Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση αυτό που λες. το ίδιο περνούσα 4 χρόνια ως φοιτήτρια [διαδρομή Ίλιον-Ζωγράφου, 3+ ώρες πήγαιν'έλα] και μετά πάλι κάμποσες ώρες στους δρόμους για δουλειές.

Αλλά μην βγαίνουμε off-topic.

Όποιος θέλει να δουλέψει θα δουλέψει. Ακόμα και έτσι στην αρχή.

• Like 1
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όταν κάποιος έχει ανάγκη να δουλέψει, δεν κοιτάει πόσο μακριά είναι απ'το σπίτι του.

Οκ ναι, είναι δύσκολα με συγκοινωνία το πήγαιν'έλα, αλλά μετά από λίγο καιρό στην δουλειά μπορεί να νοικιάσει σπίτι πιο κοντά [ή να μαζέψει χρήματα για αγορά αυτοκινήτου/μηχανής].

ναι με μισθο πεινας...

• Like 2
Δημοσ.

Τα έχουμε ξανασυζητήσει αυτά σε άπειρα θέματα :/ αλλού έχει μισθούς πείνας αλλού λίγο καλύτερους κλπ, είναι και θέμα τύχης, είναι διάφοροι παράγοντες. Αλλά είναι πολύ σημαντικό και για πόσο είναι διατεθημένος να δουλέψει ο καθένας μας και πόσο κοστολογεί τον εαυτό του.

Εμείς εδώ ποστάρουμε διάφορες δουλειές και είναι στο χέρι του καθενός αν γουστάρει να πάει ή όχι.

Η κατάσταση κατά 90%+ είναι σκατά, το ξέρουμε...

• Like 5
  • Moderators
Δημοσ.

ναι με μισθο πεινας...

Συγγνώμη αλλα δεν ειδα να αναφέρεται σε κάποια απο τις εδω ποσταρισμενες θεσης καποιος μισθος.

Ενα αυτο. Επισης εχουμε νελη του φορουμ τοσο απο την Αλεξανδρουπολη οσο απο τα Πατήσια και τη Νέα Ερυθραια.

Θελω να πω, το "κοντα" ειναι σχετικο.

• Like 6
Δημοσ.

εν τω μεταξυ τα περισσοτερα ειναι στου διαολου τη μανα :P

αμα δεν εχεις δικο σου αμαξι δε...

Και αυτό τι σημαίνει; Οτι δεν θα πρέπει να βγάλει αγγελία για εργαζόμενους η εταιρεία; Μπορεί να υπάρχει κάποιος που μένει προς εκείνες τις περιοχές. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι εν λόγω θέσεις κοιτάς για άλλες.

Επίσης αν χρησιμοποιήσεις δικό σου αμάξι λάβε υπόψη οτι παίζει να έχεις περισσότερα έξοδα εναντι της συγκοινωνίας. Πρόσφατα ο ξάδερφός μου σταμάτησε να παίρνει αμάξι και χρησιμοποιεί τρεις διαφορετικές συγκοινωνίες για να πάει στην δουλειά γιατί πλήρωνε αρκετή βενζίνη.

• Like 1
Δημοσ.

Το καταστημα enzo ψαχνει πωλητρια στην Νεα Ερυθραια,Ελυθεριου Βενιζελου 94.Επισης,υπαλληλο καταστηματος λιγο πιο διπλα σε καταστημα Nova

Δημοσ.

Kafeina, ζηταει υπαλληλο με ή χωρις προυπηρεσια. (οχι διανομεας)

Πολυ ωραιος χωρος, δουλευει η αδερφη της κοπελας μου εκει.

Αν θελετε παραπανω πληροφοριες, στειλτε μου μηνυμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχουν τα sites ευρεσης...εχει ενα σωρο εργαλεια. Παντως αν και εχω full time εργασια αν δεν ειχα πολλες υπερωριες και standby (it support) θα εκανα και δευτερη εργασια και μαλιστα βοηθος ψυκτικου πλεον εχουν δουλεια ολο το χρονο και αν εισαι καλος δεν σταματαει το τηλεφωνο ... γενικα αν εχεις skills δεν μενεις απο εργασια. Επισκευες πλακετων ... οι καλοι τεχνικοι ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΙ !  ...Η πληροφορικη εχει 0 ανεργια αρκει να μην εισαι πληροφορικαριος...αλλα πληροφορικος.... Προσφατα ενας φιλος ανοιξε εταιρια απολυμανσεων αφου ενημερωθηκε πληρως εκανε και 1 ταξιδακι και πηρε τελευταιας τεχνολογιας εξοπλισμο  νεφελοποιητες κτλ στολη-φιλτρα ... μεσα σε 12 μηννες μονο και μονο απο το ποσο επαγγελματιας φαινεται αλλα και ειναι ...δεν σταματαει ουτε τα σκ ! Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι με πτυχια χωρις να γνωριζουν ή να εχουν καποιες ιδιαιτερες δεξιοτητες (πχ τα ξαδερφια μου με μαστερ και καθονται ανεργοι παρα το οτι ψαχνουν ) Επισης πολυ καλους μισθους εχει στα νησια σε διαφορα ποστα . Ειναι καλη λυση .Οι απαιτησεις εχουν ανεβει παντου και τα τυπικα προσοντα θεωρουνται μη αρκετα πλεον απο πολλους εργοδοτες.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχουν τα sites ευρεσης...εχει ενα σωρο εργαλεια.

Και ένα σωρό αγγελίες που δεν ανεβαίνουν σ'αυτά τα site που λες και τις πετυχαίνουμε στο δρόμο, έξω από μαγαζιά. Γι'αυτό το άνοιξα αυτό το θρεντ, όχι για να καταργήσουμε την χρυσή ευκαιρία.

• Like 12
Δημοσ.

Και ένα σωρό αγγελίες που δεν ανεβαίνουν σ'αυτά τα site που λες και τις πετυχαίνουμε στο δρόμο, έξω από μαγαζιά. Γι'αυτό το άνοιξα αυτό το θρεντ, όχι για να καταργήσουμε την χρυσή ευκαιρία.

ακριβως, χιλιαδες μαγαζια εκει εξω βαζουν απλα μια ταμπελα στην πορτα τους ωστε να μη μπλεκουν με πλατφόρμες και χιλιαδες ακυρα βιογραφικα που στελνει ο καθε πικραμένος χωρις να πληροι τις τυπικες προδιαγραφες της θέσης...

παρεπιμπτόντως η Hellasdirect ζητάει client service συμφωνα με ανακοινωση της στο fb

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...