Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εχουμε τη νέα μόδα τωρα που οδηγούν και παράλληλα τραβάνε βίντεο. Αυτοί οι ίδιοι που γράφανε rip οδηγούνε και τραβάνε βίντεο να το ανεβάσουν στα σόσιαλ

Δε θα έπρεπε να μιλάς κανονικά γι αυτό. Ή τραβάς τη γραμμή στο "τραβάω φωτογραφία το TAG μου". Φωτογραφίες, βίντεο, ΜΗΝΥΜΑΤΑ από αυτόν που οδηγεί κανονικά θα έπρεπε να είχαν μόνιμη αφαίρεση διπλώματος,χωρίς δυνατότητα επανάκτησης.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό είναι που λέω οτι φταίνει οι νόμοi

Δυστυχώς δε φταίνε οι νόμοι. Υπάρχουν νόμοι και ποινές και πρόστιμα. Αυτό που δεν υπάρχει είναι η εφαρμογή και ο στοιχειώδης σεβασμός σε αυτούς τους νόμους, όπως δεν υπάρχει σεβασμός στο συνάνθρωπο, στον τόπο, στον εαυτό μας. Θα συμφωνήσω, λοιπόν, με εκείνους που λένε ότι είναι πρόβλημα νοοτροπίας. Η νοοτροπία αλλάζει είτε με το καλό (παιδεία), είτε με το κακό (σκληρή εφαρμογή νόμων). Έτσι ή αλλιώς, πρέπει να αλλάξει, γιατί εδώ μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

Θέλει κάποιος να μου εξηγήσει για ποιο λόγο παραβιάζεται συνεχώς το κόκκινο στην Ελλάδα; Μήπως φταίει το χρώμα στο φανάρι, δεν είναι αρκετά κόκκινο; Μήπως το ύψος του σηματοδότη; Μήπως η έντονη ηλιοφάνεια;

Να συμπληρώσω εδώ ότι μπορεί ο θάνατος να μην είναι ταξικός, η ζωή, όμως, είναι.

Ο Ρονάλντο περνάει με κόκκινο μπροστά σε αστυνομικούς

• Like 4
Δημοσ.

Δε θα έπρεπε να μιλάς κανονικά γι αυτό. Ή τραβάς τη γραμμή στο "τραβάω φωτογραφία το TAG μου". Φωτογραφίες, βίντεο, ΜΗΝΥΜΑΤΑ από αυτόν που οδηγεί κανονικά θα έπρεπε να είχαν μόνιμη αφαίρεση διπλώματος,χωρίς δυνατότητα επανάκτησης.

Δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές, ομως ειναι ανόμοιες καταστάσεις. Το να βγάλεις μια φωτογραφία θέλει 2" , και στη συγκεκριμένη φάση πήγαινα με 20χλμ , πίσω μου δεν ηταν κανένας, οι μπροστά ηταν φίλοι που επισης πήγαιναν αργά-και σε απόσταση , ο δρόμος φαρδύς, και επισης κανένας στο αντίθετο ρεύμα, και φωτο πανω σε ευθεία.

Εδώ βλεπουμε βίντεο απο άτομα που κινούνται στην αριστερή λωρίδα, που τρέχουν μέσα στη κινηση και παράλληλα κρατάνε με το ενα χέρι το κινητό. Ακόμα κι ο Αλεξάνδρου ξερω γω ανέβαζε βίντεο μέσα απο το r8. 100+Χλμ και το κινητό στο χέρι

Δημοσ.

Δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές, ομως ειναι ανόμοιες καταστάσεις. Το να βγάλεις μια φωτογραφία θέλει 2" , και στη συγκεκριμένη φάση πήγαινα με 20χλμ , πίσω μου δεν ηταν κανένας, οι μπροστά ηταν φίλοι που επισης πήγαιναν αργά-και σε απόσταση , ο δρόμος φαρδύς, και επισης κανένας στο αντίθετο ρεύμα, και φωτο πανω σε ευθεία.

Εδώ βλεπουμε βίντεο απο άτομα που κινούνται στην αριστερή λωρίδα, που τρέχουν μέσα στη κινηση και παράλληλα κρατάνε με το ενα χέρι το κινητό. Ακόμα κι ο Αλεξάνδρου ξερω γω ανέβαζε βίντεο μέσα απο το r8. 100+Χλμ και το κινητό στο χέρι

Ε τωρα... Πες εκανα μαλακια, μη το κουραζεις. Και αυτοι που παιρνανε το κοκκινο σου λενε δεν ειχε αμαξια κλπ κλπ

• Like 6
Δημοσ.

Δικαιολογίες, δικαιολογίες. Τα ίδια ακριβώς λένε και οι υπόλοιποι " Είμαι μάγκας εγώ, τα καταφέρνω, έλα μωρε και τι έγινε άδειος δρόμος"  . Όσο άδειος και να είναι ο δρόμος δεν επιτρέπεται να ασχολούμαστε με άλλα πράγματα που αποσπούν την προσοχή μας, γιατί εκεί που λες 2" Μπορεί να ερχόταν πάνω σου μια μηχανή από το αντίθετο, και σε αυτά τα 2 δεπτερόλεπτα που θα μπορούσες να κάνεις ελιγμό να την αποφύγεις, το μόνο που θα καταλάβαινες θα ήταν το κράνος του στο παρμπρίζ σου. Το ξέρεις ότι στη φασιστοαγγλία έχουν νόμο για το πείραγμα του ραδιο CD ενώ οδηγείς; Το μόνο που δικαιολογώ είναι η χρήση του κινητού με Bluetooth, γιατί έχεις την προσοχή στο δρόμο και όλα κλείνουν με ένα άγγιγμα. Μια φορά είχα μια σπαστική συνόδηγό που μου αποσπούσε την προσοχή σε ταξίδι στη Χαλκιδική, σαν άπειρος οδηγός με φούλ κίνηση, με αποτέλεσμα να μου γυρίσει το αυτοκίνητο σε μια φουρκέτα. Μην υποτιμάτε τη συγκέντρωση στην οδήγηση.

• Like 4
Δημοσ.

Eδω εβγαλε ευθεια την σχεδον 90 μοιρων αριστερη στροφη με αντιθετο ρευμα και γκρεμο αριστερα και χαντακι δεξια, τι ψαχνεις.

Αλλα η ειρωνεια προς την "μοδα με τα βιντεο απο τα κινητα για upload και likes στα social media" ξεχειλιζει απο τα μπατζακια.

Ειναι αυτο που ειπα περι υποκρισιας απο το 1ο μου ποστ σε αυτο το τοπικ. Οπου ολοι οι ταχα συγκλονισμενοι, με αφορμη το περιστατικο αυτο, βγαινουν να πουν το μακρυ τους και το κοντο τους, ασκωντας κριτικη προς ολες τις κατευθυνσεις, για συμπεριφορες που εν τελει υιοθετουν, επιδεικνουν και προωθουν-δικαιολογουν οι ιδιοι για τον εαυτο τους. Λυπηρη η οδηγικη παιδεια και γενικως η παιδεια του νεοελληνα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε συμφωνώ οτι η χρήση του κινητού με Bluetooth ειναι απόλυτα ασφαλής γιατί και έτσι δεν έχεις τη προσοχή σου 100% στο δρόμο αλλα μοιράζεται σε αυτον που σου μιλάει. Όποτε στην ίδια λογική δε θα έπρεπε και να μιλάς με όποιον έχεις μέσα γιατί επισης σου αποσπά την προσοχή σε ενα βαθμό. Μου χει τύχει ας πουμε να μαι συνοδηγός και ο οδηγός να περασει το σημείο που έπρεπε να στρίψει γιατί "ξεχάστηκε με τη κουβέντα" όπως είπε.

Επισης η μουσική θα μπορούσε να αποσπάσει και αυτή την προσοχή.

Κι αυτο δε το λέω σχετικά με τη δίκη μου φωτο, αλλα γενικά πανω στο θεμα που συζητάμε.

Αν θελουμε να μαστε 100% Εκει θα πρέπε να κόψουμε πολλα απο αυτά που κάνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Για το επικίνδυνο της απόσπασης της προσοχης.

Ηταν ενα καλοκαιρι, πηγαινα με 30, κοιταω για 2 δευτερα μια κουκλιτσα που ειχε ενα εφαρμοστο σορτς και στουκαρα επειδη ο μπροστα του μπροστα μου ηθελε να παρκαρει.

• Like 1
Δημοσ.

Ηταν ενα καλοκαιρι, πηγαινα με 30, κοιταω για 2 δευτερα μια κουκλιτσα που ειχε ενα εφαρμοστο σορτς και στουκαρα επειδη ο μπροστα του μπροστα μου ηθελε να παρκαρει.

Τουλάχιστον σε κατάλαβε ο άνθρωπος; :P

• Like 1
Δημοσ.

ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ! Εκεί βρήκε να σταματήσει; Τόσο δρόμο έκανε, όταν κοιτούσες το γκομενάκι θυμήθηκε; (Ellinaras Pilot Driver logic)

• Like 1
Δημοσ.

γιατί όταν οι κωλοδημοσιογράφοι αναφέρονται σε γιο πλουσίου χρησιμοποιούν πάντα τη λέξη "γόνος";

αν δεν ήταν γιος πλουσίου θα ήταν απλά.. γιος

Το ιδιο ειναι ο πλουσιος με την πλεμπα? :P

Κι επισης οσο συζητιεται αυτο το θεμα απο Ελληνες οδηγους τοσο πιο εντονη ειναι η μυρωδια της υποκρισιας.

Επακριβως, και αποδειχτηκε περιτρανα στο παρον thread.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση... Αν πήγαινε με 130 δεν θα πάθαινε κανείς τίποτα; εγώ λέω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

Εγώ στο κέντρο πήγαινα με 20 με πρώτη, είδα μια κοπέλα και ίσα ίσα ακούμπησα τον μπροστινό. Πιστεύω ότι οι Έλληνες οδηγοί ζούμε από θαύμα μάγκες.

Δημοσ.

Ερώτηση... Αν πήγαινε με 130 δεν θα πάθαινε κανείς τίποτα; εγώ λέω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο.

Σε καμία περίπτωση ανάφλεξη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...