Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την curve card

alfeios
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Bourdoulas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Πολύζος είπε

Την δούλευα την virtual με apple wallet και όλα οκ (έχω προσθέσει Εθνική , eurobank, πειραιώς, μέσω εφαρμογής άλλαζα κάρτες) πραγματικά αξιόπιστα και δεν κουβαλούσα πορτοφόλι. Την προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα και ενεργοποίησα την φυσική, από τότε όλες οι συναλλαγές μέσω apple wallet απορρίπτονται (declined), έχω δοκιμάσει όλες τις κάρτες, στα POS εμφανίζει παρουσιάστε chip ή κάρτα . Καμιά ιδέα; 

Η virtual έχει διαφορετική ημερομηνία λήξης και cvv από την φυσική. Μόλις την ενεργοποίησες στην ουσία ακύρωσες την virtual. Θα πρέπει να την αφαιρέσεις από το Apple wallet και να την περάσεις ξανά με τα νέα "ημερομηνία λήξης και cvv".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από 2-3 πετυχημένες ανέπαφες (φυσική κάρτα) σε POS Εθνικής, σήμερα είχα πάλι απόρριψη. Η κάρτα είχε έρθει πρόσφατα, αφού τους είχα ενημερώσει για το πρόβλημα και το BIN της είναι 557444. Τουλάχιστον δε με χρέωσαν κάτι.

Πάλι τα ίδια έχουμε δηλαδή. Αν μου ξανασυμβεί θα την πετάξω την κάρτα και θα βγάλω και την εφαρμογή, αρκετά ασχολήθηκα.

2 ώρες πριν, Doubt είπε

Μετά από 2-3 πετυχημένες ανέπαφες (φυσική κάρτα) σε POS Εθνικής, σήμερα είχα πάλι απόρριψη. Η κάρτα είχε έρθει πρόσφατα, αφού τους είχα ενημερώσει για το πρόβλημα και το BIN της είναι 557444. Τουλάχιστον δε με χρέωσαν κάτι.

Πάλι τα ίδια έχουμε δηλαδή. Αν μου ξανασυμβεί θα την πετάξω την κάρτα και θα βγάλω και την εφαρμογή, αρκετά ασχολήθηκα.

σήμερα είχα και γω θέμα σε pos σε super market που δεν είχα ποτέ θέμα. επικοινώνησα και είπαν οτι είχαν θέμα σήμερα κάποιο διάστημα ωρών. ίσως σχετίζεται μ αυτό

We identified an issue which means that some customers experienced declines when making payments from 13:30 - 14:20 today. This has now been fixed and transactions through Curve are being processed as normal.

• Like 1

40 λεπτά πριν, vagstef είπε

σήμερα είχα και γω θέμα σε pos σε super market που δεν είχα ποτέ θέμα. επικοινώνησα και είπαν οτι είχαν θέμα σήμερα κάποιο διάστημα ωρών. ίσως σχετίζεται μ αυτό

We identified an issue which means that some customers experienced declines when making payments from 13:30 - 14:20 today. This has now been fixed and transactions through Curve are being processed as normal.

Όχι πως αυτό είναι καλό.. Ευτυχώς έχω πάντα κι άλλη κάρτα μαζί.

Καλησπέρα, 

εμένα έχει αρχίσει να με χρεώνει η Alpha όταν πάω να κάνω ανάληψη με την Curve ενώ πρώτα έκανα αναλήψεις κανονικά, χωρίς χρεώσεις.

Συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό?

10 λεπτά πριν, ArisLZ είπε

Καλησπέρα, 

εμένα έχει αρχίσει να με χρεώνει η Alpha όταν πάω να κάνω ανάληψη με την Curve ενώ πρώτα έκανα αναλήψεις κανονικά, χωρίς χρεώσεις.

Τι εννοείς σε χρεώνει; Σαν τι αιτιολογία σε βάζει την χρέωση;

26 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Τι εννοείς σε χρεώνει; Σαν τι αιτιολογία σε βάζει την χρέωση;

Σαν να κάνω ανάληψη με κάρτα άλλης τράπεζας. Μου λέει ότι το κόστος είναι 2.5 ευρώ και ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω.

• Like 1

56 λεπτά πριν, ArisLZ είπε

Καλησπέρα, 

Για ποιο λογο κανεις αναληψη με την Curve ? Απο ποιον λογαριασμό τραβας ?

14 λεπτά πριν, ArisLZ είπε

Σαν να κάνω ανάληψη με κάρτα άλλης τράπεζας. Μου λέει ότι το κόστος είναι 2.5 ευρώ και ρωτάει αν θέλω να συνεχίσω.

Έτσι θα έπρεπε. Μέχρι πότε σε άφηνε να κάνεις ανάληψη δωρεάν;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...