hotcarver1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, georgerov είπε Καλύτερα να μιλήσεις με το support μήπως σου κλείδωσε επειδή την πέρασες σε πολλές συσκευές σε μικρό χρονικό διάστημα. Άλλαξα και virtual. Πάλι τίποτα. Μου ήρθε χθες η φυσική ,και την πέρασε κανονικά με nfc. Αλλά λόγω του ότι την απενεργοποισε η curve λόγω λάθους όνοματος δεν μπορώ να τη χρησιμοποιήσω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Μίλησα στο τσατ σήμερα και ζήτησε αλλαγή της μπλε curve metal σε κόκκινη. Όλα καλά, μου άφησαν είπαν την τρέχουσα κάρτα ενεργή και περιμένω μέσα στο μάη την καινούρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, alexiko είπε Μίλησα στο τσατ σήμερα και ζήτησε αλλαγή της μπλε curve metal σε κόκκινη. Όλα καλά, μου άφησαν είπαν την τρέχουσα κάρτα ενεργή και περιμένω μέσα στο μάη την καινούρια. καλα έκανες γιατί είναι η τελευταια παρτίδα! για πάντα λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 32 λεπτά πριν, vagstef είπε καλα έκανες γιατί είναι η τελευταια παρτίδα! για πάντα λενε Ποια θα είναι η τελευταία; Η κόκκινη metal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2021 34 λεπτά πριν, Doubt είπε Ποια θα είναι η τελευταία; Η κόκκινη metal? ναι έτσι λένε τουλάχιστον. the last ever. δεν εχω καταλαβει γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 23 ώρες πριν, vagstef είπε ναι έτσι λένε τουλάχιστον. the last ever. δεν εχω καταλαβει γιατι Υποτίθεται είναι limited edition. Εμένα μ άρεσε το χρώμα οπότε αφού μου την άλλαξαν χωρίς χρέωση είπα γιατί όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε σημερινη πληρωμη σε μηχανακι της εθνικης παλι εβγαλε επιλογη νομισματος και παλι καλα που η κοπελα ρωτησε προηγουμένως και δεν επελεξε λίρες. Αρα ακομα το πρόβλημα εξακολουθεί. Hταν και πίσω από gpay. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2021 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, runner69 είπε Σε σημερινη πληρωμη σε μηχανακι της εθνικης παλι εβγαλε επιλογη νομισματος και παλι καλα που η κοπελα ρωτησε προηγουμένως και δεν επελεξε λίρες. Αρα ακομα το πρόβλημα εξακολουθεί. Hταν και πίσω από gpay. Η εθνική είναι η χειρότερη σε αυτά τα πράγματα. Ειδικά σε σχετικά καινούργια POS βγάζει πάντα την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, runner69 είπε Σε σημερινη πληρωμη σε μηχανακι της εθνικης παλι εβγαλε επιλογη νομισματος και παλι καλα που η κοπελα ρωτησε προηγουμένως και δεν επελεξε λίρες. Αρα ακομα το πρόβλημα εξακολουθεί. Hταν και πίσω από gpay. Είχες αλλάξει κάρτα σε "ελληνική"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Doubt είπε Είχες αλλάξει κάρτα σε "ελληνική"; Όχι την αρχική μου έχω, απλά δεν θυμάμαι αν το έκανε αυτό πίσω απ' το gpay ή απευθείας σαν curve. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2021 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, runner69 είπε Όχι την αρχική μου έχω, απλά δεν θυμάμαι αν το έκανε αυτό πίσω απ' το gpay ή απευθείας σαν curve. Με τη φυσική κάρτα πάντα είχα πρόβλημα σε μηχανάκια της εθνικής, ζήτησα αντικατάσταση με "ελληνική", μου την έστειλαν δωρεάν κι από τότε όλα ΟΚ. Gpay δεν χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosbmx Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Καλημέρα και Χρόνια πολλά !! Χρησιμοποιώ την κάρτα αρκετούς μήνες. Σε κάποια pos μου εμφανίζει σε euro ή σε gbp και σε άλλα τίποτα. Δηλαδή παίρνει αυτόματα το euro. Μήπως πρέπει να μιλήσω να μου αλλάξουν κάρτα ; Πάντως χρεώσεις δεν έχω δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 31 λεπτά πριν, gogosbmx είπε Καλημέρα και Χρόνια πολλά !! Χρησιμοποιώ την κάρτα αρκετούς μήνες. Σε κάποια pos μου εμφανίζει σε euro ή σε gbp και σε άλλα τίποτα. Δηλαδή παίρνει αυτόματα το euro. Μήπως πρέπει να μιλήσω να μου αλλάξουν κάρτα ; Πάντως χρεώσεις δεν έχω δει https://binlist.net/ Αν σου βγάζει UK να την αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Δοκίμασα χθες την κόκκινη με gpay σε μηχάνημα του ΟΑΣΑ και έβγαζε συνέχεια σφάλμα. Ενώ ήταν ακίνητο. Τελικά έβγαλε Δεν Λειτούργησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosbmx Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, Doubt είπε https://binlist.net/ Αν σου βγάζει UK να την αλλάξεις. Εάν την αλλάξω χάνω ή κερδίζω κατι; Μου εμφανίζει UK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα