athkelog Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Και σε ένα χρόνο 100€ στο Σκρουτ Για δες τώρα πόσο έχει το Ζ, Ζ1, Ζ2 κινητά 4-5 χρόνων και μετά μίλα...όλοι εδώ έγιναν ειδικοί.
Tragic! Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τραγικε.Εγω οντως ειμαι απο χωριο, αλλα εσυ μιλας σαν γελαδοβοσκος.Απο τα λεγομενα σου και τους χαρακτηρισμους δειχνεις το επιπεδο σου.Εαν νομιζεις οτι εγω νοιαζομαι για το Κινεζικο κινητο σου εισαι γελασμενος.Εχω μεγαλυτερα προβληματα να νοιαστω. Και εγώ Κρητικός χωριατης είμαι, αλλα δεν με χαρακτηρίζουν στρουγκανοβλαχικες ιδέες που συναντάς να δέρνουν ακομα και "κοσμοπολίτες". Τώρα από τη στιγμή που ερεθίζεσαι με το να παραποιείς λεγόμενα και να παίζεις με τις λέξεις, ειναι και για μένα προτιμότερο να με παρατήσεις με το καρακινεζικο (???) Lumia 930 μου κορυφαίε συμπερασματολογε.
sokinfragoul Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 λειπει ο γατος χορευουν τα ποντικια.τα πηραμε και τα premium τους.ξεκολησανε τα καπακια και το στειλαμε και μας ειπαν εκτος εγγυησης εξεταιας εκδορψων.καμερα 23 mp και φακος για κλαματα οπως και η μπαταρια.απο android τπτ ιδιαιτερο στεγνo google.οκ 2 ηχεια εξου και τα μπεζελ αλλα απο αποδοση μαυρα μεσανυχτα.οποιος δουλεψε s7 edge το 2016 εχει μπει σε μονοδρομο για s8.δεν υπηρξε κατι αλλο το 2016 και δεν θα υπαρξει κατι αλλο το 17.τοσο απλα.οσο για το 4κ,η μεγαλυτερη απατεωνεια της χιλιετιας.εβαζα z5 premium με 806ppi σε vr Zeiss και αμεσως μετα το ιδιο περιεχομενο σε s7 edge σε vr κινεζικο και ηταν η μερα με την νυχτα.ολο το ui σε fhd δουλευει και ακομα και αν φορτωσεις φωτο σε 4κ και την συγκρινεις με s7 δεν θα δεις διαφορα γτ δεν θα προλαβεις θα χει κλεισει το σονυ απο μπαταρια!!
Heybro Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Βραβείο για τα μεγαλύτερα bezels του 2017 δεν έδωσαν; Για τα μεγαλύτερα bezels νομίζω πάει στο iPhone 7 Plus μετά έρχεται αυτό. 1
georgerapp Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ο αλλος απο πανω εχοντας 2 ναυαρχιδες μα κ 2 vr glasses εκανε τις δοκιμες του. Ναι το s7 με το κινεζικο vr απέδιδε καλύτερα απο το premium με το επώνυμο, να μη φανταστώ τι θα εκανε το s7 με το επώνυμο. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΟΜΤΟΜ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΜΑΜΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΙΣΧΥΕΙ. φτωχοι το πνεύματι. 1
prantzos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Όσο μεγάλα και να είναι τα bezels, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η SONY πάντα είχε ακόμα και επί εποχή feature-phones στύλ στα κινητά της..Εγώ προσωπικά έιχα το XperiaZ1compact,XperiaZ3,ZperiaZ5compact και τα bezels με βόλευαν απίστευτα όταν ηθελα να πιάσω από κάπου το ρημάδι το κινητό είτε για να δω video είτε έστω απλά να το κρατάω στο χέρι...Τώρα με το GalaxyS7edge ειδικά που έχει το βλαμμένο πλήκτρο και δίπλα τα touch πλήκτρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΣΗΜΕΙΟ στην επιφάνεια του κινητού για να το πιάσεις χωρίς να πατήσεις ΚΑΤΙ.... Όμορφο κινητό εννοείται αλλά η SONY είχε βρει την ισορροπία... Μικρά bezels δεξιά και αριστερά και συμμετρικά πάνω κάτω για ηχεία και να το πιάνεις σε landscape...Αν δεν είχε LAG τότε θα ξανάπαιρνα πάλι, απλά βαρέθηκα να έχω κινητό με τον καλύτερο camera sensor αλλά με μέτρια ποιότητα στις φωτογραφίες, ενώ ο ίδιος sensor σε άλλες μάρκες να βγάζει καλύτερες και βαρέθηκα ένα τόσο όμορφο android skin και ελαφρύ να lagάρει!!
Antretng Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Σε τεχνολογικο forum και βλεπω να μιλανε ακομα για ονοματα εταιρειων και οχι μοντελα και specs/λογισμικο. Σαν να λεμε τι αμαξι εχεις; Ενα κοκκινο... 1
nfsmw_gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ελπίζω να τρολλάρεις απλά... Who knows. Το κομματι που ισχυει παντως ειναι οτι οντως το εχω το hyundai accent και ειμαι ικανοποιημενος.
dimitridegrecia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Who knows. Το κομματι που ισχυει παντως ειναι οτι οντως το εχω το hyundai accent και ειμαι ικανοποιημενος. Βρε μαζί σου λογικό να είσαι ευχαριστημένος με το αυτοκίνητό σου! Το χει ένας φίλος και είναι σκυλί δεν παθαίνει τίποτα...Με τη σύγκριση κόλλησα και τα ...καλά κρατήματα! :-P
Jimmy08 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Συγνωμη λιγακι, απο τη μια λετε οτι ειναι ωραια τα bezels σε αυτη τη συσκευη και απο την αλλη κραζετε την apple με τα μεγαλα bezel. Επισης αυτο το παραμυθακι με την "εμπειρια χρησης" τη λενε οι apple fans. Περασε και απο την αλλη πλευρα τωρα; Ε ρε πως γινονται κατι ωραιοτατες κωλοτουμπες.
Tragic! Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ο αλλος απο πανω εχοντας 2 ναυαρχιδες μα κ 2 vr glasses εκανε τις δοκιμες του. Ναι το s7 με το κινεζικο vr απέδιδε καλύτερα απο το premium με το επώνυμο, να μη φανταστώ τι θα εκανε το s7 με το επώνυμο. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΗΟΜΤΟΜ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ Κ ΜΑΜΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΙΣΧΥΕΙ. φτωχοι το πνεύματι. Τόσα ξέρεις τόσα λες.
GioTech Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 H Sony παντα ειναι στο προσκηνιο, αν και τα xperia δεν τα πολυσυμπαθω. Το play station ομως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα