alfeios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, katsiletra είπε Ναι στην ελληνική κάρτα. Εγω πληρωσα με Revolut (μεσω Curve) κι εκει το ποσό των 12€ εχει εισπραχθει 2 φορες Αναλυτικα΄: Χρεωθηκαν12€ πριν μια βδομαδα Επιστραφησαν 12€ χθες βραδυ Χρεωθηκαν12€ σημερα στις 4 το πρωι με αιτιολογια Crv*cosmote (μεχρι εδω ενταξει) και Χρεωθηκαν αλλα 12€ στις 5 το πρωι με αιτιολογια cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Κάπου έχουν χάσει την μπάλα με τα συστήματά τους. Γιατί έχει γίνει κι άλλες φορές. Για μένα μ' αυτά που κάνει έχει αρχίσει να χάνει την αξιοπιστία της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, katsiletra είπε Γιατί έχει γίνει κι άλλες φορές. Επιστραφησαν τοτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μετά από καιρό και αρκετά μαιλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Θυμάμαι παλιότερα είχε ξανασυμβεί το ίδιο αλλά σε POS - E-POS της Εθνικής. Θυμάστε σε τι POS είχαν γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Θυμάμαι παλιότερα είχε ξανασυμβεί το ίδιο αλλά σε POS - E-POS της Εθνικής. Θυμάστε σε τι POS είχαν γίνει; Εμενα δεν εγινε σε Pos Στο app της Cosmote εκανα την ανανεωση και την χρεωση της καρτας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, alfeios είπε Εμενα δεν εγινε σε Pos Στο app της Cosmote εκανα την ανανεωση και την χρεωση της καρτας Ναι έγραψα POS και E-pos. Η cosmote χρησιμοποιεί την Εθνική για payment provider. Έχει χάλια μηχανογράφηση η Εθνική και είναι η πρώτη σε διπλό χρεώσεις και χρεώσεις μετά από 3-4 μήνες από την αγορά. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2020 από asdfnikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, asdfnikos είπε Θυμάμαι παλιότερα είχε ξανασυμβεί το ίδιο αλλά σε POS - E-POS της Εθνικής. Θυμάστε σε τι POS είχαν γίνει; Σε pos της Εθνικής είχε γίνει σε μένα παλιότερα. Αλλά τώρα ήταν της Alpha Bank το pos που πλήρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emanager Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκιμάζω 3 διαφορετικές prepaid cosmote και ακόμα δεν τις δέχεται. Έχει δοκιμάσει κάποιος τώρα τον τελευταίο 1 μήνα cosmote prepaid ή κάποια άλλη prepaid και του έχει περάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, emanager είπε Δοκιμάζω 3 διαφορετικές prepaid cosmote και ακόμα δεν τις δέχεται. Έχει δοκιμάσει κάποιος τώρα τον τελευταίο 1 μήνα cosmote prepaid ή κάποια άλλη prepaid και του έχει περάσει; Prepaid δεν δέχεται μόνο χρεωστικές και πιστωτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, katsiletra είπε Prepaid δεν δέχεται μόνο χρεωστικές και πιστωτικές. Ουτε Diners και Amex δέχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Σήμερα μου έγινε ένας αντιλογισμός του ποσού που με χρέωσαν και στο καπάκι έγιναν κι άλλες δύο χρεώσεις πάλι. Εντάξει κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Το support της curve ακόμα απαντάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfeios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, katsiletra είπε Σήμερα μου έγινε ένας αντιλογισμός του ποσού που με χρέωσαν και στο καπάκι έγιναν κι άλλες δύο χρεώσεις πάλι. Εντάξει κάτι δεν πάει καλά σίγουρα. Το support της curve ακόμα απαντάει. Ακριβώς το ιδιο και σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Κι εμένα 4πλη χρέωση σε μια συναλλαγή και διπλή σε άλλη τις επέστρεψαν όλες, τουιταρα βέβαια και μετα ζήτησαν dm κλασικά και καπάκια απάντησαν στο τικετ 2 ημερών. Btw συναλλαγή σε ePOS Everypay και από πίσω καρτα εθνικής, έχει ξαναγίνει με το ekioskys. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κανω πολλές και μεγάλες αγορές αφού όλες μου τις συναλλαγές τις κανω με curve... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsiletra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, stratos_21 είπε Κι εμένα 4πλη χρέωση σε μια συναλλαγή και διπλή σε άλλη τις επέστρεψαν όλες, τουιταρα βέβαια και μετα ζήτησαν dm κλασικά και καπάκια απάντησαν στο τικετ 2 ημερών. Btw συναλλαγή σε ePOS Everypay και από πίσω καρτα εθνικής, έχει ξαναγίνει με το ekioskys. Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι κανω πολλές και μεγάλες αγορές αφού όλες μου τις συναλλαγές τις κανω με curve... Εγώ όταν επιστρέψουν τα χρήματα θα την αποσύρω μου το έχει κάνει αρκετές φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα