Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, rhtoras είπε

Παιδιά έχω ανάγκη για δουλειά. Έχω πτυχιο τριτοβάθμιας 2 ξένες γλώσσες και ecdl. Εχω ανάγκη από δουλειά αν ξέρετε τίποτα για σίγουρη πρόσληψη και άμεση όπου και αν είναι αυτό πάω.

Στείλτε μου ένα μήνυμα. Ευχαριστώ...

αρχισε να ψαχνεις εκτος ελλαδος

• Like 2
  • Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Lumini είπε

αρχισε να ψαχνεις εκτος ελλαδος

Δυστυχώς φίλε υπάρχουν λόγοι που δε με αφήνουν να φύγω από την Ελλάδα. Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει τίποτα εδώ. Αν δε βρεθεί κάτι ίσως αναγκαστώ να φύγω αλλά θέλω να εξαντλήσω τις πιθανότητές μου.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/5/2020 στις 10:37 ΜΜ, navigator0 είπε

Σήμερα στην Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι. 

IMG_20200525_191009.jpg

Αφού ζητάει γυναίκα δεν είναι σεξιστικό, ε;

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 12/01/2021 at 23:01, Gatoskylo8 said:

Αφού ζητάει γυναίκα δεν είναι σεξιστικό, ε;

Και βεβαια ειναι. Οπως και οταν φροντιστηρια ζητανε καθηγητρια κλπ. Αλλα αν το αναλυσουμε εδω τοτε θα χαθει ο λογος που ανοιξα αυτο το τοπικ. 

Κατι που ειδα πριν λιγο:

IMG_20210125_093235.jpg.dbf96a05bdf4ccbba4f52a0aa3005754.jpg

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπαρχει θεση για κοπελα μεσω προγραμματος ΟΑΕΔ σε γραμματειακη υποστηριξη 

Απαραιτητα αριστα Αγγλικα και office 

(περιοχη Νοτίων Προαστιων)

1.jpg.6426d70e0ae75e8c4e107c51624b850d.jpg

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι 19 χρονών και φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στην φιλοσοφική... Θέλω όμως να βρω δουλειά , δεν έχω οικονομικό πρόβλημα αλλά δεν θέλω να ζητάω από τους γονείς μου, θέλω να ξοδεύω τα δικά μου χρήματα! Βέβαια δεν έχω καμία προϋπηρεσία, οπότε δεν ξέρω τι δουλειά να βρω... Τι μπορώ να βρω σαν φοιτήτρια?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Nipenthes είπε

Παιδιά μπορείτε να με βοηθήσετε; Είμαι 19 χρονών και φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στην φιλοσοφική... Θέλω όμως να βρω δουλειά , δεν έχω οικονομικό πρόβλημα αλλά δεν θέλω να ζητάω από τους γονείς μου, θέλω να ξοδεύω τα δικά μου χρήματα! Βέβαια δεν έχω καμία προϋπηρεσία, οπότε δεν ξέρω τι δουλειά να βρω... Τι μπορώ να βρω σαν φοιτήτρια?

να βοηθάς παιδάκια στη μελέτη και σιγά σιγά ιδιαίτερα. Αν δεν έχεις οικονομικό θέμα γιατί να πεθάνεις με σχολή και δουλειά και να φτασεις να χρωστας μαθηματα επειδη δεν προλαβαινεις να διαβασεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Nipenthes είπε

στον κλαδο σου ο ανταγωνισμός ειναι τεραστιος και σχεδον ολοι εχουν μεγαλους βαθμους πτυχιου και τελειωνουν στη ωρα τους. μην ψαξεις ακόμα για δουλεια αφου δεν υπάρχει ανάγκη, για το χαρτζηλίκι σου βρες 2-3 παιδια να τους κάνεις ιδιαίτερα ωστε να αποκτήσεις και μια εμπειρία. αλλιως δουλεια βρισκεις σαν πωλήτρια, σε καφετερειες, σε σουβλατζιδικα κλπ. Αξιζει ομως να μεινεις πίσω με τη σχολή για την ανεξαρτησία σου? τουλαχιστον κανε υπομονη τα πρωτα 1-2 χρόνια μεχρι να βαλεις ενα ρυθμό στο διαβασμα και να δεις αν σε παίρνει για κανονική εργασία. και στα λεω αυτα επειδη δουλευω απο τα 18 μου αλλά για λόγους αναγκης, και εμεινα πισω. αν δεν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στο σπίτι δε θα επελεγα fulltime εργασια

Επεξ/σία από velociraptoras

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...