livadaki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Έχω παραγγείλει ένα Samsung galaxy watch 3 41mm με σκοπό να χρησιμοποιώ το Samsung pay σε συνδυασμό με την curve μέσω nfc. Το κινητό μου δεν είναι Samsung. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) μου ηρθε χθες η νεα μου καρτα curve. πως μπορω να δω αν εχει ελληνικο bin? Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από spy_vlsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 23/6/2021 στις 12:25 ΜΜ, livadaki είπε Υπάρχει τρόπος να δουλέψει; Απο οσο ξερω πρεπει να περαστει μεσω samsung pay κινητου, και δεν ξερω αν μπορεις να το εγκαταστησεις σε non samsung κινητο Δοκιμασε με διαφορα apks *Βασικα δεν ξερω αν μπορεις καν να περασεις το samsung pay στο smartwatch Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kovas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Πως μπορούμε να δούμε αν το bin είναι ελληνικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasBoss Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Καλησπερα Η φυσικη καρτα λειτουργει ανεπαφα ΑΜΕΣΑ ή απαιτειται να κανω καποια ενεργεια πρωτα?? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, VasBoss είπε Καλησπερα Η φυσικη καρτα λειτουργει ανεπαφα ΑΜΕΣΑ ή απαιτειται να κανω καποια ενεργεια πρωτα?? Ευχαριστω Μια πληρωμή σε POS με chip and pin η μια ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forisp2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Στις 30/7/2021 στις 7:56 ΠΜ, kovas είπε Πως μπορούμε να δούμε αν το bin είναι ελληνικό; https://binlist.net/ Βάζεις τα πρώτα 8 ψηφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasBoss Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, asdfnikos είπε Μια πληρωμή σε POS με chip and pin η μια ερώτηση υπολοίπου σε ΑΤΜ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Καλησπέρα. Χρειάζεται να περάσω κάπου για πρώτη φορά την κάρτα και ψάχνω μετά από καιρό τον αριθμό της. Που στο καλό τον κρυψανε στο app μαζί με την ημερομηνία λήξης? Μόνο το pin μπορώ να δω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Greektrooper είπε Καλησπέρα. Χρειάζεται να περάσω κάπου για πρώτη φορά την κάρτα και ψάχνω μετά από καιρό τον αριθμό της. Που στο καλό τον κρυψανε στο app μαζί με την ημερομηνία λήξης? Μόνο το pin μπορώ να δω..... View Card Details Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, vagstef είπε View Card Details Μόνο το pin βλέπω......🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, vagstef είπε View Card Details 13 λεπτά πριν, Greektrooper είπε Μόνο το pin βλέπω......🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Greektrooper είπε Μόνο το pin βλέπω......🤔 Για δες μήπως έχεις κανένα update. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το αν έχεις της public έκδοση ή την beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Χμμ..... μπορεί, μόνο έτσι εξηγείται. Έχω την 2.75.2 από 29/7. Ευχαριστώ πολύ πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greektrooper Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Στις 1/8/2021 στις 2:41 ΜΜ, vagstef είπε Για δες μήπως έχεις κανένα update. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το αν έχεις της public έκδοση ή την beta Στις 1/8/2021 στις 3:01 ΜΜ, Greektrooper είπε Χμμ..... μπορεί, μόνο έτσι εξηγείται. Έχω την 2.75.2 από 29/7. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα. Το θέμα ήταν στο VPN και το Block This. Το έβαλα σε white list και όλα Οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα