Sartiv Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, tidus666 είπε @Sartiv 1) Old-school post-apocalyptic cRPG με τεράστιες επιρροές από Fallout. Είναι ουσιαστικά Fallout, αλλά στη κομμουνιστική Ρωσία και όχι στην Αμερική. Απ' τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών κατά τη γνώμη μου και απ' τις μεγαλύτερες επιτυχίες των crowdfunding πλατφορμών, προσφέρεται για 100+ ώρες RP, εξερεύνησης, καλοφτιαγμένων μαχών και quests. Πρόσφατα, πριν κανά μήνα, έγινε και ένα τεράστιο και τελευταίο update με 1002 νέα πράγματα και πλέον το θεωρούν οι δημιουργοί του ολοκληρωμένο παιχνίδι. 2)Και τα δύο Pillars of Eternity είναι εξαιρετικά παιχνίδια. Το πρώτο συνεχίζει την παράδοση σηκώνοντας ψηλά και περήφανα τη σημαία των παλιών crpgs της infinity engine, ενώ το δεύτερο πάει τα πάντα ακόμα πιο πέρα με πειρατική γέμιση στο ήδη κλασικό fantasy setting. Το γράψιμο είναι φοβερό, οι companions καλογραμμένοι, τα side quests μαγεία, ειδικά στο 2, ενώ το 2 έχει μέτριο και μικρό main quest σε σχέση με το πρώτο. Το 2 έχει και turn based mode, εκτός απ' το κλασικό rtwp. Και τα δύο έχουν τόνους gaming μελανιού και πληθώρα κειμένων (τα οποία θεωρώ μέρος της μαγείας και αναπόσταστο κομμάτι του immersion ενός crpg), αλλά να ξέρεις σεντόνια θα διαβάζεις και στο ΑΤΟΜ, και στο Tyranny, και στο Kingmaker (εδώ ίσως λιγότερο αλλά και πάλι πολύ μπλα-μπλα). 3)Κυκλοφορία πείραμα της Obsidian το Tyranny θα έλεγα, καλό είναι, περίεργο κυρίως θα το έλεγα. Αρχικά το θεωρούσα σαν περίεργη εμβόλιμη κυκλοφορία για να μην φανούν πολλά τα χρόνια ανάμεσα στα Pillars 1 και 2, αλλά με τον καιρό το εκτίμησα. Απ' όλα στη λίστα σου παίζει να στο πρότεινα τελευταίο. Αλλά ξαναλέω, ενώ είναι περίεργη και πρωτότυπη κυκλοφορία, το παιχνίδι αξίζει. 4)Δεν το έχω παίξει, δεν έχω ιδέα πώς είναι. 5)Παίζω την enhanced αυτή τη στιγμή, στην οποία έχουν διορθώσει αρκετά πράγματα. Έπαιζα πριν βγει η enhanced την απλή, η οποία είχε πολλά bugs και διάφορες σχεδιαστικές επιλογές που θεώρησα τραγικές, πχ timed main quests χωρίς να σου λέει/εξηγεί/προειδοποιεί για τίποτα το παιχνίδι, και σε οδηγούσε πολύ εύκολα και χαλαρά σε game over μέχρι να το πάρεις πρέφα. Aυτό είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες ώρες από όλα στη λίστα σου νομίζω. Μεταφέρει με πολύ μεγάλη επιτυχία το Pathfinder Tabletop RPG στον υπολογιστή σου, είναι καλογραμμένο με καλό γράψιμο και ενδιαφέρον story και χαρακτήρες, npcs και companions, αλλά ώρες ώρες σου δίνει την εντύπωση ότι οι devs ήταν στα νιάτα τους μαλάκες DM που προσπαθούσαν να σκοτώσουν και να τρολάρουν με ΚΑΘΕ τρόπο το πάρτυ τους. 6)Εξαιρετικό indie παιχνιδάκι από developers της Almost Human (Legend of Grimrock 1+2 ❤️ ) Όντως πιο πολύ στρατηγικής είναι στη φάση των xcom και Into The Breach και μια δόση από ...επιτραπέζια παιχνίδια. Το τελευταίο είναι και δήλωση των developers, θέλανε να μεταφέρουνε το αίσθημα να παίζεις επιτραπέζιο. Μικρό σε διάρκεια αλλά χαριτωμένο και καλοφτιαγμένο. Μπορεί να μην πολυταιριάζει με τα υπόλοιπα που έχεις στη λίστα σου, αλλά να το έχεις υπόψην σου για μελοντικό παίξιμο. Μην τα πολυλογώ, να αναρωτηθείς απλά τι setting έχεις διάθεση να παίξεις. Post apocalyptic, πας ATOM. Ιστορικό, πας για Deliverance. Fantasy, ένα απ' τα υπόλοιπα. Όλα παιχνιδάρες είναι (για το 4 δεν ξέρω όπως είπα, γενικά καλά λόγια λένε) και σε περιμένουν ώρες κάψιμου και διασκέδασης. Σε ευχαριστω ολοψυχα για το χρονο που αφιερωσες στην απαντηση , με βοηθησες πολυ!! Οποτε εχω τωρα 2 επιλογες, Pillar of Eternity ή Pathfinder, με τη ταση στο πρωτο, και αργοτερα το ATOM RPG!! Και μετα βλεπω για τα υπολοιπα!! Θα αποφασισω το βραδυ μηπως ποσταρει και καποιος αλλος!! Να εισαι καλα!! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Disco Elysium is an RPG of overwhelming proportions 2
panagiotis54 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 πως μπορει να ειναι καλο αφου θα ειναι mmo?! 3
golden33 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μη μου καταστρεφεις τα ονειρα...με Lineage μεγαλωσαμε
HellionKal Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Στην παρούσα κατάσταση του genre, και δεδομένου ότι η μηνιαία συνδρομή σε ΜΜΟ είναι κάτι το τελείως πασέ, θα έλεγα πως το Elder Scrolls Online είναι η καλύτερη επιλογή που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να εντρυφήσει ντε και καλά σε ένα ΜΜΟ σήμερα. Εκτός αν μιλάμε για τελείως πρόσφατες κυκλοφορίες και όχι για παλαιότερα γκεημς, οπότε πραγματικά δεν έχω ιδέα :Ρ 2
Skywalker333 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 με φετινο/περσινο mmo δεν εχω ασχοληθει οποτε δε ξερω. Αυτά που έπαιζα μέχρι σχετικα πρόσφατα (και ακομα παιζω περιστασιακα) εδω και πολλά χρόνια είναι τα: Star Wars The Old Republic - To παιχνιδι εχει 8 εντελως διαφορετικες ιστοριες να δωσει. Μαζι με τα expansions, μπορεις να βγαλεις και 1000+ ωρες MONO SOLO υλικο. με διαφορα η καλύτερη γραφη σε MMO και εχει πολυ ψωμι για star wars fans. Final Fantasy XVI - Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια εκει. ημουν φαν και του FF11 αλλα κ εδω εχω περασει πολυ καλα. Και λενε στο επερχομενο update θα πεσει πολυ γερη μείωση του filler υλικου για να προχωράνε πιο εύκολα οι ιστοριες, που το κανει ακομα πιο θελκτικο. Guild Wars 2 - Συνεχιζει το ατιμο να εχει ψωμι. Και φυσικα υπαρχει ακομα κ κυβερναει το WoW, αλλα εχω να μπω απο εποχες Lych King και δεν εχω καμια διαθεση να ξαναμπω, πολυ επικίνδυνο!
virginkiller Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ρε συ το kingdom come Deliverance το είχε πρόσφατα τζαμπε το epic Στις 28/6/2019 στις 5:40 ΜΜ, Sartiv είπε Σε ευχαριστω ολοψυχα για το χρονο που αφιερωσες στην απαντηση , με βοηθησες πολυ!! Οποτε εχω τωρα 2 επιλογες, Pillar of Eternity ή Pathfinder, με τη ταση στο πρωτο, και αργοτερα το ATOM RPG!! Και μετα βλεπω για τα υπολοιπα!! Θα αποφασισω το βραδυ μηπως ποσταρει και καποιος αλλος!! Να εισαι καλα!! 1
Sartiv Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, virginkiller είπε Ρε συ το kingdom come Deliverance το είχε πρόσφατα τζαμπε το epic Ναι βρε Παντελη, το τσιμπησα κιολας... Και το post μου ηταν περυσινο τετοια εποχη
virginkiller Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 41 λεπτά πριν, Sartiv είπε Ναι βρε Παντελη, το τσιμπησα κιολας... Και το post μου ηταν περυσινο τετοια εποχη Oops
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Το Greedfall αξίζει; https://store.steampowered.com/app/606880/GreedFall/
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Top 10 New RPGs Coming in 2020 η λίστα έχει γενικά rpg παιχνίδια μαζί με τα action rpg που έχουμε συνηθίσει πλέον να τα λέμε 2
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, panagiotis54 είπε τα μισα δεν ειναι καν rpg γιαυτό το γραψα, μιας και τα βαφτίζουν rpg 1
Speculoos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δεν το βάζω στις προσφορές γιατί δεν έχει ανοίξει ακόμα αλλά την Πέμπτη το Epic θα δώσει το Pillars of Eternity: Definitive edition και το Tyranny: Gold. Nομίζω το δεύτερο έπαιξε και το καλοκαίρι τσάμπα δε θυμάμαι αν ήταν Epic ή Steam 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα