basilis5 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 δεν σε αφηνει να πατησεις πανω σε υπαρχον hotmail account;
Deathy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αυτο ειναι μεσω ιντερνετ? γιατι εχω τετοιο φοιτητικο εγω νομιζα οτι το κατεβαζες στον υπολογιστη.Φτου ρε απ'το ιντερνετ ειναι ρε τι να το κανω τουτο?
vanmour Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 To έστησε κανείς έχοντας ταυτόχρονα υπάρχον office δώρο θείου; Θενκς στον ts.
vgiozo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 νομίζω είδα στους όρους ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επέκταση ήδη υπάρχουσας άδειας, αν είναι αυτό που ρωτάς.
Deathy Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αντε ρε και τοσο καιρο νομιζα οτι παιζει μονο απο browser.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αυτο ειναι μεσω ιντερνετ? γιατι εχω τετοιο φοιτητικο εγω νομιζα οτι το κατεβαζες στον υπολογιστη.Φτου ρε απ'το ιντερνετ ειναι ρε τι να το κανω τουτο? Αντε ρε και τοσο καιρο νομιζα οτι παιζει μονο απο browser. Ποσο καιρο ακριβως; Σαν 4 ωρες μου φαινεται απο τα 2 παραπανω που εγραψες, εκτος αν δεν καταλαβα καλα αυτα που εγραψες. 2
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 ολα τελεια!! εχει και 1tb στο onedrive. το κινητο ειναι μονο για ενεργοποιηση δεν το αποθηκευει.
Philippe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Κατάφερε να το πάρει κανείς που είχε ενεργή την συνδρομή του personal από την περυσινή προσφορά;
mertaghon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 To έστησε κανείς έχοντας ταυτόχρονα υπάρχον office δώρο θείου; Θενκς στον ts. αδερφε ειχα 2013 θειου εβαλα 365 απο το university μου, οχι αυτου του θρεντ, ολα καλα! 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Εδω και μιση περιπου ωρα μεγαλο κομματι της microsoft ειναι down σε παγκοσμια κλιμακα! Δοκιμαστε να μπειτε στο microsoft email σας (hotmail, outlook, live) xboxlive κλπ. Μοναδικη εμπειρια! 1
enterhere Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Για τα πανηγύρια. Μόλις μπόρεσα να μπω στο e mail μου!
k_antoni Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Η μια άδεια είναι για κάθε υπολογιστή ξεχωριστά ή λογαριασμό χρήστη; Αν θέλω πχ να το εγκαταστήσω σε 3 υπολογιστές (2 σταθερούς, 1 φορητό), θέλω 3 άδειες χρήσης ή μια για κάθε λογαριασμό χρήστη που έχω στον υπολογιστή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις