Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά την κακία που βγάζεις ούτε κ τον λόγο καλή σου συνέχεια 

είναι παράνομο πλέον να χρησιμοποιεί ο υπάλληλος το δικό του μέσο

πρέπει ο εργοδότης να παρέχει το μέσο στον υπάλληλο.

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά την κακία που βγάζεις ούτε κ τον λόγο καλή σου συνέχεια 

Με πρόλαβε ο συμφορουμίτης (johnieXoX) αμέσως μετά το δικό σου μήνυμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

Με πρόλαβε ο συμφορουμίτης (johnieXoX) αμέσως μετά το δικό σου μήνυμα.

Πραγματικά δεν το γνώριζα αυτό!

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε

Πραγματικά δεν το γνώριζα αυτό!

Με τον νεο νομο θα πρεπει να ειναι εταιρικο το οχημα..

Συν οτι πρεπει να του παρεχει εαν χρειαστει Κρανος-αδιαβροχο κτλ..

Απο τα πιο σωστα πραγματα που εχουν ψηφιστει ποτε...

Θυμαμαι φιλο μου που δουλευε delivery και οταν τρακαρε, το αφεντικο του ουτε πηγε να τον δει πως ειναι.

Εργατικο ατυχημα δεν επαιζε γιατι τον ειχε ανασφαλιστο...

Μαλιστα θυμαμαι που το μονο που το ενοιαζε εαν επαθε ζημια το κουτι της πιτσαριας ...

Εστειλε  να το παρουν απο την μαντρα που ειχαν παει το σμπαριαλιασμενο παπι κιολας.

• Like 2
  • Sad 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, johnieXoX είπε

είναι παράνομο πλέον να χρησιμοποιεί ο υπάλληλος το δικό του μέσο

πρέπει ο εργοδότης να παρέχει το μέσο στον υπάλληλο.

Συγγνώμη, επειδή βλέπω τη λέξη "παράνομο" στην πρόταση, θα ήθελα να ζητήσω ποιος νόμος είναι αυτός. Ή μια βοήθεια που να το ψάξω.

Είναι στο εργασιακό δίκαιο; Στο εμπορικό;

Θα το ψάξω και εγώ, αν όμως γνωρίζετε θα ήθελα να μου πείτε.

2 ώρες πριν, k_w_t είπε

Με τον νεο νομο θα πρεπει να ειναι εταιρικο το οχημα..

Συν οτι πρεπει να του παρεχει εαν χρειαστει Κρανος-αδιαβροχο κτλ..

Απο τα πιο σωστα πραγματα που εχουν ψηφιστει ποτε...

Θυμαμαι φιλο μου που δουλευε delivery και οταν τρακαρε, το αφεντικο του ουτε πηγε να τον δει πως ειναι.

Εργατικο ατυχημα δεν επαιζε γιατι τον ειχε ανασφαλιστο...

Μαλιστα θυμαμαι που το μονο που το ενοιαζε εαν επαθε ζημια το κουτι της πιτσαριας ...

Εστειλε  να το παρουν απο την μαντρα που ειχαν παει το σμπαριαλιασμενο παπι κιολας.

Δε γνωρίζω τι και πως αλλά μου αρέσει να μαθαίνω διάφορα. Σε τι αναφερόμαστε όταν λέμε "Απο τα πιο σωστα πραγματα που εχουν ψηφιστει ποτε..."

Σε κάποιες δουλειές, ναι, σωστά, ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος και παρέχει ρουχισμό και "μέτρα" ασφαλείας στον εργαζόμενο.

"Εργατικο ατυχημα δεν επαιζε γιατι τον ειχε ανασφαλιστο..." Άστα να πάνε .... Ού μπλέξεις. Τρέχε στα δικαστήρια να βρεις άκρη και πότε.

"Μαλιστα θυμαμαι που το μονο που το ενοιαζε εαν επαθε ζημια το κουτι της πιτσαριας ..." Να σου πει "πλήρωσέ μου και τις πίτσες, πλήρωσε και το κουτί και όλα" Τι; θες και αναρρωτική; Κοίταξε να σε δω αύριο γιατί απολύεσαι. 

Αχ .... τι να πούμε

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.cna.gr/greece/allazei-o-nomos-gia-ta-delivery-ypochreosi-t/

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/237561/egkyklios-gia-courrier-kai-delivery-me-efthyni-tou-ergodoti-i-syntirisi-tou-dikyklou

1 ώρα πριν, -^fallen είπε

Συγγνώμη, επειδή βλέπω τη λέξη "παράνομο" στην πρόταση, θα ήθελα να ζητήσω ποιος νόμος είναι αυτός. Ή μια βοήθεια που να το ψάξω.

Είναι στο εργασιακό δίκαιο; Στο εμπορικό;

Θα το ψάξω και εγώ, αν όμως γνωρίζετε θα ήθελα να μου πείτε.

Δε γνωρίζω τι και πως αλλά μου αρέσει να μαθαίνω διάφορα. Σε τι αναφερόμαστε όταν λέμε "Απο τα πιο σωστα πραγματα που εχουν ψηφιστει ποτε..."

Σε κάποιες δουλειές, ναι, σωστά, ο εργοδότης είναι υποχρεωμένος και παρέχει ρουχισμό και "μέτρα" ασφαλείας στον εργαζόμενο.

"Εργατικο ατυχημα δεν επαιζε γιατι τον ειχε ανασφαλιστο..." Άστα να πάνε .... Ού μπλέξεις. Τρέχε στα δικαστήρια να βρεις άκρη και πότε.

"Μαλιστα θυμαμαι που το μονο που το ενοιαζε εαν επαθε ζημια το κουτι της πιτσαριας ..." Να σου πει "πλήρωσέ μου και τις πίτσες, πλήρωσε και το κουτί και όλα" Τι; θες και αναρρωτική; Κολιταξε να σε δω αύριο γιατί απολύεσαι. 

Αχ .... τι να πούμε

To συμβαν που εγραψα ειχε συμβει το 2007....

Τοτε κανενας deliveras δεν ειχε ενσημα....

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να εργαστεί ως πωλητής ή και υπάλληλος αποθήκης στην περιοχή αεροδρομίου, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου. 

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη στην αρχή της Δαγκλή (χαμηλά, στο αριστερό χέρι) σε τζαμαρία είχε χαρτί "ζητείται διανομέας". Το είδα βιαστικά αλλά αν δεν κάνω λάθος εκεί είναι υποκατάστημα της speedex...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Woo coffee και focaccino στο Ν. Ηρακλειο ζητάνε ντελιβερι.

Επεξ/σία από Thulogur
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ats Ν.Ηράκλειο, ζητείται υπάλληλος ( ηλεκτρονικός)

Cyclon gas station Λ. Λαυρίου 33 Παιανία ζητείται υπάλληλος

Δημοσ.
Στις 28/5/2019 στις 8:39 ΜΜ, Salonikios123 είπε

Καποιος για εργασια εχει να με βρει;

Θεσσαλονικη μενω. 26 ειμαι.

Ανοιξε το GPS  :lol:

• 1 μήνα μετά...
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά έχω ανάγκη για δουλειά. Έχω πτυχιο τριτοβάθμιας 2 ξένες γλώσσες και ecdl. Εχω ανάγκη από δουλειά αν ξέρετε τίποτα για σίγουρη πρόσληψη και άμεση όπου και αν είναι αυτό πάω.

Στείλτε μου ένα μήνυμα. Ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...