Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την curve card

alfeios
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Bourdoulas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Ναι στην ελληνική κάρτα. 

Εγω πληρωσα με Revolut (μεσω Curve)  κι εκει το ποσό των 12€ εχει εισπραχθει 2 φορες

Αναλυτικα΄:

Χρεωθηκαν12€ πριν μια βδομαδα

Επιστραφησαν 12€ χθες βραδυ

Χρεωθηκαν12€ σημερα στις 4 το πρωι με αιτιολογια Crv*cosmote (μεχρι εδω ενταξει)

και Χρεωθηκαν αλλα 12€ στις 5 το πρωι με αιτιολογια cosmote

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου έχουν χάσει την μπάλα με τα συστήματά τους. Γιατί έχει γίνει κι άλλες φορές. Για μένα μ' αυτά που κάνει έχει αρχίσει να χάνει την αξιοπιστία της. 

18 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Θυμάμαι παλιότερα είχε ξανασυμβεί το ίδιο αλλά σε POS - E-POS της Εθνικής. Θυμάστε σε τι POS είχαν γίνει; 

Εμενα δεν εγινε σε Pos

Στο app της Cosmote εκανα την ανανεωση και την χρεωση της καρτας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, alfeios είπε

Εμενα δεν εγινε σε Pos

Στο app της Cosmote εκανα την ανανεωση και την χρεωση της καρτας

Ναι έγραψα POS  και E-pos. Η cosmote χρησιμοποιεί την Εθνική για payment provider. 

Έχει χάλια μηχανογράφηση η Εθνική και είναι η πρώτη σε διπλό χρεώσεις και χρεώσεις μετά από 3-4 μήνες από την αγορά. 

Επεξ/σία από asdfnikos

1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Θυμάμαι παλιότερα είχε ξανασυμβεί το ίδιο αλλά σε POS - E-POS της Εθνικής. Θυμάστε σε τι POS είχαν γίνει; 

Σε pos της Εθνικής είχε γίνει σε μένα παλιότερα. Αλλά τώρα ήταν της Alpha Bank το pos που πλήρωσα. 

Δοκιμάζω 3 διαφορετικές prepaid cosmote και ακόμα δεν τις δέχεται.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τώρα τον τελευταίο 1 μήνα cosmote prepaid ή κάποια άλλη prepaid και του έχει περάσει;

14 λεπτά πριν, emanager είπε

Δοκιμάζω 3 διαφορετικές prepaid cosmote και ακόμα δεν τις δέχεται.

Έχει δοκιμάσει κάποιος τώρα τον τελευταίο 1 μήνα cosmote prepaid ή κάποια άλλη prepaid και του έχει περάσει;

Prepaid δεν δέχεται μόνο χρεωστικές και πιστωτικές. 

Σήμερα μου έγινε ένας αντιλογισμός του ποσού που με χρέωσαν και στο καπάκι έγιναν κι άλλες δύο χρεώσεις πάλι. Εντάξει κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Το support της curve ακόμα απαντάει.

5 ώρες πριν, katsiletra είπε

Σήμερα μου έγινε ένας αντιλογισμός του ποσού που με χρέωσαν και στο καπάκι έγιναν κι άλλες δύο χρεώσεις πάλι. Εντάξει κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Το support της curve ακόμα απαντάει.

Ακριβώς το ιδιο και σε μενα

Κι εμένα 4πλη χρέωση σε μια συναλλαγή και διπλή σε άλλη τις επέστρεψαν όλες, τουιταρα βέβαια και μετα ζήτησαν dm κλασικά και καπάκια απάντησαν στο τικετ 2 ημερών. Btw συναλλαγή σε ePOS Everypay και από πίσω καρτα εθνικής, έχει ξαναγίνει με το ekioskys. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κανω πολλές και μεγάλες αγορές αφού όλες μου τις συναλλαγές τις κανω με curve...

1 ώρα πριν, stratos_21 είπε

Κι εμένα 4πλη χρέωση σε μια συναλλαγή και διπλή σε άλλη τις επέστρεψαν όλες, τουιταρα βέβαια και μετα ζήτησαν dm κλασικά και καπάκια απάντησαν στο τικετ 2 ημερών. Btw συναλλαγή σε ePOS Everypay και από πίσω καρτα εθνικής, έχει ξαναγίνει με το ekioskys. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κανω πολλές και μεγάλες αγορές αφού όλες μου τις συναλλαγές τις κανω με curve...

Εγώ όταν επιστρέψουν τα χρήματα θα την αποσύρω μου το έχει κάνει αρκετές φορές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...