Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

διοτι ειναι σαν τη παλια μου δουλεια.τους υποσχεται δηθεν μια σταθερη θεση διχως να γνωριζουν οι καημενοι εργαζομενοι πως απλα καλυπτουν αδειες αλλονων και υστερα θα παρουν ποδι...αναγκαιο κακο θα μπορουσε να το πει καποιος

Μα αναφέρει σαφώς τα χρονικά διαστήματα για τα οποία θα γίνουν όποιες προσλήψεις, δεν τίθεται θέμα όπως αυτό που σου 'τυχε...

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, theoritikos είπε

Off topic έλεος με τα λογοπαίγνια στα ονοματα που δινουν στα φαγάδικα.. 

Το καλυτερο που εχω δει ειναι μια ταβερνα "το κρεας" :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΤΟΜΟ ζητείται για υποδοχή σε γυμναστήριο στην Ν. Ερυθραία, αποστολή βιογραφικών στο e-mail: [email protected] 

ΑΤΟΜΟ με εμπειρία, για εργασία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, περιοχή Καλλιθέα, 6985/123362 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Καλησπερα, 

στην εταιρεία τεχνικης υποστήριξης ΙΤ που δουλευω ψαχνουμε τεχνικό, hardware - software - δικτυα. Απαραίτητο το δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει πμ .... 

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 'Nook' στο Ίλιον ζητάει κοπέλες για τη θέση του service.

Κομμωτήριο στην Κυψέλη (Οδός Κυψέλης 72, όπως ανεβαίνουμε λίγο πιο πάνω απ'την Ευβοίας, Colore Hair) ζητάει προσωπικό.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καποιος για εργασια εχει να με βρει;

Θεσσαλονικη μενω. 26 ειμαι.

Δημοσ.

Επειδή είμαι κι εγώ σε παρόμοια φάση για αρχή θα σου πρότεινα να μπεις σε όλες τις σελίδες στο internet με αγγελίες για δουλειά. Το χεις ψάξει καθόλου? 

Δημοσ.

Όσοι ψάχνετε στο κομάτι της πληροφορικής-ΙΤ( και δεν το έχετε κάνει ήδη) μπείτε κλασσικά στο linkedin. Έχει πολλές θέσεις εργασίες(κάθε μέρα 2,3 προτεινόμενες μου έρχονται εμένα.). Επίσης όπως έχουμε ξαναπεί glassdoor, indeed etc.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmts είπε

Όσοι ψάχνετε στο κομάτι της πληροφορικής-ΙΤ( και δεν το έχετε κάνει ήδη) μπείτε κλασσικά στο linkedin. Έχει πολλές θέσεις εργασίες(κάθε μέρα 2,3 προτεινόμενες μου έρχονται εμένα.). Επίσης όπως έχουμε ξαναπεί glassdoor, indeed etc.

Κανένα tip για αναζήτηση εργασίας σε αποθήκες? 😂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...