Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγα μην αναγκαζεται να δουλευει ο αλλος τσαμπε μη τρελαθουμε κιολας

Η εξαμηνη πρακτικη σε καποια ιδιωτικα ιεκ τσαμπε ειναι. Μην πω οτι σκας και 200 ευρα για να σε παρουν ..
  • Like 3
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η εξαμηνη πρακτικη σε καποια ιδιωτικα ιεκ τσαμπε ειναι. Μην πω οτι σκας και 200 ευρα για να σε παρουν ..

αουτς!! αυτο πονεσε.

ιεκ μεγαααλη απατη

Δημοσ.

Και για να μην μπαίνεις στην ενδεχόμενη φασαρία να κυνηγήσεις τα δεδουλευμένα, κάνε το απο την αρχή τσαμπέ! Αυτά είναι, εθελοντισμός... :blink:

Και για να μην παρεξηγηθώ, ειρωνικά το λεω. (μα έλεος, είναι και hint τρομάρα μου) :mad:

33524740.jpg

Μάλλον είσαι τόσο αφελής που δεν έχεις υπόψη σου τι συμβαίνει εκεί έξω. Αυτό φαίνεται και από την άγνοιά σου ότι κόσμος δουλεύει ΕΠΙΣΗΜΑ τζάμπα με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του κράτους. Δες ΚΙΕΚ και πρακτικές. Ή δημόσιος υπάλληλος της χιλιαρούμπας είσαι ή φοιτητής γιατί από ότι φαίνεται είσαι εντελώς άσχετος. Παρεπιπτόντως η τσάμπα εργασία δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο, ξεκίνησε από το UK, αυτή την υπεργαμάτη νεοφιλελέδικη χώρα, και βαπτίστηκε "εθελοντισμός" και συνήθως αφορά αυτούς με 0 προυπηρεσία. Αυτά για τη δόση ειρωνίας στο σχόλιό σου. Μου τη δίνουν οι άσχετοι που είναι και είρωνες από πάνω, κ πάντα απαντώ επιθετικά.

Δημοσ.

Δε μπορείς να λες/προτείνεις/συμβουλεύεις (σ)τον άλλον όμως να πάει δοκιμαστικά και εθελοντικά ένα μήνα για δουλειά, λες και έχει βρει το προσωρινό λεφτόδεντρο μέχρι να αρχίσουν να τον πληρώνουν.

Για να το κάνει κάποιος αυτό, σημαίνει ότι έχει βοήθεια από κάπου, οπότε καλύτερα να εκμεταλλευτεί το χρόνο του πιο σωστά και όχι για να κάνει τον άλλον μάγκα.

Anyway, είμαστε εκτός θέματος.

• Like 3
Δημοσ.

33524740.jpg

Μάλλον είσαι τόσο αφελής που δεν έχεις υπόψη σου τι συμβαίνει εκεί έξω. Αυτό φαίνεται και από την άγνοιά σου ότι κόσμος δουλεύει ΕΠΙΣΗΜΑ τζάμπα με τις ΕΥΛΟΓΙΕΣ του κράτους. Δες ΚΙΕΚ και πρακτικές. Ή δημόσιος υπάλληλος της χιλιαρούμπας είσαι ή φοιτητής γιατί από ότι φαίνεται είσαι εντελώς άσχετος. Παρεπιπτόντως η τσάμπα εργασία δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο, ξεκίνησε από το UK, αυτή την υπεργαμάτη νεοφιλελέδικη χώρα, και βαπτίστηκε "εθελοντισμός" και συνήθως αφορά αυτούς με 0 προυπηρεσία. Αυτά για τη δόση ειρωνίας στο σχόλιό σου. Μου τη δίνουν οι άσχετοι που είναι και είρωνες από πάνω, κ πάντα απαντώ επιθετικά.

Το προτείνεις και σπάζεσαι κιόλας;;; :o

Ξέρω πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω μου, ουτοπικό με λέει ο κύκλος μου όταν εξηγώ το πως ονειρεύομαι τον κόσμο.

Είναι δυνατόν να ασπάζεσαι την εθελοντική εργασία χωρίς αυτή να είναι κοινοφελή;

Υ.Γ. Το ειρωνικό ύφος στόχευε στο να σε προκαλέσω να διευκρινήσεις αν το εννοούσες ή το 'γραψες ειρωνικά.

Υ.Γ.2 Δεν είμαι ούτε δημόσιος υπάλληλος ούτε φοιτητής, άνθρωπος απο άλλο πλανήτη είμαι. :mrgreen:

Δημοσ.

Ένα μήνα ανασφάλιστος δεν θα έχει πρόβλημα και ο εργοδότης σε περίπτωση ελέγχου; Καλύπτεται κάπως ή πληρώνει το δεκαχίλιαρο;

μην ανησυχείς, τους βάζουν να υπογράψουν "συνεργασία ενός μήνα" οτι δουλεύουν με μπλοκάκι οπότε πληρώνονται βάσει αποτελεσμάτων και οτι προσέρχονται και αποχωρούν από το χώρο εργασίας οπότε θέλουν αυτοί. Το έχω δει και αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

Ένα μήνα ανασφάλιστος δεν θα έχει πρόβλημα και ο εργοδότης σε περίπτωση ελέγχου; Καλύπτεται κάπως ή πληρώνει το δεκαχίλιαρο;

Φυσικά και καλύπτεται. Εκτός κι αν είναι χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος που με το που ανοίξει η πόρτα είσαι εκτεθειμένος. Στα γραφεία την κάνεις με ελαφρά αν σκάσει επιθεώρηση και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Καταρχάς ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ πέφτει σύρμα πότε έρχονται. Υπάρχουν και πολυεθνικές που χρησιμοποιούν ανασφάλιστο προσωπικό όχι δοκιμαστικά άλλα σαν εποχιακούς. Και πολύ γνωστές μάλιστα που ούτε σου περνάει από το μυαλό ότι έχουν τέτοιες μεθόδους. Πχ. Σουηδική Εταιρία με είδη σπιτιού.

• Like 3
Δημοσ.

Φυσικά και καλύπτεται. Εκτός κι αν είναι χώρος υγειονομικού ενδιαφέροντος που με το που ανοίξει η πόρτα είσαι εκτεθειμένος. Στα γραφεία την κάνεις με ελαφρά αν σκάσει επιθεώρηση και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Καταρχάς ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ πέφτει σύρμα πότε έρχονται. Υπάρχουν και πολυεθνικές που χρησιμοποιούν ανασφάλιστο προσωπικό όχι δοκιμαστικά άλλα σαν εποχιακούς. Και πολύ γνωστές μάλιστα που ούτε σου περνάει από το μυαλό ότι έχουν τέτοιες μεθόδους. Πχ. Σουηδική Εταιρία με είδη σπιτιού.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το φανταζόμουν όχι...:)

Δημοσ.

Χαιρετιζω το εγχειρημα και θα βαζω και εγω τον οβολό μου οποτε μπορώ.

Καταστημα παπουτσιων γυναικείων στο Μαρούσι (Βασ. Σοφίας 68) ζητά εμπειρη πωλήτρια (δεν ξερω κατι παραπανω το ειδα απεξω περνώντας).

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τι έγινε, δεν κυκλοφορεί κανείς;

Σοβαρά τώρα, κι εγώ δεν κυκλοφορώ παρά ελάχιστα, κι έτσι δε δίνω στον εαυτό μου τη δυνατότητα να πετύχω αφίσες σε μαγαζιά.

Επί του θέματος, μιας και πέρασα από τη Φραντζή στο Νέο Κόσμο, έχει ανοίξει ένα γυράδικο, το «Φραντζή», και απ' έξω έλεγε ότι ζητούνται κοπέλες.

Είναι στην Αμβροσίου Φραντζή 8, ένα μαγαζί πριν τη γωνία με Καλλιρρόης, απέναντι απ' το Σταυρό του Νότου και λίγα μέτρα πιο κάτω.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

O Μοσχουτης (ή Fratteli Petridi) στην Ερμου (αρχες Ερμου), ζητα πωλητες/πωλητριες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...