Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξερω τι υποννοεις για τα Hyundai αλλα εχω το accent και δεν εχω παραπονο.

Εχει χωρους, χαμηλη καταναλωση, καλη οδηγικη συμπεριφορα, φτηνα σερβις και αλλα που δεν θα πω ολα γιατι παει αλλου το θεμα.

Δεν αντιλεγω καλε μου φιλε, αλλα BMW δεν θα γινει ποτε.

Ποιοτικά είναι τα xiaomi αλλά εσύ που να το ξέρεις!

Ουτε θελω να μαθω.Μεινε εσυ με τον Κινεζο και ασε εμενα στον Ιαπωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποτε οι πωλησεις, ειναι λογος επιλογης ενος προιοντος.Παρτε ολοι Hyundai  τοτε   και αφηστε BMW,   η Alfa Romeo.Πρεπει ολοι δηλαδη να εχουμε Κινεζικο σκουπιδι στο χερι.Καποιο θελουν ποιοτικο κινητο και  εαν ειναι σπανιο ακομη καλυτερα, θα ξεχωριζουν απο το κοπαδι.Μακαρι η Sony  να εχει κερδη(που αυτο ειναι και το ζητουμενο της) και οχι οι πωλησεις σκουπιδιων με το κιλο.

Δεν είναι λόγος επιλογής αλλά είναι κριτήριο στο κατά πόσο γνωστή είναι η κατασκευάστρια εταιρία και επιβεβαιώνει την κάποια αξιοπιστία της. Συνεπώς οι ειρωνίες σε ονόματα τύπου xiaomi είναι τουλάχιστον άτοπες και προβάλλονται από βλαχαδερά που νομίζουν ότι οι πωλήσεις μίας εταιρίας περιοριζέται στο κατσικοχώρι τους οπότε μία άγνωστη γι αυτούς συσκευή θεωρείται λανθασμένα και άγνωστη γενικά (Αμπελοσοφίες μέσου Ελληνάρα).  Τώρα το πόσοι αγόρασαν Sony και μετά δεν ξαναγόρασαν, ρώτα την Arvato και τη Sony για την αξιοπιστία της.

Δεν αντιλεγω καλε μου φιλε, αλλα BMW δεν θα γινει ποτε.

Ουτε θελω να μαθω.Μεινε εσυ με τον Κινεζο και ασε εμενα στον Ιαπωνα.

Το θέμα δεν είναι οτι συγκρίνεις BMW με ντάτσουν όπως νομίζεις, αλλα συγκρίνεις ίδια αμάξια μόνο που το ένα γράφει BMW και έχει πολλαπλάσια τιμή. Τώρα τα περί κινέζων, ιαπώνων και λοιπών σχιστομάτιδων, απλά κοίταξε το made in της συσκευής που βαρεθήκαμε να σε ακούμε να εκθειάζεις.

Δημοσ.

Απο ποτε οι πωλησεις, ειναι λογος επιλογης ενος προιοντος.Παρτε ολοι Hyundai  τοτε   και αφηστε BMW,   η Alfa Romeo.Πρεπει ολοι δηλαδη να εχουμε Κινεζικο σκουπιδι στο χερι.Καποιο θελουν ποιοτικο κινητο και  εαν ειναι σπανιο ακομη καλυτερα, θα ξεχωριζουν απο το κοπαδι.Μακαρι η Sony  να εχει κερδη(που αυτο ειναι και το ζητουμενο της) και οχι οι πωλησεις σκουπιδιων με το κιλο.

Ψαξε απο περιεργεια να δεις απο πλευρας αξιοπιστιας που βρισκονται Hyundai και kia που τοσο τις κοροιδευετε στην Ελλαδα και μετα ξανασκεψου τι εγραψες.

Επισης το''να ξεχωριζουν απο το κοπαδι'' εν μερη παλι σε βαζει στο ιδιο τσουβαλι με τους αλλους αφου σου καθοριζει εν μερη τι κινητο θα παρεις. Αυτο που πραγματικα θελει να ξεχωριζει απο το κοπαδι οπως λες και εσυ απλα δεν ασχολειται με αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Τρομερό εργαλείο. Σε μια παράλληλη ζωή που θα πλήρωνα περισσότερα από 350 ευρώ για κινητό σίγουρα θα το αγόραζα. 

Δημοσ.

Όταν η Sony έφτιαχνε κινητά με μπέζελς που φτάνουν στο Θεό, οι xiaomi, ZTE, Lenovo που περιφρονείς όπως και άλλες αξιέπαινες μάρκες όπως Huawei, Meizu & Oneplus έκαναν πάταγο σε πωλήσεις. Αλλά με την άγνοια αυτά παθαίνεις, σαν τα μπαρμπαδάκια που ακούνε βγήκε νέο Nokia και σκέφτονται τους Φιλανδούς.

η λενοβο φιλε μ εχει βγάλει τους καλύτερους πύργους αν θυμάσαι με τους πολύ παλιους celeron ...Μπορεί τώρα στα κινητά να μην είναι η σούπερ ουαου εταιρία άλλα σαν εταιρία εχει αφήσει το δικο της στίγμα στον χώρο της τεχνολογίας   !

Δημοσ.

Δεν είναι λόγος επιλογής αλλά είναι κριτήριο στο κατά πόσο γνωστή είναι η κατασκευάστρια εταιρία και επιβεβαιώνει την κάποια αξιοπιστία της. Συνεπώς οι ειρωνίες σε ονόματα τύπου xiaomi είναι τουλάχιστον άτοπες και προβάλλονται από βλαχαδερά που νομίζουν ότι οι πωλήσεις μίας εταιρίας περιοριζέται στο κατσικοχώρι τους οπότε μία άγνωστη γι αυτούς συσκευή θεωρείται λανθασμένα και άγνωστη γενικά (Αμπελοσοφίες μέσου Ελληνάρα).  Τώρα το πόσοι αγόρασαν Sony και μετά δεν ξαναγόρασαν, ρώτα την Arvato και τη Sony για την αξιοπιστία της.

Τραγικε.Εγω οντως ειμαι απο χωριο, αλλα εσυ μιλας  σαν γελαδοβοσκος.Απο τα λεγομενα σου και τους χαρακτηρισμους δειχνεις το επιπεδο σου.Εαν νομιζεις οτι εγω νοιαζομαι για το Κινεζικο κινητο σου εισαι γελασμενος.Εχω μεγαλυτερα προβληματα να νοιαστω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αφού δε μπορείτε να κάνετε ενα σύνολο για μια καλή παραγγελία σε σουβλατζιδικο γιατί σχολιάζετε την sony κ την ναυαρχίδα της; στο κατω για αυτό αγαπάμε android γιατί με το homtom στα χέρια συμμετέχουμε σε τέτοιες συζητήσεις. Αυτο δε κάνετε;

Δημοσ.

Δεν ξερω τι υποννοεις για τα Hyundai αλλα εχω το accent και δεν εχω παραπονο.

Εχει χωρους, χαμηλη καταναλωση, καλη οδηγικη συμπεριφορα, φτηνα σερβις και αλλα που δεν θα πω ολα γιατι παει αλλου το θεμα.

Ελπίζω να τρολλάρεις απλά...

Δημοσ.

Τεχνολογικά το πιο προηγμένο και για μένα το πιο όμορφο από όλα. Το s8 σαν πλαστικό φαίνεται, λίγο παιδικό το ντιζάιν του. Γενικά οι κορεάτες την έχουν μια φτήνια..

Εδω παιρνουν φωτια και καιγονται και σου δινουν κουτι πυραντοχο να το επιστρεψεις πισω η πλαστικη οψη του ειναι το λιγοτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...