Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας.Εχω ενα προβλημα με τις θύρες usb του λαπ τοπ. Συνδεοντας ενα χειριστήριο logitech 

μου βγαζει ενα μνμ οτι δεν λειτουργησε σωστα και δεν αναγνωρίζεται απο το λαπ τοπ ενω μερικες φορες μου εμφανίζει μνμ οτι δεν εχει αρκετη ισχύ η θυρα. Μερικες φορες το χειριστήριο λειτουργεί κανονικά.Τα drivers του χειριστηρίου λειτουργουν κανονικά.Το λαπ τοπ εχει 3 θυρες usb. Στις 2 μου εμφανιζει συνεχεια τα 2 μνμ ενω στην τρίτη που κ που το χειριστήριο παίζει. Εχω δει στν πινακα ελέγχου τις θυρες και μου γραφει οτι λειτουργουν κανονικα. Τι μπορει να συμβαίνει? Πως μπορω να "δωσω"  περισσότερη ισχυει στις θύρες?? 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικα το χειριστηριο ειναι USB 3 και οταν βαζεις σε θυρα USB 2 σου κολλαει το προβλημα πρεπει να ειναι ενταση ρευματος στις θυρες.

Δημοσ.

Και τι μπορω να κάνω με την ένταση ρευματος ???ΥΠαρχει δυνατότητα να δωσω περρισότερη ισχύ στις θυρες?Επίσης το χειριστηριο δεν νομιζω να ειναι usb 3 γτ ειναι παλιο κοντα 6-7 χρόνια δλδ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι θύρες και τα βύσματα USB 3.0 έχουν χρώμα μπλε για να ξεχωρίζουν για δες τι χρωμα ειναι το χειριστήριο?

Δημοσ.

Αν μιλάμε για ενσύρματη σύνδεση, ειτε θέμα software-drivers

ή άρχισε να τα παιζει το τηλεχειριστήριο

ή όντως ειναι θέμα παροχης ενεργειας.

Το τελευταίο το βλέπεις αν εχεις κάτι σαν το παρακάτω

http://img.dxcdn.com/productimages/sku_235090_1.jpg

και αν φταίει η παροχή ενέργειας τοτε χρειάζεσαι ενα usb hub με παροχής ρεύματος, όπως πχ το παρακατω

https://i.stack.imgur.com/Hkqy8.jpg

• Like 1
Δημοσ.

η συμβατότητα usb μια χαρα ειναι, δεν "παταει" καλα το αρσενικο usb με το θυλικο usb

δοκιμασε να το συνδεσεις λιγο λοξα, με λιγη κλιση δεξια η αριστερα (εννοω οταν παs να το συνδεσεις)

μεχρι να βρεις το σημειο να δουλευει σωστα

Δημοσ.

Δοκιμασε και κανα στικακι η΄ εξωτερικο δισκο αν εχεις και στις 3 θυρες... Αν αυτα παιζουν κανονικα τοτε εχει προβλημα το χειριστηριο. Αν δεν παιζουν ουτε αυτα σωστα τοτε εχουν οι θυρες...

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι είπε παραπάνω ο Zelomoth. Επίσης δοκίμασε το χειριστήριο σε κάποιο άλλο pc αν έχεις τη δυνατότητα.

Δώσε και το μοντέλο του laptop αν μπορείς. Αν είναι κάποιας ηλικίας...ίσως έχουν αρχίσει να "χαιρετάνε" οι θύρες.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας παιδία να στε καλά. Λοιπον το lap top ειναι καινουργιο(βδομαδας) Θα δοκιμάσω να συνδεσω το χειριστηριο σε αλλο λαπ τοπ για αρχη και ν δοκιμασω τις θυρες usb  με κανενα στικάκι τκλ...Οπως και ν εχει σας ευχαρισω κ πάλι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...