Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρά ας πάρουν κανένα βραβείο μπας και πουλήσουν γιατί έρχονται iphone, samsung και τώρα που η Xiaomi έχει ελληνική αντιπροσωπεία τον.... sony!

Δημοσ.

Τα bezels είναι όχι μόνο μεγάλα, αλλά και γυαλιστερά, ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση να περάσουν απαρατήρητα...Εντάξει, η Sony αυτό θέλει να κάνει, αυτό κάνει στο σχεδιαστικό κομμάτι, έχει και μερικούς οπαδούς, όλα καλά. Συμπαθητικό τηλέφωνο, μακάρι να πήγαινε καλά για το καλό του ανταγωνισμού.

• Like 1
Δημοσ.
Βραβείο για τα μεγαλύτερα bezels του 2017 δεν έδωσαν;

Του εδωσαν βραβειο επειδη δεν παιρνει φωτια οπως κατι αλλα

• Like 1
Δημοσ.

Γλεντα τους Sony :-)

Ποτε δεν θα σε φτασουν οι κινεζικες απομιμησεις ξουομι,ζοτουε,λιενουβο,κτλ.

Οταν εσυ εφτιαχνες κινητα αυτοι δεν ξερανε τι ειναι.......

Μερικοί φιλοι εχουν τετοια,και τους λεω:

Παλι απο jumbo συσκευη? :-)

Όταν η Sony έφτιαχνε κινητά με μπέζελς που φτάνουν στο Θεό, οι xiaomi, ZTE, Lenovo που περιφρονείς όπως και άλλες αξιέπαινες μάρκες όπως Huawei, Meizu & Oneplus έκαναν πάταγο σε πωλήσεις. Αλλά με την άγνοια αυτά παθαίνεις, σαν τα μπαρμπαδάκια που ακούνε βγήκε νέο Nokia και σκέφτονται τους Φιλανδούς.

• Like 1
Δημοσ.

Από χαρακτηριστικά "πετάει"..
Από design επιστροφή στο παρελθόν..ή καλύτερα κολλημένη με το παρελθόν.

Κρίμα, κάποτε ήμουν fan της Sony, αλλά όπως και να το κάνουμε, η εμφάνιση μιας συσκευής αποτελεί σημαντική παράμετρο επιλογής του. 

Δημοσ.

Ωραία επειδή την πέταξες ... Θα σε ενημερώσω ότι η Xiaomi και άλλοι 4-5 Κινέζοι είναι πιο μπροστά από την Sony η οποία δεν είναι καν πεντάδα ζήτημα να μην είναι ούτε δεκάδα. Πάνε τώρα να σπείρεις κανέναν τραχανά στο οικόπεδο μπεζελ της Sony . :)

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποτε οι πωλησεις, ειναι λογος επιλογης ενος προιοντος.Παρτε ολοι Hyundai  τοτε   και αφηστε BMW,   η Alfa Romeo.Πρεπει ολοι δηλαδη να εχουμε Κινεζικο σκουπιδι στο χερι.Καποιο θελουν ποιοτικο κινητο και  εαν ειναι σπανιο ακομη καλυτερα, θα ξεχωριζουν απο το κοπαδι.Μακαρι η Sony  να εχει κερδη(που αυτο ειναι και το ζητουμενο της) και οχι οι πωλησεις σκουπιδιων με το κιλο.

• Like 3
Δημοσ.

Κύριοι, στα 800 max θα έρθει.

Πιο πολύ εννοούσα ότι προσωπικά θα το επέλεγα σε σχέση με τα υπόλοιπα flagships την εταιριών, ακόμα και σε σχέση με το Iphone.

Τώρα εμένα προσωπικά ως καταναλωτή επειδή δεν έχω ούτε 1000+€ ούτε 800€ με ενδιαφέρουν περισσότερο τα οικονομικότερα κινητά και όχι τα flagships.

Δημοσ.

Ο λογος που βγαίνει πάντα τόσο μίσος σε θέματα της sony ποιος είναι; μήπως όταν ήταν κορυφή παντού δεν είχατε ποτέ τα λεφτά να πάρετε κάτι δικό της; εισασταν αυτοί πού έφεραν την άνοδο των κορεατων κ σήμερα αντίστοιχα των Κινέζων αλλά με μίσος κ ζήλια στην ψυχή για τον καταξιωμένο ποιοτικό κατασκευαστή;

Βρε μπας κ τα γράφετε τα σχόλια την ώρα του μαθήματος κ δεν κοιτάτε στον πίνακα με το πλαστικο doogee κ homtom σας; δεν ειναι σωστό ο άνθρωπος να μορφωθείτε θέλει εκεί όρθιος.

• Like 3
Δημοσ.

Τόσα ξέρεις, τόσα λες.

• Like 1
Δημοσ.
Απο ποτε οι πωλησεις, ειναι λογος επιλογης ενος προιοντος.Παρτε ολοι Hyundai  τοτε   και αφηστε BMW,   η Alfa Romeo.Πρεπει ολοι δηλαδη να εχουμε Κινεζικο σκουπιδι στο χερι.Καποιο θελουν ποιοτικο κινητο και  εαν ειναι σπανιο ακομη καλυτερα, θα ξεχωριζουν απο το κοπαδι.Μακαρι η Sony  να εχει κερδη(που αυτο ειναι και το ζητουμενο της) και οχι οι πωλησεις σκουπιδιων με το κιλο.

Ποιοτικά είναι τα xiaomi αλλά εσύ που να το ξέρεις!

Δημοσ.

Βραβείο για τα μεγαλύτερα bezels του 2017 δεν έδωσαν;

Οχι αλλα εσυ κερδισες βραβειο χαζομαρας.

Σε φαση δεν εχω τι να κραξω απο ενα τοσο καλο τηλεφωνο, αα ας πω για τα bezels που ειναι μεγαλα (αλλα εχουν λογο υπαρξης για τα stereo speakers, σε σχεση με πχ δες τα pixel).

• Like 4
Δημοσ.

Δεν ξερω τι υποννοεις για τα Hyundai αλλα εχω το accent και δεν εχω παραπονο.

Εχει χωρους, χαμηλη καταναλωση, καλη οδηγικη συμπεριφορα, φτηνα σερβις και αλλα που δεν θα πω ολα γιατι παει αλλου το θεμα.

Δημοσ.

Πάντως θα ηταν καλύτερο να μην "κράζουν" μόνο από την εμφάνιση άλλα από την εμπειρία χρήσης που από ότι καταλαβαίνω έχουν ελάχιστη εδώ μέσα. Κάτοχος Z1 εδώ και αρκετά χρόνια και έχω να πω μόνο ότι ακόμα δεν "κολλάει", μπαταρία 3-4 ημερών (stamina) και χαρακτηριστικά που οι Κινέζοι  τα ανακάλυψαν μετά από χρόνια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...