειχνε την οθόνη του bios παρά έδειχνε κατευθείαν το logo των windows. Χτες αναβάθμισα σε rx460, έβαλα τους drivers με DDU αλλά όταν ανοίγω το pc η οθόνη δεν δέχεται σήμα. Όταν συνδέω το pc στην τηλεόραση ή σε ένα samsung monitor/tv που έχω, βλέπω κανονικά το bios, μπαίνω windows και μάλιστα αν βγάλω το hdmi απο την τηλεόραση και το συνδέσω με το μόνιτορ, αυτό λειτουργεί κανονικά. Στην επανεκκίνηση όμως πάλι μου βγάζει οτι δεν υπάρχει σήμα. Υποψιάζομαι λοιπόν οτι δεν είναι πρόβλημα της κάρτας αλλά κάτι στραβώνει στην επικοινωνία κάρτας - συγκεκριμένης οθόνης. Υποψιάζεται κανείς τι μπορεί να φταιει; (Να αναφέρω οτι το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι της hama hdmi 2.0) Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν έχει θέμα η οθόνη σου το hdmi είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις 1) bios update 2) clear cmos χωρίς να σημαίνει οτι θα λυθεί. Επίσης άν βάλεις dvi θα δεις bios.
xristossl2000 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Bios update φαντάζομαι για την μητρική; Λόγω παλαιότητας (s775 οκταετίας) δυστυχώς δεν υπάρχει. Αν κρατήσω την rx460 και προχωρήσω σε γενική αναβάθμιση (lga1151) δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα; Εννοώ οτι το πρόβλημα πιο πιθανό είναι να προέρχεται από ασυμβατότητα hardware και όχι λόγω κάρτας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα