katsiletra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Εμένα πάντως εμφανίζονται οι τρεις γραμμούλες. Κάνε μια εκκαθάριση προσωρινών δεδομένων της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Σχετικά με τα pos τις εθνικής. Αναστάτωση από την καθυστέρηση χρεώσεων για συναλλαγές με κάρτα σε POS της ΕΤΕ - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online (tovima.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Σχετικά με τα pos τις εθνικής. Αναστάτωση από την καθυστέρηση χρεώσεων για συναλλαγές με κάρτα σε POS της ΕΤΕ - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online (tovima.gr) Το χειρότερο σύστημα έχει η Εθνική στην Εκκαθάριση συναλλαγών. top-up που είχε γίνει τον Μάρτιο στην Revolut το χρέωσαν τον Σεπτέμβριο άντε βγάλε άκρη πότε έκανες την αγορά τότε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βησσαρίων Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα και από εμένα δεν έχω κάνει ακόμα κίνηση να χρησιμοποιήσω την curve στο κινητό (είμαι κάτοχος iPhone) το σκέφτομαι μόνο και μόνο επειδή έχω χρεωστική Πειραιώς όπου μπαίνει και η μισθοδοσία μου, και η Πειραιώς δεν λέει να ενεργοποιήσει το Apple Pay, θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τα εξής από την στιγμή που κατεβάσω την εφαρμογή της curve και προσθέσω την κάρτα της Πειραιώς μπορώ αμέσως να κάνω χρήση του Apple Pay η πρέπει να περιμένω να μου σταλεί και η φυσική κάρτα της curve και το δεύτερο είναι οι διπλό χρεώσεις μπορούν να συμβούν και στην δίκη μου περίπτωση η είναι αποκλειστικό ‘’προνόμιο’’ του Google Pay και κάτι τελευταίο έχει κάνεις σας ιδέα ποτέ πρόκειται να ενεργοποιήσει και η Πειραιώς το Apple Pay ; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forisp2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Βησσαρίων είπε Καλημέρα και από εμένα δεν έχω κάνει ακόμα κίνηση να χρησιμοποιήσω την curve στο κινητό (είμαι κάτοχος iPhone) το σκέφτομαι μόνο και μόνο επειδή έχω χρεωστική Πειραιώς όπου μπαίνει και η μισθοδοσία μου, και η Πειραιώς δεν λέει να ενεργοποιήσει το Apple Pay, θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω τα εξής από την στιγμή που κατεβάσω την εφαρμογή της curve και προσθέσω την κάρτα της Πειραιώς μπορώ αμέσως να κάνω χρήση του Apple Pay η πρέπει να περιμένω να μου σταλεί και η φυσική κάρτα της curve και το δεύτερο είναι οι διπλό χρεώσεις μπορούν να συμβούν και στην δίκη μου περίπτωση η είναι αποκλειστικό ‘’προνόμιο’’ του Google Pay και κάτι τελευταίο έχει κάνεις σας ιδέα ποτέ πρόκειται να ενεργοποιήσει και η Πειραιώς το Apple Pay ; Ευχαριστώ πολύ. Από όσο ξέρω πλέον η Curve βγάζει virtual κάρτα σαν standard και πρέπει εσύ να επιλέξεις αν θες να παραλάβεις και την φυσική με έξτρα χρέωση. Στην περίπτωση μόνο virtual μπορείς να κάνεις χρήση άμεσα με το Apple Pay, εφόσον πρώτα έχεις επαληθεύσει την καρτα της Πειραιώς στο App της Curve. Ας με διορθώσει κάποιος φίλος αν κάνω λάθος. Οι διπλοχρεώσεις είναι θέμα της Curve. Προσωπικά έχω να δω 10 μήνες και την χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά. Πολλοί μπορεί να μπερδεύουν τις διπλοχρεώσεις με τις καθυστερημένες χρεώσεις. Είχα πριν 5 μέρες καθυστερημένη χρέωση 2 εβδομάδων, στην αρχή μπερδεύτηκα και εγώ και είπα για διπλοχρέωση. Η καθυστερημένη χρέωση είναι θέμα τράπεζας, στην περίπτωση μου της Εθνικής και όχι της Curve. Όσο για υποστήριξη Apple Pay από της Πειραιώς, δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, forisp2004 είπε Πολλοί μπορεί να μπερδεύουν τις διπλοχρεώσεις με τις καθυστερημένες χρεώσεις. Είχα πριν 5 μέρες καθυστερημένη χρέωση 2 εβδομάδων, στην αρχή μπερδεύτηκα και εγώ και είπα για διπλοχρέωση. Η καθυστερημένη χρέωση είναι θέμα τράπεζας, στην περίπτωση μου της Εθνικής και όχι της Curve. Κοίτα όταν πληρώνεις δύο καφέδες 6€ και μετά από δύο βδομάδες βλέπεις άλλες δύο χρεώσεις των 6€, αυτό δεν είναι καθυστερημένη χρέωση. Όπως επίσης βάζω βενζίνη 20€ μια μέρα, γίνεται κανονικά εκκαθάριση συναλλαγής και μετά από μια βδομάδα βλέπω πάλι μια χρέωση των 20€. Κάτι δεν πάει καλά μετά, και αυτά έγιναν με κάρτα Πειραιώς από πίσω. Σε μένα οι διπλοχρεώσεις δεν σταμάτησαν εκεί, έχω περιπτώσεις σε φούρνο, σούπερμάρκετ. Τουλάχιστον τα επιστρέψαν, αλλά μετά από πολλά μαιλ και μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forisp2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, katsiletra είπε Κοίτα όταν πληρώνεις δύο καφέδες 6€ και μετά από δύο βδομάδες βλέπεις άλλες δύο χρεώσεις των 6€, αυτό δεν είναι καθυστερημένη χρέωση. Όπως επίσης βάζω βενζίνη 20€ μια μέρα, γίνεται κανονικά εκκαθάριση συναλλαγής και μετά από μια βδομάδα βλέπω πάλι μια χρέωση των 20€. Κάτι δεν πάει καλά μετά, και αυτά έγιναν με κάρτα Πειραιώς από πίσω. Σε μένα οι διπλοχρεώσεις δεν σταμάτησαν εκεί, έχω περιπτώσεις σε φούρνο, σούπερμάρκετ. Τουλάχιστον τα επιστρέψαν, αλλά μετά από πολλά μαιλ και μεγάλη καθυστέρηση. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται μ' αυτό το θέμα. Δεν διαφωνώ φίλε μου. Απλά είπα ότι πολλοί όπως και εγώ πριν 5 μέρες μπερδεύτηκα ότι έγινε διπλοχρέωση. Δεν έγινε όμως. Το ότι σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε,δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έχει γίνει, ούτε ότι δεν θα γίνει. Το ότι σε εμένα έχει να γίνει 10 μήνες, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει, ούτε ότι σε άλλους δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, forisp2004 είπε Δεν διαφωνώ φίλε μου. Απλά είπα ότι πολλοί όπως και εγώ πριν 5 μέρες μπερδεύτηκα ότι έγινε διπλοχρέωση. Δεν έγινε όμως. Το ότι σε αυτή την περίπτωση δεν έγινε,δεν σημαίνει ούτε ότι δεν έχει γίνει, ούτε ότι δεν θα γίνει. Το ότι σε εμένα έχει να γίνει 10 μήνες, δεν σημαίνει ότι δεν θα γίνει, ούτε ότι σε άλλους δεν γίνεται. Την καινούρια την κάρτα την πήρες με το ελληνικό BIN; Να μας πεις τι γίνεται με τα pos της εθνικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forisp2004 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, katsiletra είπε Την καινούρια την κάρτα την πήρες με το ελληνικό BIN; Να μας πεις τι γίνεται με τα pos της εθνικής. Όχι φίλε μου, πιστεύω είναι νωρίς ακόμα. Μακάρι να έρθει πριν τα Χριστούγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ σε όσους μου έδωσαν τα screenshots τους από τα email για την "τσαμπα καρτα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Έστειλα κι εγώ σήμερα και περιμένω απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SkiLopSaRo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Το ελληνικό BIN στην κάρτα Curve που εξυπηρετεί; Μήπως λύνει το θέμα με την επιλογή νομίσματος σε POS εθνικής επειδή η κάρτα εκδίδεται σε νομισμα Ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, SkiLopSaRo είπε Το ελληνικό BIN στην κάρτα Curve που εξυπηρετεί; Μήπως λύνει το θέμα με την επιλογή νομίσματος σε POS εθνικής επειδή η κάρτα εκδίδεται σε νομισμα Ευρώ; θεωρητικα ναι αλλά και μπαίνει η καρτα στο gpay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 πως μπορουμε να καταλαβουμε αν το ΒΙΝ μας ειναι ελληνικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε πως μπορουμε να καταλαβουμε αν το ΒΙΝ μας ειναι ελληνικο? https://binlist.net/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα