avalonlll Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, έχω το εξης προβλημα στον υπολογιστη Προχθες, τον ειχα αφησει ανοιχτο με κλειστη την οθονη, γυρναω μετα απο 3 ωρες, δεν ειχε σημα καμια απο τις 2 οθονες. Τον κλεινω απο το κουμπι, τον ανοιγω, ολα καλα. Επομενη μερα το πρωι, εκει που εγραφα στο visual studio, ξανα σταματαει να στελνει σημα στην οθονη, νεκρος ο υπολογιστης. παταω caps lock και num lock, ειχαν κολλησει τα λαμπακια του πληκτρολογιου(δεν αναβοσβηναν). Κλεινω τον υπολογιστη, τον ξαναανοιγω, γυρνανε τα ανεμιστηρακια, δεν εχω σημα... Βγαζω τις 2 ραμ, δεν κανει τιποτα. Βαζω μονο τη μια, κενο. Βαζω την αλλη, παλι κενο. Σημερα μου ηρθε η ιδεα να βγαλω την gpu Και να δω τι θα κανει το pc. μετω που την εβγαλα, εκανε κανονικα το "μπιπ" του Post η μητρικη, ωστοσο δεν ειχα που να συνδεσω το καλωδιο της οθονης και δεν ειχα εικονα. δοκιμασα την καρτα γραφικων και στο pci express το δευτερο που εχει, παλι τα ιδια. να σημειωσω οτι, αν πχ αφησω 5 ωρες τον υπολογιστη κλειστο, μετα μου κανει την τιμη να δωσει σημα η οθονη για περιπου 1 λεπτο, ισα ισα μεχρι να φορτωσει την επιφανεια εργασιας δηλαδη. καμια ιδεα του τι παιζει; για μητρικη παω ή για γραφικων; specs:asus m5 a97 r2.0 fx-6300 16gb ram (8+8)gtx 660 oc ( GV-N660OC-2GD )
stelios5 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Όπως τα λες κάρτα γραφικών. Είναι καθαρή η κάρτα γραφικών από σκόνη;;; έχεις να δοκιμάσεις κάποια άλλη κάρτα γραφικών;; Τα ανεμιστηρακια της κάρτας γραφικών δουλεύουν;;
avalonlll Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 δεν ηταν και τοσο πολυ μεχρι να ξεκινησει να μου κανει περιεργα, τωρα την καθαρισα. χωρις αυτο να σημαινει βεβαια οτι ειχε μπλοκαρει ο εξαερισμος, φυσιολογικα πραγματα εννοω. υψηλες θερμοκρασιες δεν ειχα παρατηρησει. δεν εχω να δοκιμασω αλλη, αλλα θα τη δοκιμασω σε κανα μισαωρο σε αλλον υπολογιστη για να δω τη συμπεριφορα της τα ανεμιστηρακια δουλευουν και τα 2 ναι
SaFiS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Τι τροφοδοτικό έχεις?? Είναι κανά επώνυμο ή του κιλού?? Μπορεί να άρχισε να τα παίζει αυτό και λόγω απαιτήσεων της GPU (είναι αρκετά ενεργοβόρα η 660) + του FX, να μην μπορεί να σηκώσει το όλο σύστημα... 1
avalonlll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μοντέλο δεν θυμάμαι, ένα thermaltake 630 watt εχω. Πήρα την κάρτα, την έβαλα στον υπολογιστή ενός φίλου (αυτός κανονικά έχει την GTX 650ΤΙ), έπαιξε κανονικα ο υπολογιστής, έπαιξα και κανένα δεκάλεπτο dark souls III που όσο να ναι είναι βαρύ, δεν έκανε κατι..
cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα το προβλημά σου για τροφοδοτικό μοιάζει, δοκίμασε με ένα άλλο αν έχεις απο φίλο , μάλλον δέν δίνει αρκετή ισχύ για την κάρτα, το έχεις καιρό?.
avalonlll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το έχω 3.5 χρόνια ακριβώς :/ θα έβγαλε πρόβλημα τώρα και δεν θα έβγαζε όταν έπαιζα παιχνίδια;
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το έχω 3.5 χρόνια ακριβώς :/ θα έβγαλε πρόβλημα τώρα και δεν θα έβγαζε όταν έπαιζα παιχνίδια; Συνήθως δεν ρωτάνε τα τροφοδοτικά πότε και που θα βαρέσουν. Δοκίμασε το τροφοδοτικό του φίλου σου. 2
Alexlooker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τι τροφοδοτικό έχεις?? Είναι κανά επώνυμο ή του κιλού?? Μπορεί να άρχισε να τα παίζει αυτό και λόγω απαιτήσεων της GPU (είναι αρκετά ενεργοβόρα η 660) + του FX, να μην μπορεί να σηκώσει το όλο σύστημα... και γω τροφοδοτικο "ψηφιζω"
HotShot84 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Με 10 λεπτα δεν βγαζεις και σιγουρα αποτελεσματα, εκτος και εαν στο δικο σου στο βγαζει στο λεπτο.
FasTaker Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Aν ειχε θεμα η mobo δεν θα περναγε καν το POST εκτοσ απο ορισμενες ειδικες περιπτωσεις αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα του thread. Εφοσον η καρτα παιζει (δεν θελεις να τρεχεις και διαγνωστικο 24ωρα για gpu) η mobo παιζει και η μνημη παιζει τοτε το μονο που μενει ειναι τροφοδοτικο (εκτος και φταει η cpu αλλα τοτε δεν θα περναγε το POST παλι.) ΥΓ¨: Αν πας για λλο τροφοδοτικο προτεινω XFX αλλα μπορεις να δεις και εδω http://www.insomnia.gr/topic/487346-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-desktop%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%82/
avalonlll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Στον υπολογιστή μου βγάζει συνήθως η 1-2 λεπτά μέχρι να φορτώσει την επιφάνεια εργασίας ή άντε κανένα 5λεπτο-7λεπτο με ανοιχτό το chrome μονο.Αναλογως με το ποση ωρα αντεξε την τελευταια φορα που ανοιξε.(Αν και πλεον δεν ξεπερναει το πενταλεπτο για κανενα λογο). Θα προσπαθήσω να βρω άλλο τροφοδοτικο να δοκιμάσω να δω αν δουλεύει
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Οταν το ανοιγεις τωρα , κοιταξες τις θερμοκρασιες cpu και gpu? Λογικα οπως εχουν ειπωθει τα πραγματα κοιταξε τα... Γραφικων σε αλλο pc , μετα τροφοδοτικο και τελος μητρικη.. Απλα αν βαλεις τη καρτα σου καμια ωρα πανω σε αλλο pc αναλογα τι θα κανει, θα ξερεις τι να κανεις κι εσυ μετα...
stelios5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Πριν πας να κάνεις αγορές.... αντάλλαξε την κάρτα γραφικών με του φίλου σου, δοκίμασε σε σένα αν παίζει η άλλη, για μερικές μέρες.
avalonlll Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν ειχα σκοπο να κανω βιαστικες αγορες ευχαριστω πολυ παντως ολους οσους βοηθησατε ελπιζω τα νεα που θα εχω να μην ειναι πολυ χαρμοσυνα :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα