Doubt Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μου ήρθε κι εμένα mail, θα πρέπει λέει να μου στείλουν νέα κάρτα κλπ κλπ Άντε να τους δούμε κι αυτούς, έχω την εφαρμογή τόσο καιρό στο κινητό άχρηστη.
asdfnikos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Κατι ήξερε η curve Και άρχισε να στέλνει ξανά Καρτες Στην Ελλάδα Πριν Την Ανακοίνωση κατάργησης των CC 🤔
Hapatingo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2019 3 minutes ago, asdfnikos said: Κατι ήξερε η curve Και άρχισε να στέλνει ξανά Καρτες Στην Ελλάδα Πριν Την Ανακοίνωση κατάργησης των CC 🤔 H TransferWise ακόμα να ξυπνήσει. Η κάρτα της θα βολέψει πολύ κόσμο.
eliassgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά στο Curve account μου κάρτα που είναι σε άλλο όνομα (π.χ. της κοπέλας μου). Προς το παρόν την πρόσθεσα και την ταυτοποίησα και μέχρι εκεί όλα καλά. Επίσης φαντάζομαι ότι αν προσπαθήσει να την προσθέσει η κοπέλα μου στο δικό της Curve account δεν θα μπορέσει να είναι ταυτόχρονα σε δύο.
alexiko Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, eliassgr είπε Καλησπέρα σε όλους, Γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κανονικά στο Curve account μου κάρτα που είναι σε άλλο όνομα (π.χ. της κοπέλας μου). Προς το παρόν την πρόσθεσα και την ταυτοποίησα και μέχρι εκεί όλα καλά. Επίσης φαντάζομαι ότι αν προσπαθήσει να την προσθέσει η κοπέλα μου στο δικό της Curve account δεν θα μπορέσει να είναι ταυτόχρονα σε δύο. Επίσημα λένε να είναι η κάρτα στο όνομά σου (άλλο αν δουλεύει). Για το δεύτερο φαντάζομαι πως το ελέγχουν αλλά δεν το έχω δοκιμάσει.
eliassgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, alexiko είπε Επίσημα λένε να είναι η κάρτα στο όνομά σου (άλλο αν δουλεύει). Για το δεύτερο φαντάζομαι πως το ελέγχουν αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Μου φαίνεται λίγο αμφιλεγόμενο γιατί αν ήθελαν μόνο δικές σου κάρτες , κλείδωναν πολύ εύκολα το πεδίο του ονόματος. Απλά μου κάνει μεγάλη εντύπωση που μάλλον δουλεύει (λέω μάλλον γιατί δεν έχω ακόμα παραλάβει τη φυσική κάρτα). Και άλλα ερωτήματα έχουν να κάνουν με το go back in time σε περιπτώσεις μεταξύ καρτών με διαφορετικό όνομα.
Hapatingo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Βγάλε μια δικιά σου να τελειώνεις. Αργά ή γρήγορα όταν θα δημιουργηθεί πρόβλημα θα δυσκολευτείς.
alexiko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Έκανα σήμερα τις πρώτες συναλλαγές. Στην δεύτερη συναλλαγή στον ίδιο έμπορο η κάρτα απορρίφθηκε (πλήρωσα καπάκι επιτυχώς με την κάρτα που είχα επιλέξει μέσω curve). Καλή, χρυσή αλλά ακόμα δεν μπορώ να την εμπιστευτώ 100% από άποψη αξιοπιστίας. Αν σκεφτείτε δε ότι για κατάθεση μέσω ΑΤΜ χρειαζόμαστε την εκάστοτε χρεωστική και για αγορές σε συνεργάτες προγραμμάτων επιβράβευσης χρειαζόμαστε την ίδια την κάρτα, απλά αντικαθιστά όλες τις ξένες κάρτες (Revolut, N26 κλπ) αλλά όχι και όλες τις ελληνικές (εξαρτάται βέβαια και τις ανάγκες του καθενός).
Hapatingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μάλλον έπεσες στην συντήρηση που κάνουν
alexiko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Hapatingo είπε Μάλλον έπεσες στην συντήρηση που κάνουν Το σκέφθηκα κι εγώ αλλά αναφέρομαι ας κάποιες ώρες νωρίτερα από το ποστ και μιλάμε για 1 λεπτό διαφορά από την άλλη συναλλαγή.
spartak1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 ΠΑρέλαβε κανείς τη νέα κάρτα μετά το email που έστειλαν τον Αυγουστο;
alexiko Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, spartak1 είπε ΠΑρέλαβε κανείς τη νέα κάρτα μετά το email που έστειλαν τον Αυγουστο; Εγώ την περασμένη εβδομάδα.
Doubt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, spartak1 είπε ΠΑρέλαβε κανείς τη νέα κάρτα μετά το email που έστειλαν τον Αυγουστο; me 2
Doubt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Το paypal δεν τη δέχεται φαντάζομαι, όπως και παλιότερα.
Hapatingo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 27 minutes ago, Doubt said: Το paypal δεν τη δέχεται φαντάζομαι, όπως και παλιότερα. Ποτέ δεν είχα θέμα με PayPal. Είναι η μόνη κάρτα που έχω περάσει για λόγους ευκολίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα