Προς το περιεχόμενο

corsair hydro h100i v2 με ryzen?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω αγορασει μια corsair h100i v2 και την εβαλα πανω στον cpu μου [fx 8350] το θεμα μου ειναι οτι σε περιπου ενα 6μηνο θα αγορασω καινουρια μητρικη και εναν ryzen επεξεργαστη το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω αν η υδροψυξη μου θα μπενει πανω στο am4 socket τωρα με τον fx εχω am3+ οποιος ξερεις ας μου πεις επισης ακουσα οτι τα φανακια που εχει πανω δεν ειναι και τοσο καλα και θα ηθελα να μου προτινετε καποιο φαν corsair με κοκκινα led για αυτην την υδροψυξη και τελος ξερει καποιος μια καλη θερμοπαστα για τον cpu καλη μεχρι 20 ευρω ?

Δημοσ.

Θα στείλεις mail στην Corsair να σου στείλει τα πράγματα για ΑΜ4. Την ΜΧ4 απο πάστες. Καλά είναι, αν και κάνουν λίγο θόρυβο.

Βάζε και καμιά τελεία.

• Like 3
Δημοσ.

Η ASUS έβγαλε μητρικές με διπλές τρύπες για να ταιριάζουν και οι ψύξεις από το παλιό σύστημα στερέωσης. Δεν ξέρω αν ακολούθησαν και άλλοι κατασκευαστές...

• Like 2
Δημοσ.

πως μπορω να στειλω στην corsair?? υπαρχη κατι για corsair ελλαδα η μονο απο εξω??

Δημοσ.

Στέλνεις μύνημα σε αυτούς (Corsair Europe) και θα σου απαντήσουν να στείλεις στοιχεία σου για να σου στείλουν δωρεάν το bracket.

• Moderators
Δημοσ.

Όταν δίνουν δωρεάν bracket πάντα ζητάνε απόδειξη από cpu/mobo, γιατί υπάρχουν αρκετοί που ζητάνε τα δωρεάν bracket και μετά τα πουλάνε

Δημοσ.

Είπα να παραγγείλω και εγώ ένα να υπάρχει. Στο παρακάτω link θεωρητικά κάνεις δωρεάν pre-order του ΑΜ4 bracket (χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό CORSAIRAM4BR) αλλά στο e-shop που έχουν, δεν υπάρχει η Ελλάδα στις χώρες αποστολής...

http://www.corsair.com/ryzen

Άνοιξα ticket στο support και θα δω τι θα μου πουν...

https://corsair.secure.force.com

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ αρα θα περιμενω να αγορασω πρωτα την mobo και τον ryzen και μετα θα τους πω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πηγα να το παραγγιλω και οπως ειπε ο φιλος απο πανω δεν εχει ελλαδα πως θα μπορεσω να το αγορασω??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...