Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητειται κοπελα στην καφετερια 'C'est la Vie' στα Ανω Πατησια (απεναντι απ'την Αγ.Βαρβαρα).

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα guys,

'Οποιος μιλάει Γερμανικά και ψάχνει δουλειά έχει ανοίξει θέση στην Teleperformance για support σε τηλεπικοινωνιακή εταιρεία του εξωτερικού. 'Οποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει το βιογραφικό του και το προωθώ.

• Moderators
Δημοσ.

Zoυριδακης, οδος Μητροπολεως ζητα πωλητρια με γνωση αγγλικων. Ειναι καταστημα με τσαντες κλπ.

Δημοσ.

50 χλμ την ημερα κανει ενα μου παιδι για 6ωρο και 420 ευρω !!! 80 ευρω τον μηνα καυσιμα

Μια φορα που πηγα εγω εκει με ΜΜΜ εκανα 3+ ωρες πηγαινε ελα .

3 συγκοινωνιες καθε φορα .

Πες του κα κάνουμε παρέα στου βοδιού το κέρατο δουλεύω και γω ???? πέρα απο την πλάκα βγάζω 480-550 το μήνα και τα μισά πάνε αναγκαστικά στο ταξί ,είμαι δύσκολα όταν είσαι μακρυά.

Δημοσ.

Για δείτε λίγο εδώ παιδιά:

www.careernet.gr/aggelia/6623/systems-engineer

Για linuxαδες μου φαίνεται καλό.

Provide technical support on phone, email and on-site operational and customer reported issues

Τώρα αυτό πως εμπίπτει στις αρμοδιότητες ενός systems engineer μόνο αυτοί το ξέρουν. Αυτό το πράγμα στην Ελλάδα που ο Sysadmin πρέπει να κάνει τα πάντα όλα μέχρι και customer support, πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα αυτό πως εμπίπτει στις αρμοδιότητες ενός systems engineer μόνο αυτοί το ξέρουν. Αυτό το πράγμα στην Ελλάδα που ο Sysadmin πρέπει να κάνει τα πάντα όλα μέχρι και customer support, πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.

Δεν διαφωνω οτι στην Ελλαδα ο System Engineer φτιαχνει ΚΑΙ τους καφεδες. Αλλα αν ειναι καλοπληρωμενη δουλεια το κανεις και το esspresaki (βαρυγκομωντας εννοειται).

Tip: Δεν την εβαλα τυχαια την αγγελια. ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καινούργιο, μεγάλο, κυριλέ "τυροπιτάδικο"(που δεν μου 'ρχεται τώρα τ' όνομά του) με πολίτικες πίτες, ζητάει κοπέλες με σχετική εμπειρία.

Βρίσκεται στον σταθμό του μετρό Αγ. Αντώνιος στο Περιστέρι(Αθήνα), Αγίου Παύλου κ' Κύπρου(γωνία).

Edit: "Phyllo Delicato" λέγεται το μαγαζί.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χτεσινή φωτογραφία από το Πικέρμι για τυχόν ενδιαφερόμενο.

IMG_1221.jpg

Αν και εδώ είναι τεχνολογικό φόρουμ μπορεί κάποιος λόγω αναδουλειάς να βολεύεται

και με κάτι άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...